Diskusia: Android 13 oficiálne prichádza na Pixely. Čoskoro pribudnú ďalšie značky

  • Michal22.08.2022 - 13:54 Trvalý odkaz

    Na môj pixel 6 zatiaľ nič neprišlo. A to má byť špičková podpora. Celkovo s pixelom 6 stále nemôžem byť spokojný. Podpora je na aktuálne najnovší Google telefón žalostná, mesačne update často pre bugy meškajú ,stále sú tam dosť zásadne problémy , najmä so službami operátora, kedy každý druhý telefonát konci smskou ,že počas neprítomnosti má kontaktovalo číslo xy.. tento pixel sa nevydaril, aspoň z môjho pohľadu..

    viperman22.08.2022 - 17:49 Trvalý odkaz

    In reply to by Michal

    ten telefon sa na SK trhu oficialne ani nepredava, takze tie problemy so sietou mozu byt aj preto, nebol testovany ani v SK sieti, nepodporuje ani 5G u nas...

    Michal22.08.2022 - 19:32 Trvalý odkaz

    Ahoj, áno oficiálne sa nepredáva, mám ho z Alzy. Problem 5g to ani nie je, 5g O2 pre pixel nemá ošetrené,,nepodporuje ho, čo mi ale až tak nevadí, stačí mi aj 4g, ale aj v 4g, signál je a o minútu už je tam výkričník, že sieť je nedostupná.. volaju mi raz , všetko ok, o hodinu 2 sms , zmeškaný hovor... skúšal som triky čo radili na rôznych fórach, preinštaloval aj služby operátora a pod., ale moc nič nepomohlo. Akoby to bolo nieco hw. Veľa bugov sa však uz vyriešilo, ešte dúfam, ze možno to poriesi nový android 13 .. uvidím, ale celkovo som osobne z pixelu 6 ako celku sklamany. Starší pixel 3 tento problém nemal, ale fakt už je starsi tak, že upgradnem, ale nejako to nie je ono zatiaľ. Možno pixel 7 ak nepomôže nový Android ako celok, ale to si počkám až budú nejaké väčšie ohlasy na spolahlivost.. mne sa pixely lubia tak počkám.

    Michal22.08.2022 - 19:52 Trvalý odkaz

    A len čo som dopísal.prispevok,Android 13 je dostupný.. idem vyskúšať a uvidím..