Čo ukáže majiteľ iPhonu hejterovi s androidom? Toto video!

  • rtg 23.08.2016 - 17:49

    Nie je vsetko o rychlosti, vybava je dolezitejsia. Je to ako dragster, sice je pekne, ze dokaze vyvinut take rychlosti, ale okrem rovnej drahy na beznej komunikacii je nepouzitelny. :D

  • Tomas23.08.2016 - 18:16 Trvalý odkaz

    Rozdiel vznikol hlavne vo velkych hrach a neskor pri ich opatovnom nacitavani. Pri ostatnych aplikaciach je rozdiel zanedbatelny, takze pre ludi ako ja, ktori hry nehravaju, tam fakt rozdiel nie je. Iphony su podla mna dobre zariadnia, ale zaroven neskutocne nudne, co je pre mna ovela vacsi zapor, ako nejaka polsekunda naviac pri otvarani aplikacie.

    paul23.08.2016 - 18:27 Trvalý odkaz

    to porovnanie s autami...neviem ci je to hlupe alebo vtipne..

    ondrakomous23.08.2016 - 18:40 Trvalý odkaz

    samsung uz dela nugata. bude fer to porovnavat za mesic dva, verim, ze samsung applu nakope zadek, mimochodem IOS desitka prej nebude mit sifrovany jadro, prej kvuli rychlosti, FBI si mnou obe ruce.

    heretik23.08.2016 - 19:20 Trvalý odkaz

    To porovnanie s autami aby bolo adekvátne tomuto testu, tak by som tam dal nie zrýchlenie, ale napríklad nábeh klimatizácie po štarte motora za studena... Jedno má 82s a druhé 112s, čo môže presne predstavovať hodnoty v reáli. A my zákazníci to tolerujeme, lebo to nie je kľúčová vlastnosť toho auta, podobne ako porovnanie mobilov v článku.

    Richard Hombauer23.08.2016 - 19:52 Trvalý odkaz

    uznavam, ze mozno zrychlenie nie, ale radenie automatickej prevodovky by malo byt to, co som chcel povedat. a som prekvapeny, pre kolkych ludi je pomale spustanie aplikacii a ich oneskorene prepinanie plne tolerovane. a nemyslim tym nic v zlom. asi som len netrpezlivy. :) len mi nehovorte, ze som v tom sam! :)

    ondrakomous23.08.2016 - 20:00 Trvalý odkaz

    rychlost telefonu je naprosto klicova. sekundy delaji minuty a hodiny a cas sou penize. rychlost u auta zavisi na aktualni dopravni situaci, cili pokud je zacpa, tak ti nepomuze seberychlejsi ferrari. na note 7 ses schopnej delat mensi graficky navrhy, skicovat, je to nejvetsi vyhoda toho mobilu, na iphonu takovy moznosti nemas. treba dizajner muze udelat skicu, kdyz prijde nejaka ta vize. a to kreslici pero je sakra dobra vec, neni to jak to bylo driv, ze si musel udelat X ruznych ukolu, nez si vyvolat funkci pera. LOGICKY nemuzu srovnavat software, ktery je delany pro kreslici pero se softwarem, ktery je delany pro "tlusty spupidni amiky", cili note beru jako "dizajnersky nastroj", proto ta rychlost je uplne na vedlejsi koleji, ale vzdycky se najde nejakej rejpal, kterej rekne, ze to je pomalejsi. OK, ale vemte si hardwarovou kvalitu iphonu a toho notu treba, iphone je vedle toho notu "absolutni hracka", to rikam jako fanda applu, oni se nebudou chytat ani s iphonem 7, je to proste pro ne rana "sipem primo do srdce", nemaji na to, aby udelali takovej telefon, proste takova je realita."celej jablecnej team" se kocha nad novym notem 7. rekneme si to na rovinu apple dostal cisty KO od samsungu. nedokazu si predstavit, ze by z foxconnu vyjelo neco takovyho jak je note 7 , je to nemyslitelny. note 7 je vrchol dizajnu, techniky, je to podobnej telefon jakym byl treba iphone 3, co na tom sejde, ze je pomalejsi.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.08.2016 - 20:44 Trvalý odkaz

    Iphone 6s ma 4x mensie rozlisenie ako note 7.
    Dajte k hw z note HD displej a uvidite tie fukoty

    Bonyek@azet.sk23.08.2016 - 20:58 Trvalý odkaz

    tak to som aj ja prekvapeny, ala pri beznom pouzivani to nejak nepozorujem...

    ondrakomous23.08.2016 - 21:26 Trvalý odkaz

    presne, iphone je hardwarove "nejvic cheap" telefon.oni by note7 nedokazali vyrobit, vsechny soucastky si kupuji a montuji to v chine. nemaji na to technologie jako samsung, software se da vzdycky doladit, ale hardware proste neosulis.

    XY23.08.2016 - 21:35 Trvalý odkaz

    ja ako dlhorocny uzivatel androidu, som si po prvykrat a este dlhsom vahani zaobstaral iphone se s ideou, radsej 1x skusit ako 10x o tom citat alebo pocuvat, tato moja skusenost zial niektore mantry zarytych jablckarov pekne prekonava, uzivatelsky sa mi zda ovela nudnejsi, komplikovanejsi na zakladne nastavenia, a co je natom to "najlepsie" zazil som za necele 3 mesiace uzivania, lagy, jedno zaseknutie pri nabijani (nabijacku original) a pravidelne sekane nabiehanie fotaku so 3-4sekundovym oneskorenim (mozno mam smolu na kus?)a ako bonus prezivam pekelne muky pre moje oci z prechodu 5" amoledu QHD displeya na pohlad 4" vybehoveho lcdcka s malym rozlisenim (ale to je uz mimo temu), nemam rad skatulkovanie, ale mytus applu je prehnany, najma ak to siria ludia co si ako prve zadovazili android na lacnom hw a ked vysolia drahe prachy za jablcko idu sa buchat do prs .) inak tato jablko skusenost by sa dala rozviest na siahodlhejsiu minirecenziu, ale viac sklamanie ako ocarenie

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.08.2016 - 21:53 Trvalý odkaz

    Note 7 ma moznost nastavit HD rozlisenie priamo v nastaveniach setrenia baterie. Vratane medziskoku fullHD

    ondrakomous23.08.2016 - 21:56 Trvalý odkaz

    mas spatnej fotak, iphone prave nejrychlejc spusti fotak a jeste rychleji odfoti, v podstate neexistuje android, ktery by byl rychlostne srovnatelny. ios je brutalne rychly os, jde to videt v tom videu. srovnatelny jsou jenom nexusy. co jsem zkousel nexus 5x, tak tam to litalo. kdyz si vezmes, ze nexus stoji 1/3 toho, co stoji iphone 6s, tak je to komedie. iphony jsou predrazeny o 1000%, iphone 5s,6 jsou konstrukcne reseny tak, ze display drzi 2spodni sroubky a bocni hacky, cili, kdyz pokrivis konstukci, coz se bezne deje u 6 a 6plus, tak tam mas normalni fugu mezi displayem a ramem. normalne kdyz se podivam na svou 6 tak nad mute tlacitkem mi normalni sviti svetlo skvirou ven. uz jsem si na to zvykl.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.08.2016 - 22:14 Trvalý odkaz

    rwonly ano, pouzivat 4" displej na iPhone je challenge aj pre mna. Mam doma relativne dost Apple zariadeni ale maly ajfon nie je ani jeden z nich. Boli casy ked som na 3.5" 4S nedal dopustit. Teraz mi to je jedno ale radsej pouzijem kompaktny 5.5" pristroj ako o troskh mensi s ovela mensou uhloprieckou.

    Kult Apple je ale v aplikaciach, hrach, a sluzbach. U nas na Slovensku ani velmi nie, no tam kde funguje Apple Pay je to trosku ine :)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease23.08.2016 - 22:18 Trvalý odkaz

    A prečo mu neukáže toto video?
    https://youtu.be/P3kTDeHUk4Q

    OnePlus 3 zaostal po dvoch kolách o zanedbateľné 3 sekundy. Po prvom mal stratu 12s. Ktovie akoby to skončilo po treťom kole :-)
    Tie dve kolá robí kvôli multitaskingu a RAM manažmentu. Keďže je to odlišné nielen v rámci systémov, ale aj u jednotlivých výrobcov..
    Plus ako píše nerd aj rozlíšenie displeja má vplyv, počet procesov na pozadí..
    Teraz som pozeral do mobilu 58 aplikácií vykazuje činnosť.

    S autami mi napadá kopec porovnaní. Keď už Rišo použil zrýchlenie, super športiaky sú inde. Len tá výbava proti komótnejšej limuzíne je sparťanská. To aj úžitkové vozidlá vedia viac ;-)

    Nadpis je mierne zavádzajúci, má tam byť Samsung nie android.

    jardo.suster@g…23.08.2016 - 23:13 Trvalý odkaz

    hejterom sa neukazuju videa ale vztycene prostredniky a nestraca sa s nimi cas, je to zbytocne

    Richard Hombauer23.08.2016 - 23:55 Trvalý odkaz

    Mental, to video idem vlozit do clanku. Nech to je korektne. Dik. ;)

    Tomas24.08.2016 - 01:07 Trvalý odkaz

    Ajfon by bol este rychlejsi, keby sa zbavi tych jeho stupidnych, zbytocnych a dlhych animacii... U mna mobil roka Oneplus 3. Za 400 je skvela kupa.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne24.08.2016 - 10:49 Trvalý odkaz

    Idu vypnut. V iOS10 su podstatne rychlejsie. Ked somd dal betu na 6S+ bol som prekvapeny ako na mna posobi, akoby Apple teraz hardver nespomaloval ale zrychloval..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy24.08.2016 - 11:09 Trvalý odkaz

    na androide sa da nastavit rozna dlzka animacii, vratane uplneho vypnuti.
    ak sa animacia vypne tak to sice funguje ako "wow ake je to brutalne rychle" ale po case si tu animaciu clovek zapne pretoze je to "prijemne pre oci"

    ondrakomous24.08.2016 - 11:22 Trvalý odkaz

    SI TO NECTES? ios 10 nema sifrovany jadro.
    "Starting with iOS 10, Apple is using Differential Privacy technology to help discover the usage patterns of a large number of users without compromising individual privacy. To obscure an individual’s identity, Differential Privacy adds mathematical noise to a small sample of the individual’s usage pattern. As more people share the same pattern, general patterns begin to emerge, which can inform and enhance the user experience. In iOS 10, this technology will help improve QuickType and emoji suggestions, Spotlight deep link suggestions and Lookup Hints in Notes."

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease24.08.2016 - 12:28 Trvalý odkaz

    Hmm, prečo od iOS10 zrušili šifrovanie jadra?
    Z bezpečnostného hľadiska je to krok späť.

    ondrakomous24.08.2016 - 14:06 Trvalý odkaz

    podle me za to muze afera s tim teroristou, kdy proste fbi ten telefon nedokazali prolomit, jsem skoro presvedcenej, ze to opravdu neslo. apple sice tvrdi, ze je to kvuli rychlosti, ze nedokaze rychlostne konkurovat googlu, ale podle me se asi podelali z toho tlaku z venci....,buh vi, jaky jsou v tom dalsi veci, ale obecne je asi obrovskej tlak, aby to sifrovani nebylo vubec kvuli tem bezpecnostnim hrozbam terorismu.

    Matej24.08.2016 - 21:03 Trvalý odkaz

    Oxy: s tymi animaciami to tiez nie je rovnake - mam odskusane ze Galaxy S7 s vypnutymi animaciami tak divno "trhne", proste prechod s animaciou 0.5x bol viac oku lahodiaci.
    Kdezto X Style som animacie vypol uplne a uzival si ze po stlaceni tlacidla sa ihned screen "refreshne" do pozadovaneho okna

    Knoxville24.08.2016 - 21:27 Trvalý odkaz

    Takze si si tu Motorolu nakoniec kupil?

    Matej25.08.2016 - 11:51 Trvalý odkaz

    no, kupil iba na skusku. Ako mental hovoril, na SVK su oficialne 3 verzie - 16GB cierna DualSim, 32GB biela Ss, 32GB biela/drevo Ss. V O2 ma samozrejme presviedcali, ze ciernu maju 32GB DualSim, mali to aj na stranke dlhu dobu uvedene. Samozrejme po kupe som videl ze to je len 16GB Ds. a 530evri za 16GB v zaklade, no way.

    Kazdopadne telefon super, akurat som predtym mal mesiac zapozicany Galaxy S7, tak sa mi tazko porovnavalo. Takze momentalne som bez telefonu a rozhodujem sa, ci vyhodit nekrestanske peniaze za prvy Samsung s ktorym som bol spokojny, alebo z germanie objednavat X Style cez motomaker.... ja viem som nerozhodny

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne25.08.2016 - 12:11 Trvalý odkaz

    vyhod nekrestanske peniaze za Note 7 :)

    Matej25.08.2016 - 12:25 Trvalý odkaz

    ako z cenoveho hladiska by to bolo mozno rozumnejsie, cenovy rozdiel medzi S7 a note7 nie je az taky velky, v pomere s pridanou hodnotou.
    Avsak po skusenosti s Note4 nechcem taku lopatu, zaoblenu, klzku, a subjektivne testovacie kusy na predajniach reaguju pomalsie, ako S7 co som mal. Asi tie Spen API robia dost velky zahul na system. A jo, Touchwiz je tam zase uplne prerobeny, bohuzial v porovnani s S7 sa mi zda ovela horsi a neprehladnejsi ..

    Jbmnt, pockam do septembra kym vyjde novy ajfon aby zlacnel 6s a mozno zmenim platformu ..

    Knoxville25.08.2016 - 12:37 Trvalý odkaz

    Zober X Style a usetris... :D

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne25.08.2016 - 12:44 Trvalý odkaz

    ved.. predstavenie o 2 tyzdne, predpredaj zacina v piatokpo predstaveni, expedovat sa zacne po 2 tyzdnoch, zaciatkom oktobra je aj u nas :) Lebo neviem ci z DE/AT ho zozenies len tak volnopredajne, ci? (sedmicku samozrejme, 6S za to nestoji, S7 je lepsia vo vsetkych smeroch. Okrem kvality rovnakych aplikacii, ale to je na dlhsiu debatu)

    Matej25.08.2016 - 12:52 Trvalý odkaz

    keby je na SVK Style v ciernom s 32GB, nevahal by som. Biela sa mi nepaci :( a keby ma snimac otlackov prstov, ani by som nad samsungom nerozmyslal (zvykol som si na to pohodlie odomykania)

    Co sa iP tyka, urcite by som nebral iP 7 (6SE ?), praveze skor starsi 6s alebo 6. nejakych 800-900eur za novy 64GB iP by som fakt nedal, ked ani neviem ci by som si na to zvykol

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne25.08.2016 - 13:50 Trvalý odkaz

    Snad ajfon uz nebude mat tlacidlo v home buttone, je to otravne ked clovek musi kliknut. Aj to zavazilo preco mi nakoniec zostal oneplus3.

    Knoxville25.08.2016 - 14:14 Trvalý odkaz

    Moto Z Force je fajn,len problem ze to je pre americkeho operatora takze tam bude problem s jazykom,LTE-ckom a s bohvie s cim este. To uz radsej HTC 10..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy25.08.2016 - 14:44 Trvalý odkaz

    tak ako skoro kazda "motorola" ma globalnu verziu a aj droid verziu pre verizon.
    Zko existuje ako moto Z force a aj ako moto Z force droid edition

    Matej25.08.2016 - 14:53 Trvalý odkaz

    oxy nepamatas si, ze som hovoril, ze amoled nie ? :) akurat v tej S7 som ochotny to tolerovat... ten superjasny 2k displej v Style bol paradny

    HTCcko som bol isty cas rozhodnuty zobrat, ale kedze HTC zastupenie (vraj uz to riesia cesi, na svk ich zrusili) su lajdaci a nevedia dodat normalne zasoby, tak kaslem na to. z pochabych eshopov na heureke to kupovat fakt nemienim. Ono nazov HTC 10 znamena asi ze je 10 kusov telefonu na danu krajinu..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy25.08.2016 - 15:13 Trvalý odkaz

    vidis a mne na style vadi jedina vec a to je absencia amoled :)

    Knoxville25.08.2016 - 16:10 Trvalý odkaz

    To som nevedel veru. A uz sa da kupit globalna verzia Z Force? Ci az v septembri?