Skúsenosti so Sony Ericsson Xperia Neo

  • suto123 10.08.2013 - 23:28

    Ja neo používam už viac ako 2 roky, konštrukcia ma nesklamala, hneď po rozbalení som zacítil malú vôlu pri stlačení na ľavom boku, ale po dvoch rokoch používania nie je o nič väčšia.
    Pomerne rýchlo sa ošúchajú tlačidlá, najviac samozrejme vypínacie/blokovacie.
    Android 4.0.4 ide v pohode, rovnako aj GB predtým. Niekedy zaštrajkuje a musím počkať, ale to ja PC či notebook. Niekedy neznamená každý deň alebo týždeň, menej často.
    Ja som s ním spokojný a ak nebudem musieť, skôr ako pred Vianocami ho nevymením.

  • Dávid11.08.2013 - 01:50 Trvalý odkaz

    Do Nea som bol úplne zbláznený, ten mobil mi úplne počaroval a ja som sa vkuse kukal na jeho recenzie, čítal články, kukal na obrázky :D Magor proste..

    Napriek tomu som skončil pri Xperii mini pro, kvôli cene.

    Inak dosť ma šoklo že tlačidlá na Xperii Neo korodujú, resp. hmatateľne cítiť ošúchanie.

    viperman11.08.2013 - 12:11 Trvalý odkaz

    mne vydrzal tiez dva roky, a stale este funguje ale vymenil som ho za xperiu P, neo uz odpociva v sufliku :)

    lacimir11.08.2013 - 16:03 Trvalý odkaz

    Tiez som sa pred dvoma rokmi nechal nalakat na xperiu Neo, ako moj prvy android, ale zacal som toho lutovat uz po mesiaci. Najviac sa mi pozdaval fotak pred kupou (mal auto zostrovanie, led,8MP), kym som s nim nezacal fotit. Robi take cudne fotky zrnite. Predtym som pouzival nokiu N97, a bol to citelny pokles dole, samozrejme ak si odmyslim pekne graficke efekty (ale naco mi su ked mobil nefungoval v pohode). Len, co sa trochu zaplnila pamat tak konec, neo sa zasekla. Hnevalo ma aj to, ze dotykovy displej nefungoval tak ako by mal. Niekedy aj 4x krat som musel tuknut na ikonu aby raz otvorilo. O vydrzi baterie ani nehovorim, normalne ked je iba polozeny tak vydrzal aj dva dni. Ak som vsak aj volal, tak rano plno nabity som musel uz vecer opat dat na nabijacku. Po dvoch mesiacoch trapenia isla do suplika a vytiahol som spat N97. Teraz by som si rad kupil Note 2 alebo Note 3 ak pride v septembri, lebo ten stylus mi tiež velmi chyba.

    Me_Gusta12.08.2013 - 01:08 Trvalý odkaz

    Mal som Xperiu Play (parametre ako NEO)
    Mne najviac vadila vyladenosť systému. A problémy ako mal lacimir, ale aj tak to bol jeden z mojich najoblúbenejších telefónov :)

    paracisko12.08.2013 - 10:51 Trvalý odkaz

    Tiež som bol vlastnikom NEA. Ked mal príst k operátorovi tak som cakal ako na ihlách a denne som sa pýtal či ho uz maju na predajni. Ked prišiel hned som siel brat prvý kus. Bol som z neho nadsený. Tiez mi vrzgala jedna strana, ale tak dalo sa to. Kúpil som si nan obal nech sa neosucha a lepsie drží v ruke. Tlačítka nekorodujúú :D su z plastu, len sa z nich zoderie strieborný náter a potom su hnede. Mal som ho cca 1,5roka. Potom som zacal pokukovat po tensej a väčšej SIIke.

    oko12.08.2013 - 21:19 Trvalý odkaz

    mozete mi poradti? LG Optimus L7 II vs Xperia Neo 2-rocna nehladiac na displej.alebo mam ostat pri Xperii Neo.Dakujem

    Ondrej13.08.2013 - 16:03 Trvalý odkaz

    Neo mám aj ja. Už keď ho predstavili v januári, vedel som že bude mojim prvým androidom. V auguste som ho kúpil v Telekome za neuveriteľnú sumu (279€, v eshopoch stál 320€). Bol som s ním nadmieru spokojný, vtedy ešte v pohode šlapali najnovšie hry a appky na ňom a ajkeď občas boli menšie lagy, ale reštart to vyriešil. Odvtedy už ubehli 2 roky a Bočné steny sa mi taktiež oddialili od bokov, tlačidlá mám zošúchané a zopár menších šúchancov. Aj blbne v poslednom čase. Kúpu určite neľutujem, naučil som sa na ňom ovládať Android, ale už je čas na niečo lepšie :D

    mori16.08.2013 - 13:06 Trvalý odkaz

    myslim, ze sa pisal rok 2000, ked som si kupil svoj prvy mobil. Bol to ericsson A1018 (uchvatila ma informacna dioda) a vtedy sa zrodila moja laska, ku tejto znacke :)
    chvilami sme zazili krizu, po zadovazeni si jednej nestastnej motoroly (polrocny vztah) a chvilkoveho uletu s nokiou (3 dni). postupne nasledovali modely T68, K750, P1i (medzitym sa z dvoh uhlavnych nepriatelov sony a ericsson stala jedna znacka) a prišiel čas na kupu noveho mobilu s androidom. automaticky a bez vahania som vedel, ze to bude ericsson (sonericsson). po dlhsom spekulovani a porovnavani padla volba na NEO. po dvoch rokoch musim povedat, ze aj napriek tomu, ze mam ten telefon rad, budem este radsej, ked si po roku a pol kupim novsi :)
    vyhody: kedze je to android, uzivam si naplno mojich par aplikacii a to endomondo, locus maps a sygic, ktore su mi pri mojej praci a sporte velmi napomocne...ale to by mi splnil asi kazdy android :)
    dalsie vyhody... jo...ma blikacku :)
    nevyhody: telefon vrzga. ale neskutocne
    telefon laguje
    telefon ma stale zapratanu ram
    slabe fotky- mam verziu neo V
    obcas mrzne

    obavam sa ze po dlhych rokoch s jednou znackou budem nuteny opat vyskusat konkurenciu (SE, alebo uz len S straca, alebo stratila svoje caro jedinecnosti.... T68 jeden z prvych farebnych telefonov. alebo P1i, jedna z prvych dostupnych dotykoviek). este si musim pozriet nazivo xperiu SP a ak neuspeje, moj dalsi telefon bude HTC one mini, alebo hujavej ascend P6...chvilu mi bude trvat naucit sa nazov znacky :)
    uvidime... :)