Diskusia: Asus Zenfone 8 - malý a šikovný

  • lukas8710.08.2021 - 10:21 Trvalý odkaz

    Zdravim. Pekna recenzia. Uvazoval som nad nim ako nahradu za moj Galaxy S10e, ktory budem mat v decembri 2 roky. Neviem vsak ci ma zmysel prechadzat na tento model...vykon u S10e je stale viac nez dostatocny. Co sa tyka fotoaparatu neviem ci je velky rozdiel. Trosku ma mrzi ze CZ a SK stranky nerobia porovnania takychto telefonov, hlavne ked sa jedna o kompakty, ktore sa daju napocitat na 1 ruke. U asusu sa trosku bojim prostredia. Vidim ze je rychle atd, ale u samsungu mam vsetko potrebne a trosku sa obavam ci dodatocne stiahnute napr. Shealth bude fungovat bez problemu korektne. Napr. u Honoru10 som s tym mal velky problem a aj po povoleni vsetkeho mozneho aplikacie stale killoval (preto som aj telefon predal)..spytam sa Vas ako to vidite. Ci ma vyznam prechadzat z S10e na Zenfone8, pripadne preco...je mj jasne ze sa jedna k nivsi a nieco vykonnejsi telefon, len ci stoji priplatok za to...

    Karel Soel31.08.2021 - 14:41 Trvalý odkaz

    Čau ľudia,

    Ako mnoho ľudí som sledoval najnovší prírastok do rodiny Asus Zenfone-Asus Zenfone 8. Žijem v USA a rozhodne potrebujem nový telefón. Ako už bolo povedané, som už veľmi pripravený na kúpu tejto malej elektrárne. Pri kúpe telefónu som však trochu zmätený.

    Skontroloval som obchod Asus a chcel som ho kúpiť online a potom som si všimol, že verzia, ktorú predávajú IBA, je jednofarebná (Obsidian Black, ktorú v skutočnosti preferujem) a tiež IBA vo verzii s 8 GB RAM.

    V reklamnej kampani v máji sa však spomínala verzia 16 GB RAM, v ktorú som dúfal, že ju získam. Vie niekto, prečo Asus predáva iba verziu 8 RAM a prečo verzia 16 RAM nie je k dispozícii?