Asus Fonepad Note 6 - zaujímavý tabletofón

  • Me_Gusta 18.11.2013 - 18:34

    Najprv sa chcem opýtať: Po nainštalovaní Nova Luancher mal stále systém trhavé reakcie? Čo som čítal, tak aj inde sa sťažovali presne na toto, ale povedali, že nemajú finálnu verziu telefónu. Mali ste finálnu verziu? Pretože vo finálnej verzii telefón takéto reakcie údajne nemá. Teraz k veľkosti. Tento telefón je ako tablet s 3G? No môj telefón je cca rovnakej veľkosti (Asus je o 1mm väčší) a nepociťujem potrebu prirovnávať svoj telefón k 7" tabletu. Vo vrecku (nohavíc, teplákov a v ruksaku dodávaného k telefónu) sa mi telefón nosí výborne a ani pri sedení a podobných akciách nemám problémy. Povedal by som, že veľa ľudí číta tieto recenzie, pretože sú výborné a práve toto tvrdenie odradí veľa ľudí od kúpi a podľa mňa je nepravdivé.
    A ešte niečo, čierna verzia má zadnú časť pogumovanú a vyzerá vraj "drahšie" je to pravda? Ďakujem :)

  • Matúš Riško18.11.2013 - 23:01 Trvalý odkaz

    Zacnem od konca. Ciernu verziu som nazivo nevidel, no podla tohto videa vraj naozaj vyzera luxusnejsie a zadna stena je pogumovana http://www.youtube.com/watch?v=jghmM1Ujyd8. K velkosti: kazdy ma ine hranice pre pohodlne pouzivanie. niekto uz nemusi ani 5" smartfony, iny napriklad neda dopustit na rozmery a velky displej radu Galaxy Note, co je aj moj pripad. No a v tomto pripade som zistil, ze Fonepad Note moje hranice prekrocil. Note 2 mi neprekaza vo vrecku, dokazem sa zohnut a obut sa, ale s Fonepadom Note to jednoducho neslo. Skratka, urcite nie je mojim cielom vystrasit potencialnych kupcov, skor iba zdoraznit, ze ide o zariadenie vacsich rozmerov, ktore nemusia sadnut kazdemu.:)Finalna verzia - Fonepad Note prisiel v predajnom baleni a system nehlasil ziadnu aktualizaciu, cize asi islo o finalnu verziu. Na jednom zo zaberom je vidiet verziu systemu, no nenasiel som ziadnu oficialnu stranku, na ktorej by bola zverejnena info o poslednej verzii. Nova - vyriesil som tym iba domace obrazovky a ponuku aplikacii, pomalsie reakcie v systeme, napriklad otvaranie niektorych aplikacii, rozsvietenie zhasnuteho displeja alebo skrolovanie ostali.

    Me_Gusta18.11.2013 - 23:16 Trvalý odkaz

    Ďakujem veľmi pekne za informácie. Ohľadom veľkosti je pravda, že nie každému musí zapasovať tak veľký telefón. No má svoje výhody, ktoré sú spomenuté v recenzii a dúfam, že to trhanie odstránia aktualizáciou ... patrilo by sa :)

    Josef Voženílek05.01.2014 - 22:35 Trvalý odkaz

    Jsem z Čr a potřeboval bych vědět, kde jste ten telefon pořídili. Marně se snažím čekat až výjde. Díky