Alcatel Onetouch Idol Mini - dvojsimkový lenivec

  • ondrakomous 10.03.2014 - 20:13

    napsali ste to celkem presne, hlavni prednosti, neuveritelne lehouckej, nadhernej display, vyborna vydrz na baterku, fantasticka konstrukce, nedostatky zadny snad nema, krome slabsiho fotaku a maly ramky a uloziste, ale to se da prezit, ty malickosti prave potesi nejvic, protoze fungujou jak maj. docela by me zajimalo, kdo jim dela takovy vyborny displaye, prej to novy hero nic moc, ale takovej idol x, to je display jedna basen!

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease11.03.2014 - 12:57 Trvalý odkaz

    Hmm, páči sa mi nadpis. Takto to treba písať.
    Viac nepotrebujem..

    roman12.03.2014 - 09:59 Trvalý odkaz

    mne sa tieto fony od alcatelu celkom pacia.maju naozaj vydareny disply,a pevne spracovanie.dobry pomer cena-vykon. pre priemerneho uzivatela anie nejakeho maniaka je uplne postacujuci.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne12.03.2014 - 10:56 Trvalý odkaz

    Pekna recenzia, k tomu telefonu by sa hodila ako zvonenie skladba Pink od Aerosmith :-)

    ondrakomous12.03.2014 - 21:03 Trvalý odkaz

    romanqo: letos sem mel hodne telefonu, takze mam s cim srovnavat a musim rict, ze alkac byl jeden z nejlepsich, uvedu priklad, sony xperia L zral dvojnasobne, zral i kdyz byl vyplej display, takze ses rano probudil a mel si 10% baterky v haji, vydrz alkatelu je dvojnasobna, je to dual, padlo tady srovnani s duosem 2, i duos 2 zere delako vic baterku, pokud ho zacnes aktivne pouzivat. baterka neni jedina vyhoda, uvedu zase priklad duos 2 i xperia l maji o 50% horsi displaye, uvedu dalsi priklad tenhle idol jsem koupil v serioznim krame za 122euro, absolutne fantasticka cena, sice nema cesky menu a je to evropska distribuce, ale za ty love nekup to. uvadel jsem tady nejaky priklady, kdyz si vezmes, ze to sou jako renomovany firmy a montujou do tech displayu takovy sra*ky s prominutim, tak je asi neco spatne, dneska uz se ty cinsky telefony vyrovnaji ve vsem tem znackovym a bude doba, kdy je zacnou prekovat, uvedu priklad, kdyz sem mel tenhle mobil na stole, tak sem si v duchu rikal, cinska kopie iponu a je lepsi jak original, ma lepsi konstrukci, lepsi display, celkove sem z toho telefonu mel prekvapive dobrej dojem. dalsi priklad, trosku preskakuju, nevadi, vem si, ze vazi necelych 100gramu! ty vole, toje tak lehky, ze mas pocit, ze drzis list papiru, v kapse o nem vubec nevis.