Samsung Galaxy Ace 4 - tu nepomôže ani silné logo

  • Michal 19.03.2015 - 21:42

    Na viac ako 130e ten mobil nemá ani keby sa v Samsungu poskladali. Takisto treba spomenut absenciu proximity senzoru. Mne pri použivani či testovani tohto telefonu dost chybal, kedže počas telefonatu častokrat zvyknem na telefone pracovat.

  • Michal20.03.2015 - 00:33 Trvalý odkaz

    Baterka 1900mha sa mi zda praveže v pohode, ine to je s kvalitou bateriek samsung ale inak kapacita vzhladom k rozmerom a displayu je podla mna slušne nadpriemerna. a suhlasim aj s autorom recenzie v tom, že ergonomia je zvladnuta vyborne, na telefone sa fakt dobre pracuje a skvele sadne do ruky. Je to low end plny kompromisov. A je na trhu už snad pol roka, ak nie pol tak 4 mesiace určite. a ak ešte teraz je cena 160e už po kvartalovom zlacnovaní, tak je to zle. Telefon hodný startovacky fakt max 130e. E4 je fakt svojou vybavou a parametrami obdobný a ten ma štartovačku 130-135e toto štartovalo na cene nejakých 180-190e a to je fakt hodne.

    Pavol Bednárik20.03.2015 - 09:30 Trvalý odkaz

    Za tu cenu sa da kupit mnoho daleko lepsich mobilov

    Brano20.03.2015 - 12:00 Trvalý odkaz

    sice som ACE4 drzal v ruke len na par minut, ale co som videl v recenziach na youtube tak neviem akym zazrakom sa podarilo samsungu ten telefon celkom dobre odladit. Staci troska hladat videa a porovnavania rychlosti a sviznosti tohto telefonu s inymi pristrojmi a clovek vie na com je. Nie je vsetko o Adidas pruzkoch, pamati RAM, jadrach, rozliseni a inych parametroch. Co som videl na videach tak telefon slapal slusne, displej tiez nebol uplne na zahodenie. Telefon by si mozno zasluzil proximity + nizsiu cenovku

    Brano20.03.2015 - 23:05 Trvalý odkaz

    aj 130 eur je cenovka ktora je mierne nad limit za takyto typ zariadenia. Operatori to ale nasadia za euro popripade par eur k pausalu a ludia to kupovat budu. Nie je to uplne zla kupa, odladili to dobre, dokonca by som tento telefon aj nenarocnemu uzivatelovi odporucil.

    Brano21.03.2015 - 01:39 Trvalý odkaz

    KAzdy podla svojho gusta, Honor 3C som nevidel, nedrzal nemozem sudit ani hodnotit, mozno je lepsim telefonom vo vela parametroch. Je to uz ale velky telefon co moze dost ludom prekazat. Rovnako ako vsetky ktore si vymenoval :) Nechcem tym povedat ze su v danovej cenovej relacii zle, len proste nevyhovuju kazdemu :)

    Michal21.03.2015 - 03:43 Trvalý odkaz

    No, k danej veci, Samsung podplaca predajcov operatorov za predaj ich produktov,mam to z prvej ruky uz niekolko rokov urcite aj v O2 aj v Orange. Tcom neviem,to sa mozem len domnievat. Proste predajci u operatorov maju za kazdy jeden predany Samsung peniaze navyse k vyplate. Samsung sice mozno vravi o financnej motivacii,v mojich ociach sa vsak jedna o bohasprostu korupciu. Za toto nenavidim tych poondatych korejcov. Aj fony.sk ked niekde ide na nejaku vystavu tak to Samsung zaplati,len preto aby potom pod kazdym clankom,a to si Samsung vyziada, bolo napisane "dakujeme spolocnosti Samsung" o konkurencnej mobilmanii je uz roky zname,ze ich dotuje Apple,preto tam chodim len zriedkavo,raz za stvrt roka.Chvalabohu,cez to vsetko,ze kazdym mojim.prispevkom tak podvedome citim,ze si pytam o zablokovanie uctu,dakujem fony.sk,ze teda subjektivne v mojich ociac su jedni z najmenej strannych,zaujatych. Funguje v celom svete,a to nevycitam nikomu,len si treba uvedomit jasnu paralelu:"Robim reklamu a dobre meno tomu kto ma plati" preco? No sakra preto,ze ma plati! Mam deti splacam hypoteku,cosi zozere aj auto a pes..vsak kazdy by to tak robil,ak by si mohol zarobit navyse..aj ja..ale..chcem narazat na nieco ine..na to,ze Samsungy,a aj tento su hitom,predajnym pri operatoroch hlavne pre tuto skutocnost. Kazdy predajca Ti povie:"Jasne Samsung najkvalitnejsie,najkrajsie,najuzasnejsie" a kazdy klame:D lebo v skutocnosti su Samsungy rychkovyrobne lacaky s mnozstvom chronickych zavad,ktore sa tahaju rokmi celymi modelovymi radami a vobec su to najkazovejsie a najodflaknutejsie telefony. Ale predavaju sa na mraky..preco? Lebo 90 percent populacie su jednoduchi lidia,ktori sa nikdy nepozru na ziadne forum,diskusiu alebo web o mobiloch a rozhodnu sa tak ako im predajca u operatora "poradí" cize Tamtung

    Michal22.03.2015 - 01:00 Trvalý odkaz

    neviem či to je ironia:D pisal som to po 6tich dvanastkach, v noci z piatka na sobotu, tak som upustil uzdu. Viem že som to 10 krat opravoval, lebo som narobil strasne vela preklepov ale stojim si za svojim, je to nudne, agresivne a dlhe, ale je to proste tak. S tým samsungom je to tak, robim s telefonami, pohybujem sa v tom biznise, viem to. Však..kazdy nech sa presvedci sam na vlastnej koži, nech len ide k operatorovi akakkolvek predajna anech sa nezavazne spýta:" aký mobil by ste mi odporučili?" Možno Ti položí pár otazok charakteru :" čo očakavate, alebo v akej cenovej kategorii?" ale vždy vedie len jedna cesta a to k Samsungu. je to svinstvo proste, ludí klamu..ale svojim sposobom..musia to robit.

    Knoxville22.03.2015 - 03:03 Trvalý odkaz

    Áno je to nudné,dlhé a otravné ale v podstate máš pravdu.A aj keď si to opravoval,ked vytriezveš,skús ešte raz.
    Lebo tie "tvrdky" by boli do očí bijúce hádam aj po 10-tich pivách.Aspoň u mňa... (Nič v zlom.) :)

    Michal22.03.2015 - 04:52 Trvalý odkaz

    oka, priama reč sa ma začínat velkým písmenom, diakritiku nerátam, tá sa všeobecne používa čoraz menej. sem tam nejaka bodka v strede vety alebo chýbajuce pismenko na konci/začiatku slova..ale tvrdky? akože hrubky? Ani jedna, pouč ma, este aj vačšinu čiarok mám správne, dokonca aj tú pred pismenom "a" kedže sa jedná o ..pristavok, či ako sa tomu nadáva. Aby však nedošlo k omylu, pokial viem nominatív plurálu pri vzore "pekný" sa piše s jotou. takže "jednoduchí ludia, ktorí" je spravne aj ked mne sa ta jota po "ch" tiež nepáči. Akože total off topik čo som kedy napísal, ale su to už roky čo som vyšiel zo školy, možno sa niečo v gramatických pravidlách zmenilo.

    Knoxville22.03.2015 - 05:37 Trvalý odkaz

    Vseobecne zauzivany pojem tvrdky oznacuje i/y .Chapem to.Ja som to slovo schvalne napisal do uvodzoviek preto,lebo som nim myslel ine "chyby" ktore si uz ty popisal vo svojom predchadzajucom prispevku.Ja som sa zle vyjadril a tym padom sme sa nepochopili.Ale zhodli sme sa aspon v tom ze i/y mas spravne...A co sa tyka tych ciarok,niekde ich mas tam kde netreba a naopak.A o velkych pismenach ani nehovoriac.Ale mozes si gratulovat.Oproti takemu galaxi si hotovy "jazykovedec"...

    jarpo22.03.2015 - 07:59 Trvalý odkaz

    Mišo: Nebolo to myslene ironicky ;-)

    hamo22.03.2015 - 12:24 Trvalý odkaz

    absolútne súhlasím, je to tak ale zo všetkým a vďaka tomu, že ľudia sú ovce sa tomu tak darí... či je to mobil, auto, služba, televízor a pod. :-)

    Michal22.03.2015 - 14:21 Trvalý odkaz

    Vacsinu prispevkov pisem z mobilu, aj tento, bez predikcie, takze diakritiku a velke male pismena fakt neriesim.

    dnes29.05.2015 - 16:41 Trvalý odkaz

    Reagujem na to.že hovor sa dá ukončiť pri zablokovaní displeja a síce tlačidlom napájania / zapínanie mobil. Samsung má bezplatnú linku tak som si to zistila. Manual som si stiahla z ich stránky v slovenčine. Písanie prediktívne je super aj s dopĺňaním slov do slovníka. Som s mobilom spokojná. Treba ozaj celkovo aj zisťovať dosť vecí.ktoré by mali byť samozrejmou súčasťou k mobilu.

    dnes29.05.2015 - 16:44 Trvalý odkaz

    Prediktívne píšem aj na internet. To rušenie hovoru je v nastaveniach mobilu.