Asus ZenFone 4

  • Nightmare 27.02.2014 - 02:01

    Co je to za baterku?:D

  • Me_Gusta27.02.2014 - 10:45 Trvalý odkaz

    slabučká, ale na jeden deň vystačí určite :) Táto rada ZenFone je veľmi pekne dizajnovo a aj parametrovo spravená. Ak sa dostanú k nám, tak šestku kupujem :D tento WP už neviem vystáť

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease27.02.2014 - 11:26 Trvalý odkaz

    No neviem neviem či sa dožije podvečera. Dual-SIM a Intel Atom Z2520 je 32nm čipset..

    Nightmare27.02.2014 - 17:40 Trvalý odkaz

    Me_Ghusta neblazni pri zatazeni ani den Ja tipujem tak vydrz dobreho pol dna :D

    Me_Gusta28.02.2014 - 00:52 Trvalý odkaz

    to záleží na tom, čo s telefónom robíš. Tento telefón si kúpia ľudia, ktorí s ním toho veľa nenarobia. Priateľka má Desire X s tuší 1650 mAh batériou a vydrží jej v pohode tri dni. Samozrejme 1200 mAh je málo, ale zas tak tragicky to nevidím.

    marek28.02.2014 - 11:59 Trvalý odkaz

    Me_Gusta neprispeješ nejakými skúsenosťami s WP? Zaujímalo by ma, ako vidíš prechod z androidu, zdá sa mi, že trošku negatívne :o)

    Me_Gusta28.02.2014 - 13:29 Trvalý odkaz

    Samozrejme a veľmi rád. Pocity boli veľmi zmiešané. Prvý pocit z telefónu Nokie Lumia 920 boli: krásny, elegantný, pevný a ťažký. Výborný displej a taktiež fotoaparát - neskutočný. So systémom to až také ružové nebolo :D. Zo začiatku sa mi celkom páčil (rád všetko nastavujem), ale keď prišiel rad na prispôsobovanie, tak som zaplakal. Notifikácie ten telefón hádam ani nepozná... nenašiel som poriadnu apk na maily, FB, FB messenger. Messenger dosť používam, ale pre WP sú katastrofálne. Niekto písal na tejto stránke, že android má milion aplikácií, ktoré stoja za hovno a na WP ich toľko nie je, ale sú výborné. Blbosť :) keď dám - market - aplikácie - najlepšie hodnotené, tak prvá aplikácie je biblia na cesty. Už som vedel, že toto nebude dobré... nájsť dobrú aplikáciu bol boj. Nevedel som nájsť ani na nete stránku, kde by sa venovali len WP, čiže takmer žiadne typy na aplikácie. Jediné, fakt dobré aplikácie sú od Nokie ktoré sa mi páčia. Čo ešte k tomu? :) Fakt ma najviac hnevá, že mi niekde hore alebo kludne keby mi to ukazuje aj dole, ale proste na jednom mieste nové: "sms, zmeškané hovory, e-mail, správu z messengeru, nový článok z dotekománie" a podobne. Keby nemám tablet s androidom, tak do týždňa Nokia ide z domu, no telefón som začal menej využívať, čiže ten WP viem ako tak vystáť, ale už sa obzerám po novom telefóne a samozrejme s Androidom :) Keď niečo chceš vedieť kludne sa opýtaj, pretože určite som na veľa vecí zabudol.
    A ešte napokon doplním niečo pozitívne na záver. Systém je naozaj rýchli, fakt okamžité reakcie, kde bársjaký Samsung či Sony s top high-endom môže naozaj bojovať. No keď si zoberiem, čo všetko dokáže android a čo všetko dokáže WP :) WP má čo doháňať.

    marek28.02.2014 - 13:50 Trvalý odkaz

    Vďaka, v podstate si napísal všetko čo som si chcel overiť, +- rovnaké pocity by som mal zrejme aj ja. Akurát ja by som už len kvôli dlaždiciam nebol ochotný WP ani len skúsiť, nikdy by som si na to prostredie nezvykol :)

    roman28.02.2014 - 20:38 Trvalý odkaz

    no ja neviem.notifikacne centrum wp nema vyriesene najstastnejsie,ale co sa tyka tych appiek, myslim ze je to tak.na androide je ich fakt mrte,no funkcne su onicom.otravuje ma ze neni ani jeden den co by mi neotravovali aktualizaciou...na wp tolko appiek neni, ale su dobre odladene,nemusis sledovat a povolovat k comu maju mat pristup.je to pravda ze wp ma este co dohanat, ale podla mna ta odladenost stoji za to.mam doma aj sgs4, a este aj na takej masine vidim cukanie len ked prechadzam obrazovkami.a mam aj lumiu 520, fotak sa samozrejme porovnavat nemoze,ale system mi vyhovuje ovela viac ako tie prihluple nadstavby ako touchwiz,emotion iu,htc sense... atd...wp je vsade rovnaky a s prichodom aktualizacie 8.1 sa poriesi aj to notif.centrum.

    roman28.02.2014 - 20:40 Trvalý odkaz

    este zaujmava moze byt nokia x, s androidom...len dufam ze sa dostane aj na eu trh.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.02.2014 - 23:24 Trvalý odkaz

    appky na wp dobre odladene? mne skor pride ze ten wp store je plny smetia.. Okrem Nokia a Bing aplikacii a par oficialnych sa to tam hemzi klonmi vseliakych pofidernych google aplikacii.. navigacia je uzasna, dlazdice su relativne customizovatelne a pestrofarebne ak ma clovek nonstop pripojenie na net a cita anglicke feedy o roznych trendoch, pocasie, facebook, socialne siete.
    aj tych fabookov je tam ako maku, v hrach v top10 naposledy bolo 8 flappy bird klonov, a aj csfd je platena napriklad.. co by problem nebol ale na handroide ju mam zadarmiko, tak naco dalsie euro zbytocne vyhadzovat? wp mam ako pracovny telefon, obcas donho pichnem inac len na telefonaty a smsky, a na take pouzitie je fajn, ale gayOS a Handroid ma rozmaznali.. :(

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease01.03.2014 - 08:13 Trvalý odkaz

    "kde bársjaký Samsung či Sony s top high-endom môže naozaj bojovať"

    Sorry, ale dávať v súčastnosti Samsung a Sony na jednu hromádku v takom parametre ako je rýchlosť systému a reakcie je minimálne netaktné..

    Aký "top High-End" Sony si mal naposledy v rukách?

    Me_Gusta01.03.2014 - 16:11 Trvalý odkaz

    romanqo: áno, na android je fakt veľa aplikácií, ale ide o to, že v markete sú tie najlepšie na začiatku. WP markete sú na začiatku vážne somariny a nájsť dobrú appku je problém. Čo sa týka tej S4, tak neviem čo si s ním spravil, alebo či máš naozaj originál :D ale S4 mi pri prechode netrhal. Záleží aj od toho, ako sa o telefón staráš a aké množstvá aplikácií a hier tam máš. Dlaždičky sú fajn, mne prídu byť super, no prispôsobení by mohlo byť oveľa viacej napr. musím si vybrať farbu a nemôžem si ju namiešať sám. Alebo "pozadie" dlaždíc môže byť len čierne a biele. Nadstavby si môžeš dať preč. Čo som mal telefóny, tak nikdy som si nenechal nadstavbu od výrobcu, pretože ani jedna sa mi nepáči. Prvé čo sťahujem je Nova Launcher Prime, ktorý je geniálny vo všetkom. Od rýchlosti až po prispôsobovanie.

    mental.disease: Naposledy som mal Sony Xperiu Z Ultra. No je to vlastne jedno, pretože ja nedávam obe značky na jednu hromádku (ako by to bol povedal ondro), ale rýchlosť toho systému, aj pri Lumii 920, ktorá nie je žiaden top model, je porovnateľná s najlepšími s androidom. Nie porovnateľná, ale minimálne rovnaká.