Alcatel Onetouch Idol 3 (5.5) - audio, video, disco

  • Borland 29.10.2015 - 00:17

    Tento telefon sa oficialne ma ponukat u nas aj vo verzii dual SIM s vnutornou pamatou 32 GB. Nikde ju neviem zohnat. Nemate blizsie info o dostupnosti?

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne29.10.2015 - 08:37 Trvalý odkaz

    Tento telefon sa mi celkom paci. Sam by som si sice nic podobne nekupil lebo som zvyknutt na vyssi vykon. No pre niekoho kto chce velky displej a hlavne internety to nemusi byt zla volba. Aj foto z recenzie vyzera celkom slusne.

    Knoxville29.10.2015 - 09:47 Trvalý odkaz

    Mal som moznost porovnat zvukovy vystup s mojou M8 a objektivne hra HTC lepsie...

    Nightmare29.10.2015 - 15:26 Trvalý odkaz

    nie ze by som Alcatelu neveril alebo co...ale myslel som si to

    Andrej30.10.2015 - 08:44 Trvalý odkaz

    Osobne mám verziu 5,5"v Gold verzii. Po 2 mesačnom používaní musím skonštatovať, že to až taká zlá voľba nebola. Displej má krásne farby a super jas. V kombinácii so super reprákmi JBL pekná kombinácia. Áno možno HTC má silnejšie basy ale určite nemá tak krásne podchytené ostatné spektrum. Po poslednej aktualizácii na konci septembra sa veľa vecí zmenilo k lepšiemu - výdrž, reakcie, zmizlo, prehrievanie a pod.. Osobne čo mám výtku tak len k výdrži batérie, tá by mohla byť o niečo lepšia a k fotoaparátu - efekt olejomaľby bol v recenzii vystihnutý presne. Čo mám info tak cca do mesiaca by mohla byť ďalšia aktualizácia. A takisto telefón by mal do pár mesiacov dostať aj Android 6.0. Na telefóne používam launcher EverythinMe a nemôžem si sťažovať. Takže z mojej osobne skúsenosti môžem telefón len doporučiť, chvalabohu reštarty som nepostrehol. Samozrejmosťou je použiť kvalitné minerálne sklo na displej a zadný obal. Vtedy sa o nejaké ohýbanie nemusáte zaujímať a ja som ho ani nepostrehol. Možno mám šťastie ale to snáď nie, žartujem to by sa nemalo stávať :-) BTW k tomu zvuku. PO poslednej aktualizácii na začiatku októbra sa zvuk ešte zlepšil a teraz ako sa repráčiky rozohrali tak je ten zvuk naozaj špička. Ono JBL je JBL a takisto aj tie sluchátka od nich v balení len tie samotné majú hodnotu cca 25 EUR, no nekúp to...

    ondrakomous30.10.2015 - 11:13 Trvalý odkaz

    Lanino77: tento "alkáč" se povedl dizajnově i hw., nepamatuji si jedinou negativní recenzi, ostatně taky se jim dobře daří jako firmě, což právě přisuzuji téhle řadě modelů idol 3, škoda, ze u nás tyto telefony nejsou zrovna dvakrát populární, lidi z toho pořád mají strach, ale to jsou jen předsudky, každý si radši koupí zmetkovský samsung. co se alkatelu povedlo je to otaceni, kdy uzivatel nemusi premyslet, jestli ma telefon spravne otoceny, to nema zadny jiny vyrobce na svete, cekam, ze se to chytnou i dalsi vyrobci, dokazu si predstavit, ze tato funkce je opravdu uzitecna, pokud ti napr. zazvoni telefon v kapse, nemusis premyslet jestli ho mas spravne otoceny.

    ross08.11.2015 - 16:04 Trvalý odkaz

    Mam 4.7 verziu .....vsetko je fajn a fotky celkom slusne na svoju triedu ...len to video mi nahrava len 23fps ....nechapem preco ked v prarametroch ma 30fps ...na zahranicnom webe som cital ze je nejaka aktualizacia co ma zlepsit vlastnosti fotaku ...no len kedy bude dostupna u nas.....