Asus Zenfone Selfie - dual SIM nielen pre tínedžerov

  • Lenka Ivančíková 17.01.2016 - 14:59

    Clanok typu Zakladne info s podrobnymi specifikaciami nam na nasej stranke zatial chyba, no v blizkom case to urcite napravim. :)

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease18.01.2016 - 13:16 Trvalý odkaz

    Opäť skvelé skúsenosti.
    chybička: šírka fonu je 77mm nie 7 :)

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne18.01.2016 - 14:50 Trvalý odkaz

    @Borland (urcite si to pisal ty, ze? :D)

    Mozes porovnat fotoaparaty Lenovo Vibe P1 a tento Asus? Pripadne, vydrz na bateriu alebo kvalitu hovoru? Lenovo sice ma 5Ah bateriu, aby to vsak nebolo tak ze iPhone 6S+ vydrzi s polovicnou kapacitou dlhsie...

    Borland18.01.2016 - 15:23 Trvalý odkaz

    Máš pravdu Wayne ;) Priame porovnanie fotoaparátov pri úplne rovnakých podmienkach nebude už bohužiaľ možné, lebo Lenovo už nemám. Väčšinou ale fotím vždy rovnaké fotky, tak ak by ti to pomohlo, môžem uviesť foto toho istého objektu z oboch foťákov, ale s tým, že fotky boli robené v iných časoch.

    Kvalitu hovoru v článkoch uvádzam, dokonca ju priamo zrovnávam s Lenovom P1. Lenovo ma veľmi pozitívne prekvapilo čistotou zvuku v slúchadle, počul som volajúceho aj v hlučnom prostredí. Asus na tom nie je samozrejme zle, ale Lenovo je lepšie.

    Výdrži batérie sa tiež venujem, ak potrebuješ niečo konkrétne, napíš. Lenovo P1 je na tom skutočne veľmi dobre a 5000 mAh batéria je poznať. Ak Lenka dovolí, mám pripravené vlastné skúsenosti s Lenovom P1. Zverejníme, môžeš si potom prečítať viac.