BlackBerry Passport Silver Edition

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 05.08.2015 - 07:00

    Naživo je aj klasický Passport úder. Najexkluzivnejsi mobil dnešnej doby. Škoda, že sa im tak nedarí.

  • Richard Hombauer05.08.2015 - 13:22 Trvalý odkaz

    Poznam dvoch spokojnych pouzivatelov. Je to vynimocny stroj a vzdy, ked to vidim niekomu v ruke / na stole, zaujme. Ale pouzivat si to nedokazem predstavit. Nie kvoli prostrediu (ma to vyborny OS), ale kvoli rozmerom.

    Lumiak62505.08.2015 - 15:45 Trvalý odkaz

    Na TFT display to má prehnanú cenovku. Biznis mobilom môžem nazvať aj Lumie. Pri BB dávno neplatí, že sú to biznis mobily. Bežný smart s tlačítkami, prehnanou cenovkou a nevojde sa do vrecka. Vlajkové lode vyčerpali svoj potenciál a z roka na rok sú horšie. Ľudia, ktorí za to vyhodia peniaze, aby boli iní a často sa aj zadlžia, lebo na to nemajú - sú smiešni.

    Lenka Ivančíková05.08.2015 - 16:39 Trvalý odkaz

    Biznis smartfon z neho robia bezpecnostne funkcie, moznosti sifrovania dat a podnikove aplikacie. :) Nie tlacidlova klavesnica.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne05.08.2015 - 17:40 Trvalý odkaz

    Tak Lumiak nikdy ziaden biznis nerobil tak nevie co su to citlive data, bezpecnost a sifrovanie. A kde este nejaky exchange... Priznam sa, pri tom jeho komentari sa az kolegovia obzreli po mne ako som sa rozrehotal.

    Lumiak62505.08.2015 - 18:08 Trvalý odkaz

    Vraj šifrovanie. :) Vlády a tajné služby boli zákazníkmi Hacking teamu a nakúpili ich soft, ktorý dokáže nabúrať operačný systém aj šifrovanie. Skutočné šifrovacie mobily nestoja 500€. Stoja tisícky Eur. Šifrovanie musí byť potom na oboch stranách. No biznis mobil BB označujú písalkovia, tak ako Iphone označujú kráľom mobilov. Dávno to nie je biznis mobil. Na biznis je Lumia lepšia. Prepojenie W8/8.1, W10 s mobilom. Mobilný office a tiež umožňuje pripojenie na firemné siete. :)

    Peto05.08.2015 - 19:07 Trvalý odkaz

    Áno. Na všetko je lepšia Lumia. Niet lepšieho systému ako WP 8.1, niet lepšieho operátora ako je Swan, niet lepšej hudobnej služby ako je Deezer, niet chytrejšieho človeka ako Lumiak625...

    ondrakomous05.08.2015 - 19:15 Trvalý odkaz

    bb je vyborna platforma na praci, skvele se pouziva blackberry hub, to je takovy notifikacni centrum, kde se zobrazuji vsechny udalosti, to se da pri praci opravdu skvele vyuzivat, mas dokonaly prehled o tom, co se deje v zarizeni na casovy lince, takze vidis treba, ze volani, maily, poznamky, vsechno na jedny plose, to podle me dela z BB nejlepsi pracovni nastroj, taky ten system je sam o sobe dost chytrej, umi cist ruzny druhy souboru, otevirat videa atd. na androidu nefuguje nic, vsechno musis doinstalovat. jako firemni reseni je lepsi windows, BB, android je pro zamestnance moc svobodny, jako sef bych treba nechtel, aby se mi zamestnanci hrabali v mobilech, doinstalovali si ruzny kraviny z marketu atd. za idealni firemni reseni povazuju dumbphony, kdy zamestnanci muzou fakt jenom volat a psat sms, od toho taky ten pracovni mobil je, ale zase zalezi na tom, o jaky profesi se budeme bavit. z hlediska ochranny dat, cili zabezpeceni je nejlepsi dumbphone bez gps, ze kteryho jde jen volat a psat, presne jak popisuju vyse. bb, ktery jsou opravdu sifrovany pouzivji sifrovaci hardware, takovy telefon neni bezne dostani v obchodech, ale zabezpeceni nebylo neprolomitelny, viz. priklad s Merkelovou, dneska sem nekde cetl, ze nejlepsi je uplne novej hw. dumphone za petikilo, kterej si jenom berou na sluzebku, pak ho na zpatecni ceste mrsknou zase do kose a jedou zase na jinym telefonu.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne05.08.2015 - 21:38 Trvalý odkaz

    To je len pre Apple a Android, to ho nebude zaujimat. Ale dobry pokus.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease06.08.2015 - 00:33 Trvalý odkaz

    Akože? Ide hlavne o počítač a Windows 7 + tam je.
    Ale lubko ako na just používa Linux.