Dilema: Samsung Galaxy S7 vs. Honor 9

  • korps 26.11.2017 - 09:54

    V tej cene je lepsou volbou LG G6. Je vykonnejsi, menej sa prehrieva aj pri nabijani(vyhoda v lete pri nabijani v aute a sucasne pustenej navigacii), rychlejsie sa nabija, nema lahko poskriabatelne domovske tlacitko z plastu, taktiez viete rychlo spustit fotak dvojitym stlacenim hlasitosti a pod.

  • Me_Gusta26.11.2017 - 10:48 Trvalý odkaz

    To stlačenie hlasitosti nadol pre spustenie fotoaparátu má už môj Honor 8, podržaním hlasové vytáčanie atď.
    K tejto dileme: Nie každému treba čo najviac pixelov, ale hlavne rýchle prostredie a tam Honor 9 dominuje aj nad Galaxy S8, stačí pozrieť pár videí ;) veľa "recenzentov hovorí" že Honor 9 je lepší ako P10, ale tú možnosť porovnať som nemal. Ďalšia vec je cena, 400€ za dva roky starý telefón by som nedal a ten, komu nevadí objednať zo zahraničia, tak Honor 9 sa dá kúpiť za +/- 260€.

    Marián Petrík26.11.2017 - 10:49 Trvalý odkaz

    neviem, čo máte stále s tou vode odolnosťou. to sa chodíte s tými mobilmi sprchovať? mibil mám vo vrecku aj pri rezaní a rúbaní dreva, pri práci v záhrade atď. ešte sa mi nestalo, že by mi mobil prestal fungovať z tohto dôvodu. okrem toho si bežný hovor vybavím aj keď prší. považujem to za takú módnu vec. ak je, nie je zle, ale ak nie je, nič sa nedeje.

    ondrakomous26.11.2017 - 12:04 Trvalý odkaz

    vode odolnosť? zakaznici na to dneska slysi, proto se to dela. muze to byt rozhodujici argument pro koupi mobilu. oba dva mobily jsem mel, takze dokazu docela dobre posoudit, honor je fakt kluzky, kvuli pouzitym materialum, take kamery jsou lepsi u s7, samsung se tolik nesmyka. jinak je to plusminus na stejny brdo, dobry je, ze samsung nabizi navic vodeodolnost. jo a jeste display s7 ma top amoled display, honor a zminovane lg g6 obyc IPS, i kdyz u LG je opravdu jemny display s vysokym rozlisenim, na slunci a maximalni jas sou fakt nekde jinde u amoledu. u huawei mi vadila nadstavba, i kdyz je velice dobre odladena, kazdymu to nemusi sedet, spoustu aplikaci nejde odinstalovat, samsung ma dneska cistejsi android, takovy celkove vic uceleny i graficky, jde sice stahnout hodne ruznych temat, ale me osobne se grafika huawei nelibi. je to veci nazoru, nejradsi mam na androidu nadstavbu od sony a samsungu, lg taky ujde, huawei mi prijde graficky zastaraly. pripomina mi to, kdyz sis pred 3roky koupil nejaky xiaomi, nebo lenovo strasne neprehledny, nebo mi to pripomina vodafone smart, okopirovany grafiky z jinych systemu, pro me to byl hlavni argument, proc sem si nevybral huawei, vsechno jsem hledal pul dne, na applu, blackberry to nejdu okamzite, daleko vic intuitivni ovladani a celkove jednodussi a prehlednejsi system. hodne zalezi, na co je clovek zvykly, nekomu jinymu naopak bude vyhovovat nadstavba u huawei. v dane cene bych si vybral iphone 6-32, i kdyz je starsi, nekdo by mohl argumentovat, ze ma malo ram pameti, ale pristi rok skonci podpora pro 5s a prespristi rok podpora 6, takze dva roky minimalne jsou jisty a na IOS 11 beha zatracene dobre a spolehlive.

    David26.11.2017 - 16:28 Trvalý odkaz

    Za mňa s7 kvôli foťáku, No za cenu max 350€.

    Karol26.11.2017 - 16:43 Trvalý odkaz

    Ja používam S7, je to dobrý telefón, ale niektoré veci mi vadia. Používam aj iphone 7 a na obidvoch telefónoch používam vstavanú aplikáciu pre email a musím povedať,že na S7 mi emaily meškajú... napr.na iphone mi email už dávno prišiel a na s7 príde až o 5-10 minút pozdejšie. Neviem prečo neprídu na obidva telefóny v rovnakom čase. A takisto aj správa na messenger. Na iphone som ju už dávno dostal a na S7 príde o 10 minút pozdejšie. Neviem čím to je.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne26.11.2017 - 17:10 Trvalý odkaz

    Používaš vstavanú aplikáciu na email na Google účet a príde ti mail hneď? Máš otvorený aplikáciu alebo ju refreshujes ručne? Na vstavanom klientovi na iOS mi strašne vadí, že nevie push notifikácie pre gmail. Len tak na okraj.

    Karol26.11.2017 - 17:58 Trvalý odkaz

    Ale keď si stiahneš gmail aplikáciu do iphone, tak tá funguje dobre. Aspoň mne teda hej... inak ja nepoužívam gmail do vstavanej aplikácie... tam používam hotmail a o tom som písal tam vyššie

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne26.11.2017 - 18:07 Trvalý odkaz

    Aha ok. Ja mam na iOS Airmail a na Android BlueMail.

    martian26.11.2017 - 21:10 Trvalý odkaz

    Kajoblesk na Note 3 a Note 8 pouzivam na firemny mail nativnu aplikaciu Mail, na Gmail ucty zasa Gmail. Ked som to mohol porovnat, zvycajne mi prisiel mail skor na mobil, nez do Outlooku v notebooku. Mozno mas zle nastavenu dobu synchronizacie konta.
    Messenger a fcb prilis nepouzivam, ale zasa, pri par prilezitostiach mi prisla sprava zaroven na mobil, aj v ntb.

    ondrakomous26.11.2017 - 21:54 Trvalý odkaz

    gmail na androidu musi byt rychlejsi jak na ios, hadam, ze bude chyba nekde v nastaveni. gmail notifikuje prakticky okamzite.

    Karol26.11.2017 - 23:33 Trvalý odkaz

    Tak s gmailom nemám problém. Tam mi príde email takmer súčasne aj na iOS aj na android. Rozdiel je len v konte hotmail... tam mi chodí oveľa rýchlejšie na iphone -:)

    Scotty27.11.2017 - 11:00 Trvalý odkaz

    Tiež používam s7 a tiež mám ten istý problém že oproti iPhonu mi chodia maily oneskorene dokonca niekedy len tak zapnem aplikáciu gmail a až vtedy zistím že mám nový mail bez predošlého upozornenia

    lukas8727.11.2017 - 12:49 Trvalý odkaz

    Riešil som tú istú dilemu tak skúsim trocha pomôcť.
    Mal som Honor 8 (s ktorým som bol max. spokojný) a rozhodoval som sa medzi honor 9 a galaxy S7. Na Honore mi vyhovovala rýchlosť. Oproti Samsungu je svižnejší v bežnom používaní, ale to nevadí pretože u Samsungov vždy spúšťam Nova Launcher a tým sa to vyrovná. Samsung som zvolil hlavne kvôli kompaktnejším rozmerom. Možno sa to nezdá ale 5mm na výšku a 1mm šírky sú v celkovom úchope a v držaní poznať. Veľa športujem a chcel som čo najkompaktnejšie rozmery. Tak isto som chcel vodeodolnosť, aj keď tu nado mnou píšu, že je to nepodstatné, tak som túto vlastnosť chcel. Telefón môžem používať aj keď naozaj dosť prší. U telefonu bez odolnosti by som si na to netrúfol. Výdrž je porovnateľná s Honor 8 ale iba v prípade, že mám vypnutý always on. Ak je zapnutý robí mi rozdiel asi 5h... Takže ako hovorím pre mňa boli rozhodujúce rozmery, vodeodolnosť, tak isto že má 3,5mm jack, dobrá výdrž a tak isto super fotoaparát. Naopak oproti honoru mi dosť chýba infraport, ja som to dosť často využíval a myslím že by mal byť súčasťou vlajkovej lode...ale zvykol som si...snáď môj názor pomôže