Evolveo StrongPhone Q4

  • galaxi 30.12.2013 - 05:28

    to to musím mať.

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease30.12.2013 - 11:29 Trvalý odkaz

    S týmto sa už dá hrať aj rugby..

    AdoP30.12.2013 - 11:54 Trvalý odkaz

    rozmery su velke. este k tomu mohli pridat nafukovaciu zachrannu vestu, ktora by bola ulozena niekde pod krytom mobilu. :D v hrubych pracovnych, alebo zimnych rukaviciach sa s vacsim mobilom bude zrejme lepsie manipulovat, ale ci je aj dotyk sposobily fungovat s rukavicami... aj tak je dost velky, siroky.

    trabuko21.02.2014 - 17:14 Trvalý odkaz

    prosim o radu..vobec sa neviem pripojit s pc..pocitac mi nezisti ziadne zariadenie...

    bigfoot24.07.2014 - 00:42 Trvalý odkaz

    Telefón určený vyslovene do náročného prostredia - na outdoor športy alebo na stavbu. Potešením bol fakt hlasný reproduktor ktorý prekričal aj vŕtačku, kvalitné spracovanie, masívna konštrukcia, rýchlosť systému i odozvy na príkazy, dlhá výdrž a prijateľná cena.
    Naopak sklamaním bol 8 Mpix fotoaparát ktorý však robil horšie fotky ako konkurenčné 5 Mpix, strašne slabá prisvetľovacia dióda ktorá mala na svedomí mizernú kvalitu fotiek za šera.
    A úplne najväčším sklamaním bolo že vďaka robustnému obalu musel byť konektor mini USB predĺžený, t.j. štandardnou nabíjačkou ho nenabijete. Ak často cestujete ako ja a kábel zabudnete doma za pár dní ste bez telefónu :-(
    Ja som si ho kúpil ako telefón ktorý mi vydrží dlhšie ako jeho predchodcovia (skončili rozbití alebo utopení) Je však ďaleko ťažší a robustnejší čo je však daň za jeho odolnosť. Rozhodne sa viac hodí do chlapských rúk s mozoľami zo stavby ako zamestnancovi do kancelárie alebo dáme, pokiaľ neholdujú extrémnym športom ..

    Miro02.08.2015 - 02:06 Trvalý odkaz

    Jediná výhoda telefónu Evolveo StrongPhone Q4 je veľká výdrž batérie. Telefón veľmi často zamŕza a je nutné ho reštartovať. GPS navigácia má veľmi slabý signál. Fotoaparát je podpriemerný. Avšak medzi najväčší nedostatok telefónu je jeho konštrukcia reproduktoru, pretože je až neskutočne náchylný na kovové piliny. Silný magnet reproduktoru ich priam vyhľadáva a následne dôjde k jeho zničeniu. Uvedený telefón je z tohoto dôvodu nepoužiteľný na stavbe a v priestoroch kovovýroby. Aj ten najlacnejší telefón je voči pilinám odolnejší. Osobne si myslím, že to bola moja najhoršia voľba typu telefónu.