Alcatel Onetouch Idol X+

  • Me_Gusta 06.01.2014 - 21:32

    povie mi niekto o tom procesore? je to 8-krát Cortex A7?

  • Manobb06.01.2014 - 23:10 Trvalý odkaz

    "Za cestu a ubytovanie ďakujeme O2."
    Zdroj: http://www.fony.sk/clanky/8073-alcatel-onetouch-idol-xplus

    "Etický kódex Fony.sk
    Redaktor Fony.sk neprijme žiadny telefón ako dar... ... Zámerom tohto pravidla je nielen vyvrátiť podozrenia o podplácaní redaktorov formou takýchto cenných darov, ale aj podporiť spoznávanie širšieho spektra telefónov rôznych značiek..."
    Zdroj: http://www.fony.sk/onas/

    Nedá mi, ale svojho času tu bola búrlivá diskusia na tému "nezávislosti" tohoto portálu, ktorú by mal garantovať etický kódex.

    ;-)

    Lenka Ivančíková06.01.2014 - 23:56 Trvalý odkaz

    Naozaj nerozumiem, preco ta to tak poburilo. Napis, kedy sme boli neobjektivny a nadrziavali niektoremu operatorovi alebo sme pisali neobjektivny clanok. Kazdy jeden z nas pise a na tlacovkach hovori to, co chce a je podla neho spravne a pravdive. Aj to, co sa operatorom alebo zastupcom vyrobcov mobilov nepaci. Za tym si stojim a myslim, ze kazdy to moze lahko zistit aj z nasej prace. Vzdy to tak bolo, aj bude. Ale su ludia, ktori tomu nikdy neuveria lebo ani nechcu. Ale to uz je ich problem.

    Manobb07.01.2014 - 00:19 Trvalý odkaz

    "Za cestu a ubytovanie ďakujeme O2."
    Zdroj: fony.sk

    Vzhľadom na to, že mi ako zákazníkovi O2 a čitateľovi fony.sk príde nevhodné, aby:

    1.) môj operátor poskytoval dar redaktorovi fony.sk (preplatenie cesty a ubytovania do Las Vegas)

    a

    2.) redaktor prijímal dary od fyzických a právnických osôb, ktorých predmet podnikania je v konflikte záujmov so zameraním portálu

    som sa rozhodol tento portál nepodporovať svojimi ďalšími príspevkami a informácie z tohoto portálu brať v budúcnosti "s rezervou".

    O nezávislosti redaktorov mám totiž celkom inú predstavu.

    Lenka Ivančíková07.01.2014 - 00:38 Trvalý odkaz

    Slovo korupcia v spojitosti s nasim portalom je taky nezmysel, az ani nema cenu na to reagovat. Riso tam isiel preto, lebo je sefredaktor a majitel webu. Keby nemohol, posle tam niekoho ineho. Co je pochopitelne. Mozno, ze u teba to v zivote tak funguje, ale nie vzdy niekto, ked nieco ponukne druhemu, caka za to primeranu protisluzbu. Nepochopitelne? Ako pre koho. Ono aj v tejto brandzi stale existuje ucta k druhym, ich nazorom, postojom a ciste vztahy. Aspon ja to tak z vlastnej skusenosti vnimam a vazim si to. A keby som chcela byt puntickarka, tak by som upriamila tvoju pozornost na text nasho kodexu, v ktorom sa pise o telefonoch (pripadne inych zariadeniach). Nemyslim si, ze ma zmysel niekoho o niecom presviedcat. Viac sa k tomu vyjadrovat nebudem. Chapem, ze to z tvojho pohladu to moze vyzerat inak, no ja viem, ze my mame svoje svedomie ciste. Bodka.

    lupopd07.01.2014 - 03:04 Trvalý odkaz

    NEUVERITELNE!!! SKODA NA TEBA REAGOVAT MANOBB!ZA KAZDU CENU MUSIS BYT ZAUJIMAVY... LENKA MALA 1000% PRAVDU, BODKA.

    janesbond107.01.2014 - 09:26 Trvalý odkaz

    Tento fonik vyzera velmi zaujímavo. Ak bude možnosť urcite si ho omakam :-) .. Manobb :
    1. Pri tvojich argumentoch by si mal svoje tvrdenia aj nejak podložiť (napr. clanok, v ktorom je niekto alebo nieco vyzdvihovane viac ako je "zdrave") lebo inak porusujes eticky kodex prave Ty.
    2. Pokial mas pocit, že sa tu prezentujú clanky a názory, ktoré su zaujate, alebo nie sú nezávislé a ktomu este ked tu"zas zabijas cas", tak to, že sem vôbec chodis je pri najlepšom divne, alebo to o niecom vypoveda.

    Ja ako clovek, ktorý sa o mobilne telefony dost zaujima, som rad, ze tu mame nieco ako fony.sk a ich praca sa mi pozdava. (nepoznam nikoho z fonov.sk, nepracujem pre žiadneho mob. operátora, ani výrobcu mobilných telefonov :-)) aby náhodou nedošlo este k nejakym podozreniam :-)

    petris07.01.2014 - 10:12 Trvalý odkaz

    manobb to si aj podla mna fakt prehnal. aj to ze si pozmenil obsah svojich prispevkov. mam taky pocit ze v tvojom pripade ide cisto len o zavist. pre niektore typy ludi tak typicke. tolko k tomu co si tu popisal a ciastocne pomazal.

    cinania pod znackou alcatel robia v poslednom case vydarene telefony. tento idol x plus nie je vynimkou. dobra vybava. som zvedavy na cenu.

    Profile picture for user bcrs@azet.sk

    RoSta07.01.2014 - 20:02 Trvalý odkaz

    Manobb, pred tým to bolo orange, teraz o2. Tá cena za letenku a ubytovanie je práve asi tá informácia pod reportážou, kto to hradil. Lebo mohlo by to byť aj veľkým banerom a Rišo by si to zaplatil z ceny za reklamu... konkrétne na takomto riešení nevidím nič zlé, hlavne, keď sú to dokonca články o telefónoch a nie o operátoroch...

    petris07.01.2014 - 20:07 Trvalý odkaz

    nerozumiem preco sa tu snazis pasovat do ulohy akehosi martyra. persona non grata? vsetci su mimo len ty si v obraze? korupcia? uz ta tu niekto vyzval aby si dolozil tie svoje bludne predstavy o korupcii nejakym dokazom o tom ze redakcia fony.sk je neobjektivna vo vztahu k operatorovi ktory je uvedeny v pate clanku ako ten ktory zabezpecil dopravu a ubytovanie.

    tento isty operator organizoval campus party v uk. nebudem ti tu pisat o co ide ale zabezpecoval cely niekolkodnovy pobyt pre omnoho vacsie mnozstvo mladych ludi. aj oni boli korumpovani? ini operatori zabezpecuju redakciam technologickych webov a medii iny veltrh v spanielsku. aj oni korumpuju?

    Michal17.02.2014 - 17:39 Trvalý odkaz

    Velmi prijemny telefon, paci sa mi. Minimalne dizajnovo sa im podaril.