Aký je rozdiel medzi smartfónom a bežným telefónom

  • Manobb 02.10.2013 - 18:38

    Pre mna osobne ma smartfon vyznam len v pripade potreby v terene pouzivat internet. Na maily bohate staci klasicky telefon. Klasika je podla mojho nazoru lepsim riesenim ...., dokonca by som dal prednost veckovej konstrukcii pri zachovani dostatocnej kapacity baterky. Momentalne by som prijal, keby klasicke telefony bolo mozne vyuzit ako WiFi hotspot, potom by uz nic nebranilo kombinacii klasickeho telefonu s iPadom mini v terene ... ;-)

  • janesbond102.10.2013 - 20:19 Trvalý odkaz

    Pre mňa je smartfon zariadenie, ktoré poskytuje ľuďom veľa možností a využitia. Prečo nemať v jednej malej škatuľke počítač ,telefón, diktafon, navigaciu, kameru, foťák, svietidlo, hernú konzolu, tv, mp3 prehrávač, hodiny atď keď mi to dnešná technika umožňuje a mam na to?.... Vsetko je o tom čo človek chce využiť a na čo má.. Niekomu stačí stará skodovka aby sa odviezol kde potrebuje, niekto si dopraje faro s komplet výbavou aby si užil pohodlie. Tak isto je to aj o telefónoch či smartfónoch.

    buffer03.10.2013 - 13:00 Trvalý odkaz

    Manobb+1, len pridaj este aj zabudovanu offline navigaciu..

    Kebyze Ashe maju fotaky s autofocusom a led (vklude staci aj 3mpx), vedia spravit wifi hotspot a maju Here Drive, tak je to idealny mobil pre mna.. Ja smart funkcionalitu vo vrecku nepotrebujem, staci mi ze je tam browser, na smart veci mam tablet. Ale ten zase nemam vzdy so sebou, preto ta navigacia v mobile.. :)