Diskusia: Ako funguje eSIM v smart hodinách Samsung Galaxy Watch5

  • Miro09.03.2023 - 14:02 Trvalý odkaz

    Mňa by zaujímalo vplyv esim na výdrž batérie. Znížila sa výdrž oproti tomu ak sú spárované iba s telefónom? Vďaka

    Lenka Ivančíková09.03.2023 - 20:33 Trvalý odkaz

    In reply to by Miro

    Nie, nabijam stale rovnako, Teda vydrz je pri 40 mm verzii 1,5 dna. No mam zapnuty automaticky rezim a vacsinu dna som doma. Takze na siet sa pripoja tak priblizne tri styri hodiny denne, ked som prec.

    martin10.03.2023 - 19:48 Trvalý odkaz

    S tou výdržou to môže vydržať fakt okolo dňa a pol keď človek nerobí ziadne velké aktivity ale pokiaľ už začneš športovať alebo máš veľa pohybu ako ja tak už to nebude taká sláva ja som mal Galaxy Watch 5 ale kvôli baterke šiel do Galaxy watch pro a tie mi vydržia v pohode pri mojich aktivitách fakt dva a pol dňa a to v robote behám a aj turistiky ,tak 3 -4 h chôdze .teraz som nútene tyzden oddychoval a vydrzali bez pár hodín 4 dni.E-sim je fajn ale aby som ja manuálne prepinal ktore zariadenie má prijať hovor to by som zabudol.

    Miro10.03.2023 - 19:54 Trvalý odkaz

    In reply to by martin

    Ja nerozumiem tomu ako niekto čo pravidelne športuje ide do smart watch.. Pre mňa je to zariadenie určené len pre tých, čo sa hýbu striedmo. Ja môžem povedať že si nepamätám kedy som nabíjal moje hodinky. A len preto že nemajú krásny Amoled displej, čo je v poslednej dobe najviac preceňovaná vec a zároveň najväčší žrút energie..

    Tomáš Sedlák10.03.2023 - 21:20 Trvalý odkaz

    Neviete ako to je so synchronizáciou kontaktov, sms a denníka hovorov medzi hodinkami a telefónom?
    Keď primárne používam hodinky kde vykonám hovor a pošlem/príjmem SMS, uvidím potom neskôr túto odoslanú/prijatú SMS a záznam o hovore v telefóne?

    Lenka Ivančíková11.03.2023 - 09:37 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomáš Sedlák

    Ak sa v hodinkach pouzije na komunikaciu cislo z telefonu, tak sa vsetko synchronizuje, ale ak sa vola a posiela SMS z eSIM v hodinkach, v telefone o tom nie je zaznam.