- Späť na článok
- 55 príspevkov
BlackBerry Bold (Blackberry 9000)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: Na jeden záber: Apple iPhone SE (2022)
Pokúšal som sa vylúdiť zvukové upozornenie z mobilu na nový email v gmaile. Gmail mám v mobile cez wifi. Nepodarilo sa mi to. Uvítam pomoc s nastavením mobilu.Diskusia: Rusko chce vyrábať vlastné notebooky- Parametre vyrazia dych
Vraj údajne možno asi jasné Čína dala na rusko sankcie? Nemôžu kúpiť čínske počítače? Jasné sankcie na oko a všetko sa obchádza ako sa dáDiskusia: Prvý polrok 2022 v Telekome: darilo sa najmä pevným službám, rástlo pokrytie optikou a 5G
Vsetko pozdrazovali, tak sa potom krasne ukazuje rast...Diskusia: Kompaktný Asus Zenfone 9 príde 28. júla
799 za kompaktnu vlajku v dnesnej dobe vysokych cien je "mimo" ?Diskusia: Facebook pridáva žiadanú funkciu už aj pre Slovákov
Už nejaký týždeň tú funkciu mám
hladam pre seba vhodnu poverbanku
ahojte, vdaka mojej vlastnej debilite sa mi v nedelu stalo, ze sa s kolotocov...Gmail cez wifi. Zvukové upozornenie na e-mail v iphone a v mobile s Win10
Poraďte mi prosím. Používal som orangemail, aby mi po novom emaile v schránke poslal...Zablokovany iPhone, zachrana dat...
Ak sa do iPhonu nedostanes a ani po pripojeni cez kabel k iTunes sa s telefonom neda pracovat, tak ti zrejme neostane ina moznost nez reset.Aký telefón vybrať
Uz to asi nie je aktualne, ale ja by som brala Galaxy A52. :-)Oplatí sa ešte kúpiť iPhone 12?
12 a 13 su v podstate totozne telefony. Vykon ti urcite chybat nebude ani na starsom modeli. Najvacsi rozdiel vidim vo vydrzi, ktora je lepsia na iPhone 13. Rozhodni sa podla toho
Martin Hombauer 04.02.2009 - 15:30
borizz: je to velmi zaujimave zariadenie, ale obavam sa ze podmenu zostali rovnako rozhadzane ako u sucasnych modelov. vela urobi ta zakladna tema co je na vsetkych obrazkoch ;-)
anonymous24.01.2011 - 20:46 Trvalý odkaz
kennysvk: Ahojte. Chcem sa spytat mam BB 9000 a nejde mi prehrat video ktore ma viac ako 5 minut v ziadnom formate... Viete niekto poradit? Dakujem.
anonymous25.07.2011 - 02:27 Trvalý odkaz
Security: zdravím potreboval by som radu... tento BB mi ukazuje iba zmeškané hovori... ako si nadstavujem aby mi zobrazovalo aj odchodzie aj prichodie hovori?... a inak mal som aj pred tymto BB a zo vsetkymi som bol spokojny ale tento je špica :)
anonymous08.10.2011 - 04:31 Trvalý odkaz
michal: chcem sa spitat da sa updatnut operacny system na bb ? dakujem pekne!
anonymous09.12.2011 - 10:33 Trvalý odkaz
RittBill: Ahoj, chcem sa spytat preco nemozme ZAPNUT svojho Bolda po tom, co som ho dal prvykrat nabijat? uz je v nabijani minimalne 12 hodin a nepomaha ani vybratie a opatovne nasadanie baterky, proste ho neviem zapnut...v com moze byt problem?