BlackBerry Priv

  • itlukas 13.11.2015 - 01:59

    uuf 819e ,pekne zarubali vysoko.. za specialitky sa plati..

    *blbu poznamku som vymazala. kedze zjavne nepodnikas, nevies ze aj pri odpisoch to musi podnikatel zaplatit zo svojich penazi. Nema to zadarmo. Takze zabudni na off topic a prispievaj k veci. Lenka*

  • Juraj13.11.2015 - 06:13 Trvalý odkaz

    Dúfam, že za takéto prachy nebude plast. ..

    ondrakomous13.11.2015 - 10:27 Trvalý odkaz

    BlackBerry Priv neni telefon pro "hornicky socky", co jsem cetl zahranicni recenze, tak konstrukce je spickova vcetne vysuvne klavesnice.

    tom4as13.11.2015 - 13:11 Trvalý odkaz

    Zdravím,

    bude BB Priv prvým BB, ktoré sa objaví v "Na jeden záber"? Android už tam je...
    Veselý deň...

    Lenka Ivančíková13.11.2015 - 14:04 Trvalý odkaz

    keby sa k nam dostal do redakcie, tak urcite. :)

    Richard Hombauer13.11.2015 - 16:47 Trvalý odkaz

    Bude aj BB classic Na jeden zaber ;)

    ondrakomous13.11.2015 - 18:44 Trvalý odkaz

    wow! tak to je parada, zajimalo by me, jak si bb povede z hlediska fotaku, kdyz to srovnate s jinymi vyrobci, takovej test delal jenom Vojtisek a ano, blackberry foti vyborne.

    Ivan Varmeda14.11.2015 - 20:43 Trvalý odkaz

    Pekny kusok hardwaru, akurat ze to ma android. Skor cakam na nasledovnika Q10, classic neratam, lebo to len prezliekli Q10 do trosku vacsieho a o dost tazsieho obalu. 177gramov na taky telefon je uz fakt vela.

    ondrakomous15.11.2015 - 00:01 Trvalý odkaz

    ta vaha je dana konstrukci telefonu, s tou vysuvnou kl. to asi hmotnostne niz dat neslo, navic telefon je sam o sobe velky, android neni spatnej, klicovej bude upgrade na 6, co sem nekde cetl, tak bb bude vydavat pravidelny mesicni updaty, urcite predstavi levnejsi stroje s androidem, takova z10 lehce upgradovana baterka a snap 410 cena kolem 200, to byla parada, nebo neco na styl z30 ciste dotykovy bez hw. klavesnice. oni by takovej telefon potrebovali takovej obycejnej "androidi midrange". skoda, ze na bb os10 se vykaslou, tam pocitam s tim, ze to nechaji dojet, rok dva.

    Ivan Varmeda15.11.2015 - 02:43 Trvalý odkaz

    No ja neviem, sice tam bude blackberry hub a v android 6 si uz budem moct nastavit pristuove prava aplikacii, no neverim ze ludia v blackberry vedia upravit android tak, aby zaplatali vsetky diery a bol bez balastu co si tam postahuju aplikacie inych vyvojarov. Velka skoda, ze sa asi vykaslu na svoj system OS 10, ten ma tiez svoje muchy no ked sa s nim clovek nauci poriadne tak uz nic ine nechce. Bohuzial ak to skonci uplne tak uprimne je tazke nieco si vybrat. Vsetky alternativy maju nejake kompromisy.

    MeKa16.11.2015 - 16:42 Trvalý odkaz

    Zdravím...
    Pozerám, že článok vznikol 13.11. ...článok začína "Už o pár dní štartuje na vybraných trhoch predaj ..." a ďalej "Predaj BlackBerry Priv štartuje 30. novembra 2015, zatiaľ v USA..."

    BlackBerry sa už od 5.11. predáva minimálne v Kanade ...na Youtube je množstvo videí s novými užívateľmi a recenziami...a taktiež sú už aj majitelia v Čechách, ktorí spavili video recenziu (40 minútové)...

    Hybridnou klávesnicou sa ovláda menu, prehliadač, kurzor, scroll stránok a podobne ...rovnako ako u Passportu...
    Bezdrôtové nabíjanie, pokiaľ si dobre pamätám je funkcia spristúpnená iba pre Ameriku a dokonca ani Kanaďania ju nemajú...sú viaceré verzie telefónu...

    Blackberry už prehlásilo, že na PRIV bude aktualizácia na A6 Marshmallow budúci rok. Každopádne budú napriamo, nie cez operátora vydávať mesačné bezpečostné aktualizácie.

    Treba si uvedomiť, že je to prémiový telefón, za ktorý si aj ostatný výrobcovia pýtajú rovnaké peniaze.

    Mnohí ľudia si neuvedomujú aj fakt, že BB robí zabezpečovanie aj bez toho, aby na to upozornili...stačí sa trošku povenovať značke BB a presvedčiť sám seba prečo chcem BlackBerry...

    Apropo...je už dosť recenzií, aby ste spravila poriadnu recenziu aj bez toho, aby bol telefón fyzicky v ruke a poskytla čiatateľom kvalitné informácie a čítanie...bez urážky s počudovaním, ale takéto články sa písali pred dvoma mesiacmi...

    Lenka Ivančíková16.11.2015 - 22:53 Trvalý odkaz

    Zdravim, na oficialnych strankach BB je tento model dostupny na Pre-order, to znamena, ze sa oficialne este nepredava: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_CA/DisplayCategoryProd… tento link je z oficialnej kanadskej stranky. Rovnaky status dostupnosti je aj na stranke UK ci USA. Citujem: "The smartphone will be shipped starting the week of November 30, 2015."
    Ano, aj my obcas testujeme telefony, ktore sa zatial oficialne nepredavaju, ale my ich uz mame k dispozicii na test. Preto nie je nic nezvycajne, ze su na nete uz aj videa a recenzie Priv.
    Apropo, toto nie je recenzia, ale Zakladne info, v ktorom najde citatel podrobne specifikacie, produktove fotografie, cenu a pripadne dostupnost. Ano, su experti, ktorym na spisanie recenzie staci vidiet video a precitat si par clankov, ale my piseme poctive recenzie na zaklade vlastnych skusenosti z realneho pouzivania. A tento clanok nie je a ani nema byt recenzia. :-) Snad sa uz chapeme.

    MeKa17.11.2015 - 00:23 Trvalý odkaz

    Tak sa pozrieme na to z iného uhla podľa Vašej teórie...pre BB distribuuje a predáva BB Priv kanadský operátor AT&T od 5.11.2015 ...takže z oficiálnej stránky nie je na predaj, ale predáva sa :)

    BB pravdepodobne neodhadol záujem a nestíhajú výrobu pre ostatné trhy, ktoré sa rozšírili po CA, USA, UK a DE aj na Čínu...preto sa posunula distribúcia pre ostatné už avízované trhy tak ako uvádzate ...

    Takže vzniknuté videá sú z reálneho predaja...spomínaná video recenzia z Česka vznikla na základe toho, že dotyčný model bol osobou letecky prinesený z Kanady...

    Vaše základné info spĺňa význam slova recenzia pretože informuje čitateľov o novom produkte a jeho vlastnostiach. Mojim príspevkom som chcel dotiahnuť Vaše neistoty ako či má, alebo nemá bezdrôtové nabíjanie do priamych odpovedí z podložených dostupných informácií...

    Nič nepíšem v zlom a verím, že si svoju prácu vykonávate na sto percent, len tu mi pár percent chýba :)

    Juraj17.11.2015 - 02:24 Trvalý odkaz

    Tento telefón mi pripomenul Sony ericsson xperia x10 mini pro s hw klávesnicou :) som zvedavý na recenziu na jeden záber aj keď kupovať to 100% nebudem :)

    Lenka Ivančíková17.11.2015 - 09:48 Trvalý odkaz

    MeKa: prave na toto sluzi diskusia pod clankom, napriklad aj na doplnenie informacii citatelmi o nabijani. O tom, ako u nas vyzera recenzia, sa mozes presvedcit tu: http://www.fony.sk/clanky/recenzie/
    Clanok o Priv nesplna a ani nema splnat kriteria recenzie. To, ze su v nom len informacie o produkte naozaj nestaci. Onedlho tu pribudne recenzia BB Classic, podrobna, poctiva, napisana na zaklade vlastnych a realnych skusenosti z pouzivania, nie podla niekolkych cudzich textov a videi. Verim, ze aj napriek tomu, ze nie si s nasou pracou na 100 % spokojny, tu obcas este zabludis. :)

    Matus21.11.2015 - 21:22 Trvalý odkaz

    hahaha to video len dokazalo ze je to predrazena sracka vyrobena z lacnych materialov, ktore nic nevydrzia.. to iste si myslim aj o ufonoch.. hlavne ze si tu pred chvilou v druhom vlakne vynasal blackberry do nebies ondro :D nic nie je take ake sa zda.. vsetko ukaze prax, testy

    ondrakomous21.11.2015 - 22:09 Trvalý odkaz

    jojo, on uz ty testy upgradoval. nejlepsi je, ze ten borec je prirozene destruktivni, takze mobil znici a pak ho zase opravi, taky me to zklamalo, cekal jsem premiovy materialy.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy21.11.2015 - 22:28 Trvalý odkaz

    a co sa vam nezdalo? ktory material je podla vas zly "nepremiovy"?

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy21.11.2015 - 23:24 Trvalý odkaz

    plastova je klavesnica a casti okolo nej.

    ondrakomous22.11.2015 - 09:12 Trvalý odkaz

    ten plast bych prezil, ale prusvih je sklicko na kamere, myslim, ze byl trefny priklad s autem, kdy das laciny poklice na ferari.