Dilema: Huawei P20 Pro vs. Apple iPhone X

  • Dusan 01.04.2018 - 13:46

    1. Ak by som chcel Iphone: počkal by som na september kam sa posunuli a ako vychytali drobnosti z Xka 2. Ak by som chcel Huawei za tu cenu, uvažoval by som za akú cenu a ako dlho by som ho o rok- dva bol schopný predať.

  • XiaomiManiac01.04.2018 - 15:29 Trvalý odkaz

    "iPhone zas bude kraľovať prehľadnejšou uzamykacou obrazovkou na jemnejšom displeji, lepšie a jednoduchšie nastaviteľnými notifikáciami alebo neuveriteľne návykovému ovládaniu gestami"

    Rovnako ako pri recenzii "technologickeho skvostu" ,aj tu sa ukazuje akym Apple fanatikom autor je. Rozdiel 3 GB ram si nevsimneme, ale za to rozdiel 50 ppi a o "cosi" rychlejsi cpu urcite ano. Notifikacie, ci "prehladnost uzamykacej obrazovky" poriesi jeden z miliona programov na google play, kvoli tomu by som si urcite X-ko (ani ziadny iny telefon) nekupoval. Huawei podla mna ponukne za nizsiu sumu viac (zalezi teda, ci si kupujuci nechce "vychutnavat" filmy na mega stereo repreduktoroch, resp. si nechat zdevastovat baterku bezdrotovym nabijanim a potom o 2 roky jojkat, ze mu ide telefon akosi pomaly, ak ho teda samo predtym nevypne). Lepsi fotak, viac pamete, viac ulozneho priestoru, vecsia bateria. Ja by som siel do Huawei P20 Pro ...

    jarpo01.04.2018 - 15:56 Trvalý odkaz

    XiaomiManiac: Suhlasim so vsetkym co si napisal, okrem jednej veci. Ako prosim ta bezdrotove nabijanie devastuje baterku? :-o

    juryno01.04.2018 - 15:59 Trvalý odkaz

    Jasne ze p20 pro-lepsia baterka,fotak viac ako zaujimavy,otvoreny system,lepsia cena atd. Iphone je len pre fanusikov tej znacky, inak triezvo jasne ze p20 pro...

    deathwalker01.04.2018 - 16:41 Trvalý odkaz

    zas bude cela diskusia zaspinena narekom android oviec. uz su tu zatial dvaja..

    @XioamiManiak: mozes prosim ta konkretizovat aspon 3 z "poriesi jeden z miliona programov na google play" ? Podla mna z hlavy len tak linky prienik s tym ktore mas odskusane je prazdna mnozina. Ako to dieta co cestuje sbabkou vlakom a pozera z okna na luku, a babka sa pyta co vidis, a dieta mnozinu kraviciek, a babka hovori ale ved tam ziadne kravicky nie su, a dieta, ano je to prazdna mnozina kraviciek.

    @juryno, triezvo netriezvo, zavidis ze ty mas komplexy z iphonu? su ludia co nemaju problem a kupia si co chcu, drahe auto, byt, dovolenku, fotaky, objektivy, silne pocitace, monitory, a tak dalej. Lebo mozu. A dnes je takych (aj sikovnych) ludi kvantum, ich kupna sila je vysoka a nijak nemusi ohrozovat buducnost ci ich existenciu. Vnimaj to takto, nestavaj sa do polohy, co by sa stalo kebyze si drahy telefon kupim ja a este s OS ktory sa mi nepaci, vnimaj to akoze, ok, niekto si ho kupi a ja ho za to nemusim nenavidiet, ani mat voci jeho znacke akekolvek predsudky ok? a svet bude krajsi a aj slovensko bude slusne.

    jarpo, samotne bezdrotove nabijanie ani nie, ale skor prerusovanie cyklu, stale ked dvihnes telefon. v takom pripade je lepsie zasunut kablik.

    juryno01.04.2018 - 17:00 Trvalý odkaz

    Android ovce :D ved si kup co chces mne to uz viac jedno byt nemoze a ani nenenavidim. Ani neviem kto si. Chalan si nevie vybrat, radim mu triezvo..nemozem uz za to ze sa nestotoznujes s tym pa ;-)

    XiaomiManiac01.04.2018 - 17:49 Trvalý odkaz

    Nova luncher navsetko, NoLED ... ale nema zmysel sa bavit s fanatikmi. Nemam rad Samsung fanatikov, nemam rad Apple fanatikov, nemam rad ziadnych fanatikov. Toto co je v clanku fanatizmus je. Jedno bagatelizujem a druhe zvelicujem. Kto kedy definoval "prehladnost uzamykacej obrazovky" ? To ma prosim aky parameter ??? Palubna doska BMW je lepsia ako ta od Mercedesu??? Povedal kto? Cisto subjektivny nazor autora, ktory podstuva ako plus. Mozme sa bavit o meratelnych veciach ako fotoaparat, video, vydrz, kvalita displaya, hardware, system. Autor mozno ani poriadne (alebo vobec) P20 Pro nedrzal v ruke, ale ide davat rady :) "Zdá sa však, že aj pri fotení bude mať Huawei navrch. Možno nad hociktorým z aktuálne predávaných smartfónov. " Mozno ???? Ved za foto ma v DXO o 13 bodov naviac ako X. Nic? Stale nevidime zaujatost? Uz mi na zaver chybala len veta, ze telefon pri dalsom predaji bude mat vyssiu hodnotu :D Amen

    Dusan01.04.2018 - 18:38 Trvalý odkaz

    Ak už nie je argument predajná cena a rýchlosť predaja pri prechode na iné zariadenie, tak už fakt neviem. Mal som cca pred pol rokom android MOTO Z a predať takýto i keď slušný fón bola fuška o zostatkovej cene ani nehovorím. Samozrejme neobhajujem cenu iphonu x tá je riadne cez. Aj preto radím počkať na príchod novej generácie. Tak ako tak iphon klesne na cene menej ako huawei.

    Nightmare01.04.2018 - 19:02 Trvalý odkaz

    Samsapple to potom bude cakat stale :D potom pride nova seria procesorov a na novy rok Las Vegas dalsie...

    Vlastimil01.04.2018 - 19:39 Trvalý odkaz

    Nie každý chce predať mobil po pól roku alebo roku. Keby mi neodišlo HTC One (M7) tak ešte do dnes by som ho používal.
    Meranie DoX a riadniť sa podľa neho je riadna..... Nik nevie ako ich algoritmy vyhodnocovania fungujú. Foťák a jeho kvalita je subjektívny dojem ako v dslr nikon vs canon. Ak sa niekomu páčia foto čo lezú z X tak nech si ho kúpi. Mne osobne vadil displej, keď sa nakláňal, tak menil teplotu bielej a tým pádom aj jeho odtiene farieb.
    A to čo tu píšete o batérie, najhoršie pre batérie je rýchle nabíjanie. Prudká zmena napätia v batériách ju ničí (rýchlonabíjačky a pod.).

    deathwalker01.04.2018 - 20:45 Trvalý odkaz

    14 riadkov textu, 4 relevantne slova 0 aktualnych informacii. Tvoj prispevok je ako tvoj zivot. Plny balastu, prazdny obsahom. Cakal som takuto reakciu. Co uz, v dusi som dufal ze ma sklames a fakt napises uzitocne informacie. No jo.

    deathwalker01.04.2018 - 20:47 Trvalý odkaz

    Udajne je X verzia mimo vyvojoveho cyklu, X2 nebude, maju vsak prist nove modely zalozene na X. Podla mna, ked pojde o 11 iphone to bude nejaky "all new iphone" alebo tak. Ak vydaju 8S a 8S Plus to bude.. no.. nelogicky krok, ked uz su dostupne pokrocilejsie technologie. Cena hej, cena je brutal, ale tak nejak to zodpoveda hrane "dovolitelnosti" ktoru apple zdy atakovali.

    deathwalker01.04.2018 - 20:51 Trvalý odkaz

    Inac k teme. Je to celkom tazky oriesok. Huawei je velmi lakavy, no iphone je stavka na istotu, tam nema nikoho co sklamat (zial ani prekvapit). Verim, ze P20Pro je uzasny kusok hardveru, ako to vsak u android OEM byva, obcas softver je tym slabsim clankom. Mate 10 Pro tiez pokrivkaval kvalitou aplikacii, kym iphone kamera a cely softver funguje konzistentne vacsinu casu, pri specialne huaweioch to tak celkom nie je. je to skoda, pretoze fotoaparat aj celkovy pristroj je velmi lakavy. Co z toho ale ked podla mna S9+ je taka viac racionalna kupa...

    Han Solo01.04.2018 - 21:17 Trvalý odkaz

    Mne iphone na slovensku neprinasa uzitok ako android, a pri pouzivani iphonu len s apple aplikacii je nepouzitelne a aj tak tam musim instalovat google aplikacie, takze android a huawei je jasna volba aj platenie cez nfc.

    XiaomiManiac01.04.2018 - 21:45 Trvalý odkaz

    @vlasto cize DxO netreba brat vobec v uvahu hej? nema podla teba ziadnu vypovednu hodnotu a teda kludne si na fotenie mozem kupit galaxy S4 lebo sak fotky ma tiez pekne, ano? s takym pristupom mozme potom nebrat vykon X-ka v antutu, rychlost nabijania je tiez nepodstatna (oneplus5 vs X celych 30 minut) a vlastne co je potom podstatne? :)

    @deathwalker tvoje nespocetne riadky motivacno-bajkarskych zvastov vypovednej hotnoty absolutna nula si nechaj pre seba. Radsej sa zamysli nad svojim zivotom, pretoze hodnotit niekoho zivot na zaklade 14tich riadkoch textu na internete je hodne primitivne. Dalej na mna prosim nereaguj, dakujem!

    Otazka resp. dilema "pripadneho zaujemcu" nema jasnu odpoved. Porovnava sa otestovany kus vs papierove hodnoty. Viem ,ze sa X-ko predava velmi zle, ale takato neobjektivna a zaujata "reklama" mu v predajoch nepomoze. Cisla o tom ,ze Xko nie je ziadny parametrovy skvost som uz uvadzal v jeho recenzii. Za mna P20 Pro pre jeho lepsi pomer cena\vykon, ale momentalne tam nie je obrovsky cenovy rozdiel, tak aj s Xkom nespravi chybu

    ondrakomous01.04.2018 - 22:29 Trvalý odkaz

    Huawei ma v USA stopku, prej spehuje lidi.

    martian02.04.2018 - 01:10 Trvalý odkaz

    Ehm ... v com presne ma byt lock screen lepsi, napr. oproti mojmu Note 8? Hladal som si aj dake obrazky a videa, ale nepripadalo mi to ako nieco extra. Moja osobna poziadavka je aj tak, aby notifikacie boli neverejne. Nech sa mi v nich nikto len tak nemoze hrabat. ;)
    Na Note 3 som to riesil cez iny screen locker, naposledy to bol tusim CM screen lock, ci nieco take. Vedelo to rozne hluposti, po swipe na niektoru stranu to zobrazilo pocasie, ci nieco dalsie.
    Na inom screen lock-u sa mi pacilo, ze cisla na odomknutie daval nahodne v skupinach (viac cisiel na jednej pozicii, podobne ako skupiny pismen na numerickej klavesnici, len v nahodnych zoskupeniach), v konecnom dosledku pohyb prsta pri vytukavani toho isteho pin-u bol vzdy iny. Skoda, ze toto nie je trebars u Samsungu.

    Matej Krajčovič02.04.2018 - 11:25 Trvalý odkaz

    Na adroidáckych lockscreenoch vidíš väčšinou 2 posledné notifikácie, respektíve 2 notifikácie ktoré si systém vyberie. Ostatné sú skryté za tou kartou +4, +3 resp. +X ďalších notifikácií, podľa mňa v tom ľahko niečo prehliadneš a sleduješ vlastne len ikony dôležitej app.

    Na lockscreene v iOS vidíš všetko čo tam prišlo pekne pod sebou, zvyšok posúvaš prstom. Aj nastavenie pre jednotlivé app je prepracovanejšie - dôležité veci môžu rozsvietiť displej mobilu položeného na stole aj so zvukom, hovadiny nespravia nič, alebo im necháš bulblinku na ikone.

    anonymous02.04.2018 - 12:46 Trvalý odkaz

    Všetko je to o náklonnosti k SW. Ak má človek aj iné Apple zariadenie, tak je voľba jasná, pretože ak raz vyskúšaš, potom pochopíš :) Ak nemá, tak aj ja Apple pozitívny človek by som zvolil Huawei. Napríklad teraz mám iPhone 8 Plus, mac mini a Apple Watch a práve tá prepojenosť zariadení je návyková. Kúpil som si aj Huawei P10 lite, len kvôli Google Pay a ak by som nemal tie ostatné Apple produkty, tak by mi postačoval aj ten Huawei, pretože som dospel do štádia, kedy mi postačuje volať, posielať správy a mailovať, Fotenie nie je pre mňa priorita a so soc. sieťami som skončil :) Využívam mobil na platenie, sem tam pozriem niečo na Utube a prečítam maily. A na tieto účely úplne stačí aj lacná P10 lite.
    Ide však o to, že som si navykol na iOS, macOS a to, ako to krásne spolupracuje. Ako som už vyššie spomenul, bez týchto produktov by som bol oveľa skromnejší :)
    Takže podľa mňa je potrebné zvážiť to, či bude daný používateľ využívať len samotný telefón, alebo si rozšíri portfólio produktov.
    Oba telefóny sú výborné...

    martian02.04.2018 - 14:38 Trvalý odkaz

    Matej, vdaka za objasnenie. Ukazuje mi to 3-4 notifikacie, ostatne tusim uz skryva. Ale kedze mam skryty obsah, tak mi to ani nevadi a aj tak musim odomknut telefon. :)
    V kombinacii s LED puzdrom, kde som si nadefinoval vsetky dolezite aplikacie, mi to ani nevadi.

    Peter02.04.2018 - 16:33 Trvalý odkaz

    Ak chceš predám ti IPHONE X 256GB šedú verziu :o)

    jarpo02.04.2018 - 18:46 Trvalý odkaz

    Prerušovanie cyklu terajším baterkám neškodí. Ešte niečo? :-)

    deathwalker02.04.2018 - 20:09 Trvalý odkaz

    Nie je to take jednoznacne jarpo.

    https://www.computerworld.com/article/3229750/mobile-wireless/is-wirele…

    Ak, udrzujes kapacitu niekde v rozpati 50 minutych percent za den, potom ano, nie je to take nebezpecne, hoci podklady veduce k tomuto tvrdeniu nie su vedecky podlozene - spomina sa to v odkaze. Rovnako sa tam ale spomina, ze merania ukazali, ze najma pocas dobijania 90->100%, sa bateria degraduje rychlejsie, ak nabijas bezdrotovo stale do 100%, znicis si bateriu skor.

    Jarpo, vidis, zas musim aj za teba robit robotu a podkladat tu tvoje vlastne tvrdenia barlickami, pretoze si neschopny ako zvysok diskuterov.

    Knoxville02.04.2018 - 22:42 Trvalý odkaz

    No este ze ta tu mame ty nas "Trollko-zachranca. Ale to prve z toho slovneho spojenia ti zjavne ide lepsie...

    ondrakomous02.04.2018 - 22:47 Trvalý odkaz

    vezmu to hezky popořadě, budu se bavit o huawei.
    1/v cem je lepsi p20 oproti honor 10 view? zakladni otázka, protože honor view stoji polovinu, ja myslim, ze na tuhle otázku nedokazi odpovědět ani v huawei, proc predstavili stejne vybaveny telefon za polovicni cenu-bez reklamy, asi nejaky marketingovy test. zatímco p20 ma obri reklmani kampan, honor 10 view nenajdete na jediny reklame.

    2/ trojity fotak?
    opravdu je to o tolik lepsi oproti pixel 2?
    uprimne ruku na srdce....

    3/design
    opravdu je ten design lepsi jak u honor 10 view? ciste z praktickyho hlediska, potrebuji na telefonu efekt duhy?

    4/rychlost aktualizaci?
    ok jaka je rychlost aktualizaci u huawei?

    5/audiojack a bezdratove nabijeni, ok chápu, ze je moderni mit všechno bezdratovy, ale audiojack je nejvic cool.

    Profile picture for user palincak@gmail.com

    Pali03.04.2018 - 01:39 Trvalý odkaz

    mal som iphone X a doteraz som bol spokojny s kazdou verziou, az na tuto...sklamal ma display, funkcnost SW a o kvalite fotiek nehovoriac, za tie prachy som ocakaval ovela viac, no sklamal ma apple a tak som ho po prvy krat od 3GS vymenil za android s ktorym sa ucim zit a pohravam sa s otazkou ist do znacky Honor 10ky alebo Huawei P20 pro...

    ML03.04.2018 - 10:06 Trvalý odkaz

    Zostatkova cena aj rychlost predaja u iPhonoch, to je tiez len taky mytus. Sam mam skusenost, a to bol este v zaruke. Online bazare su priam preplnene predavanymi iPhonmi.

    Vlastimil03.04.2018 - 11:10 Trvalý odkaz

    Tak každý kto sa zaobera fotkou vie, že DoX sú len orientačné info.
    Treba si pozrieť reálne foto z jednej scény. Také ničo má veľmi málo stránok a následne vznikajú rôzne dohady. Každému vyhovuje iný štíl (silné farby, vyšší kontrast...).
    Ale to ti nemusím hovoriť. Určite také veci ovládaš. A určite si pamatáš keď DoX začínali. :)

    Ondrej03.04.2018 - 13:31 Trvalý odkaz

    Povedať, že p20 fotí perfektne je lož. A DXO mark slúži len na všeobecný prehľad. Videá sú bez detailov, max full hd so stabilizáciou. Denné snímky stoja za nič a koľkokrát budete fotiť len večer?

    deathwalker03.04.2018 - 14:26 Trvalý odkaz

    Odurko, proste si otvor clanok a porovnaj foto pixel 2 vs p20 pro. To je vsetko. alebo si snad jeden z tych co veri v chemtrails, nwo, sorosove mimovladky a pracujes pre hlavne spravy? zopar redaktorov odtial sem myslim chodi.

    vlasto13 neviem co je DoX. Ak trpis dyslexiou prepac, ja trpim OCD a irituje ma ked niekto nevie opisat 3 pismena. Normalne to urob ako Odurko, otvor 2 zabery, a porovnaj ich. Pixel2 s HDR+ je king cez den, p20 pro foti porovnatelne s lepsim kompaktnym fotoaparatom. bodka.

    ondrakomous nuda, odmietam reagovat. sorry jako.

    knoxville hej, a co. zavidis ze nie si lepsi ako ja alebo co ta akoze trapi.

    david hulák03.04.2018 - 17:52 Trvalý odkaz

    Nazdar vie mi tu niekto z apple odpovedať na otázku?.Aký je rozdiel v grafike GTA san andreas na iphone SE vs. napríklad X? nie su tam nastavenia ako na androide mám to brať tak že môj SE má teda tu max grafiku čo nastavíš na android a na iných iphonoch sa to mení len rozlíšením a plýnulostou?

    Ondrej03.04.2018 - 18:21 Trvalý odkaz

    @Deathwalker nechápem, akože čo si mi s tým chcel povedať? Že neberiem veľkú váhu DXO mark a ich hodnotenia? Veď väčšinu si ich zaplatia. Alebo to, že denné fotky cez deň p20 jednoducho nepodáva dobre? Neviem vôbec či chápeš o čom som písal.Ty si asi len nejaký rýpalko a nechápalko. Daj si nohy pod stôl a kľud, prosím ťa a nauč sa čítať.

    A niesom hňup. Viem si porovnať dva telefóny. A ak píšeš to, že pixel 2 fotí lepšie než p20 pro, tak myslím, že som to dostatočne tak aj vyjadril v komentári.

    jarpo03.04.2018 - 18:27 Trvalý odkaz

    Robis za mna robotu a podkladas moje tvrdenia barlickami? :D Ja som len napisal moj nazor o ktorom som na zaklade urcitych informacii a vedomosti presvedceny. A rozhodne nepotrebujem svoje tvrdenia podkladat. Kto chce, ten si informacie najde. Ale pobavil si :)

    Ale k veci... Myslel som prave udrziavanie nabitia baterie v rozmedzi 20 az 80 %. Prave toto sa mi osvedcilo pri bezdrotovom nabijani, pokladam pocas dna telefon na podlozku, podka potreby ho zoberiem. Ked vidim nad 80% tak ho uz na podlozku nepolozim. Ale toto nema nic spolocne s bezdrotovym nabijanim, toto plati aj pri nabijani kablom. Pytal som sa priamo na ten udajne negativny vplyv bezdrotoveho nabijania. Aj keby argument o skodlivosti prerusovania nabijania bol pravdivy, aj tak mi kablove nabijanie nepomoze. Pretoze pokial mam telefon aj na kabli, tak pokial mi zazvoni telefon, alebo na nom potrebujem hoc co urobit, tak ho s toho kabla aj tak vypojim, lebo nestojim na mieste pri nabijacke.
    Inac momentalne nemam tel. s bezdrotovym nabijanim, lebo samsung moc nemusim a ostatni vyrobcovia na to zial kaslu, ale chyba mi to...

    Vlastimil03.04.2018 - 19:55 Trvalý odkaz

    No nalinkuj mi toho kinga :D
    A ten lepší kompakt myslíš sony RX100? Ale ten už konkuruje starším DSLR...

    markos903.04.2018 - 21:00 Trvalý odkaz

    X urcite nie, to bolo pre mna max sklamanie a to som iPhonista vela rokov a nakoniec som skoncil pri Note8 a som spokojny :) uvidime co apple donesie na jesen ale momentalne si apple X moze nechat, za tie prachy fakt nie

    David03.04.2018 - 21:50 Trvalý odkaz

    dnes som drzal v ruke aj p20 pro aj klasicku p20, resp hram sa s nou cca tyzden, vlastnim iphone x, v mojom porovnani mozem povedat, ze fotoaparat je dobry, mozno lepsi nez iphone x to nepopieram, video nahrava horsie, displej mi pride dost horsi, celkovo telefon po dizajnovej stranke naozaj kopiruje xko aj na dotyk, vyhotovenie je velmi podobne, aj licovanie sklenej strany s kovovym ramom, osobne by som ale ten telefon nechcel, ak neriesim cenu samozrejme, je to bezny huawei a oproti predoslej p10 pro to az taka zmena nieje

    David03.04.2018 - 21:52 Trvalý odkaz

    markos9, mozes sa kludne rozpisat v com takom ta iphone dokazal sklamat, mal som aj predosle modely od 6s vzdy v pluskovom prevedeni, no zatial som na ziadnu vec ktora by ma sklamala nenarazil, mrzi ma akurat to, ze pri amolede musim davat pozor na svietivost a staticke obrazky kvoli pripadnemu vypalovaniu, ale to je moja uchylka

    markos904.04.2018 - 22:01 Trvalý odkaz

    corp ja som mal 4s, 5s, 6plus, 6splus, 7plus a vzdy som bol spokojny ale ked som prvy krat zapol X tak sa pytam co tomu je? preco je ten dispplay zlty akoby ho ocurali? no strasne tak sa dostanem do nastaveni a sledujem frustrovanych ludi na diskusnych forach ako sa trapia z nastavenim displayu a nechapem co je toto za vtip, tak citam ze treba vypnut true tone no tak to vypnem a zrazu co? display nie je zlty ale uplne modry no tak reku toto nie, citam dalej a nasiel som navody v nastaveniach co a ako, no ale fakt ma to nastvalo, sklamany som bol velmi, pozerat fotky na tomto? kdeze.. dalej ta obrazovka je oproti 7plus krpata a nevyuzitelna, kopa aplikacii nie je prisposobena tomu specifickemu rozliseniu, dalej ten mobil na svoju velkost je neskutocne tazky a smyklavy ako had, nabija sa to hadam 2x dlhsie ako 7plus a to mam velku nabijacku z iPadu, jedine co je super tak repraky dobre hraju a odomykanie face id je tiez super, ale inak mobil ako taky sklamanie a za tie prachy? tak 500eur ma hodnotu, siel som aj do apple store a skusal som s predajcom nastavit lepsie display aj sme porovnavali tie predvadzacie v predajni a hadajte co, kazdy mal ine sfarbenie ale ten zaklad bud zlty alebo modry mal kazdy, no a potom som polozil X vedla note8 a zostal som pozerat s otovorenou pusou, proste display Note8 je uplne ina a luxusna galaxia a ci fotky alebo filmy alebo surfovanie na webe tak na Note8 je uplna nadhera, chodte si vyskusat, odporucam.. akoze chyba mi apple nepoviem nie, ale u mna bodovaly do 7plus, momentalne ma nemaju cim zaujat a ak sa nezlepsia do buducnosti tak zostanem pri mobiloch rady Note

    Peter04.04.2018 - 23:30 Trvalý odkaz

    Ja aj ked vypnem truetone tak mám žltý displej (pochopiteľne aj vypnutý filter modrého svetla), poraď ako nastavím displej ? Radšej by som ho mal modrý ako žltý (FUJ)

    deathwalker05.04.2018 - 00:33 Trvalý odkaz

    za pravdu sa kazdy hneva....

    1. chcel som vediet ktory milion aplikacii z play store dokaze zmenit notifikacie na styl ako ich ma iphone (nevies ako ich ma, vsak?)

    2. nova launcher to nevie. Rovnako nesaha ani na uzamykaciu obrazovku. Ale to by si musel nejake aplikacie vyskusat aby si to vedel :)

    si trapny, ale vtipny :)

    deathwalker05.04.2018 - 00:43 Trvalý odkaz

    vlasto vlasto.... huawei ma velkost snimaca 1/1.7". Top kompakty maju snimac 1", co ale este nie tak davno dozadu nebolo. Ak si vezmes tie malocipove kompakty s 1/2.3", alebo 1/1.7", on ten telefon nefoti vobec zle. A je to zariadenie ktore zdiela ulozisko s pristupom na internet, je rychle, dovoluje adhoc upravy cez lightroom, snapseed a zdielanie na socialnych sietach. Plus stale to mozes vytlacit kludne aj na A4, ono ta tlac sem tam nedokonalosti prekryje, ale to snad (dufam) vies.

    Pre lepsiu demonstraciu si pozri toto

    https://www.theverge.com/2018/3/30/17179642/huawei-p20-pro-vs-pixel-2-x…

    deathwalker05.04.2018 - 00:45 Trvalý odkaz

    modry skodi ociam. studene led svetlo je zle pre teba, tvoje zdravie, aj tvoj spanok a pohodu. ked sa ti displej nepaci, predaj ho, a mozes aspon pohejtovat kus, aky je to shit.