Diskusia: Mesiac s iPhone 11 Pro

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.01.2020 - 10:59 Trvalý odkaz

    Zaujimavy clanok. Ta cena v pripade 256 verzii Pro/Pro Max je astronomicka. Tiez sa mi mensi 11 pro paci, ale cez 1300 resp 1400 eur, mi pride vazne vela. Pri tom oproti aktualnemu Oneplus 6 co mam to az taky megarozdiel nebude. Ani vo fotkach, lebo GCam apka foti slusne. No lepsie video, rychlejsie notifikacie, rychlejsie aktualizacie aplikacii su celkom velke lakadlo...

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy17.01.2020 - 13:02 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    na 11ke mi notifikacie (apps 3. stran) chodili pomalsie ako na androide, aktualizacii bolo pomerne vela-vela bolo aj problemov :), co mna osobne zarazilo na ios bolo mnozstvo reklam v aplikaciach, otvorim instagram s rovnakym uctom na androide a na ios a zistim ze ios ma kazdy 3. prispevok sponzorovany, android kazdy 10. a podobne je to aj v inych aplikaciach. o mnohych inych obmedzeniach (o ktorych urcite vies) ani nema zmysel hovorit.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.01.2020 - 14:51 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Hej, obmedzenia ma, uz len ze sa treba natahovat hore za ikonami je otravne. Mam maly SE, no ale.. je.. maly. Ked mam oba na wifi doma, SE ukaze v 90% pripadoch notifikaciu skor. Tie prispevky som si nevsimol, asi preskakujem take veci, alebo som len ignorant. Este ho mas ci uz si dal prec, ked o nom pises v minulom case? :)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy17.01.2020 - 15:04 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    heureka 👍😆 konecne niekto kto napisal ze mu vadí nemožnosť upratat si ikony na ploche. uz je preč, po case som skonštatoval ze posledný iphone co mi daval zmysel je 8.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.01.2020 - 23:32 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    na SE mam zlozky v docku, ale je to stale 2 tuknutia viac ako na androide. pacia sa mi vibracie, oneplus ma odozvu otrasnu niekde na urobni Samsungu S3 alebo lacnych cinskych džadov spred 5-6 rokov. Uz Nokia 4.2 ma lepsiu odozvu. iOS ma pre mna krajsi kalendar, citatelnejsie fonty, zdravie sa mi paci viac ako google fit a health od samsungu nechcem, od samsungu nechcem ziadne apky vlastne. no a tak, raz tamto raz hento. ja mam skor problem ze obe platformy sa mi pacia drobnymi detailami.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy17.01.2020 - 23:55 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    11ku som vymenil za malého note10 so snapdragonom. je to skvelý telefon, nie je mo co veľmi vytknúť, jedine ze by si "korejci" vzali k srdcu, ze menej je niekedy viac 😀

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease17.01.2020 - 17:20 Trvalý odkaz

    Neviete kde je problém s Viber na iPhone?
    Každému keď píšem na Apple buď ukazuje offline stav, alebo naposledy pripojený pred týždňom a tak. Pritom viem, že bol včera online. Správa sa odošle no nedorazí, odozva aj niekoľko hodín.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy17.01.2020 - 23:52 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    ani neviem ci vôbec boli pred rokom pre ios aplikacie ako life360, teraz to funguje korektne aj medzi systémami. mna len zarazilo to vyhladavanie.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy17.01.2020 - 19:26 Trvalý odkaz

    jedna vec co ma na iOS fakt dostala :) roky pouzivame kvoli dcere aplikaciu life 360, je to spolahlivy gps locator. "niekde som cital" ze ios ma podobnu nativnu aplikaciu. kedze dcera ma ip8 manzelka mala 11ku tak som to siel nastavit :) nevedel som presny nazov, len ze je to nieco ako "najdi iphone". preliezol som vsetky aplikacie na ploche, ale nic take som nanasiel, tak som zapol vyhladavanie :) zvyknuty z androidu ze google najde aj to co neviem ako sa vola som zacal pisat "naj.." a system mi hned ponukol "najdi iphone" tukol som na to a system v iphone nic take nenasiel :D ponukol hladanie v store, tak si vravim asi to nie je naistalovane... tuknem na hladanie v store a tam zasa nic nenaslo. az neskor som pouzil google a ten mi povedal, ze hladam aplikaciu "nájsť"...bohuzial takto funguje na ios vela veci :(
    https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=502630138165