Diskusia: Samsung Galaxy Buds Live - atraktívne fazuľky

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy04.08.2021 - 16:45 Trvalý odkaz

    ma niekto realnu skusenost buds live vs. buds plus? cena je rovnaka, vydrz, anc ani hovory ma nezaujimaju, ide mi ciste o zvuk a ciastocne o konfort (je jasne ze mame kazdy ine usi, tak to budeme mat kazdy ine). pozrel som si zopar recenzii a povedal by som ze si riadne odporuju :)

    Miro05.08.2021 - 11:00 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Škoda že neviem verzus, ale napríklad Live mne vyhovujú práve kvôli tvaru. Netrčia z uší a tým pádom v zime nevadia ani pod čiapkou. Mal som pred tým staršie Buds a aj iné TWS slúchadlá a ak ich nechceš ako primárny zdroj zvuku (podľa mňa na to musia byť uzavreté štúdiové slúchadlá) tak na bežné nosenie, presúvanie sa poprípade na šport sú Live parádne. Na to aký som bol zprvoti skeptický, tak sú fakt dobré. Dokonca Nemecký Amazon ich mal teraz za 66 eur.
    Btw: zodolnené sú riadne, raz sa mi v spotenej ruke vyšmyklo ľavé slúchadlo, poskákalo si 2x po asfalte z 1,7m výšky a bez ujmy na laku a zvuku.. to len ku kvalite spracovania

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.08.2021 - 13:08 Trvalý odkaz

    In reply to by Miro

    Live som chcel pôvodne uz k predobjenavke note 20 ale bohuzial dala sa vybrat len "bronzova" farba.
    Vcera som ich z amazonu objednal, ked nebudu sediet tak ich vratim. Jedine coho sa obavam je pohodlie.

    Miro05.08.2021 - 17:31 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Ťažko hodnotiť vopred, ale mňa prekvapili. Mne konštrukčne vyhovujú. Ja som mal pred tým problém skoro s každými slúchadlami, nevedel som nájsť vhodnú veľkosť štuplov. Po chvíli ma buď omínali, alebo som mal pocit že idú vypadnúť.
    Daj prosím potom vedieť subjektívny pocit keď Ti prídu, možno pomôžeš ďalším s výberom. Podľa mňa pôjdu teraz s cenou dole, keď majú prísť ďalšie Samsung slúchadlá.
    BTW: nemajú problém s pripojením k iným neSamsung zariadeniam, ani ku "gombíkami" ovládaným Garmin hodinkám, ak by to ešte niekoho zaujímalo

    Lenka Ivančíková05.08.2021 - 08:37 Trvalý odkaz

    Keby som si mala vybrat medzi live a plus, beriem plus. Podla mna o nieco lepsi zvuk, dlhsia vydrz, lepsie ovladanie.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.08.2021 - 13:10 Trvalý odkaz

    In reply to by mental.disease

    No ak budu skladom mozno ich skusim, dik za tip
    Edit: americky amazon ich ma momentálne skladom a este lacnejsie... Tak som zvedavý ako to bude hrať

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease05.08.2021 - 19:14 Trvalý odkaz

    No, ale tam majú klasickú verziu, tie sú aj na origo stránke za $59.99
    To v tom linku je Oluv Tuned Edition..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.08.2021 - 20:10 Trvalý odkaz

    In reply to by mental.disease

    No tusim zacinam byt nepozornejsi ako by som chcel byt. .com som zrusil a pockam kym sa "objavi" Oluv (a to som si pozrel skoro cele video na yt 🤦)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy27.08.2021 - 16:50 Trvalý odkaz

    Po necelých 3 tyzdnoch aktivneho pouzivania prevlada spokojnosť a to hlavne preto ze ich nakoniec pouzivam uplne inak ako som pôvodne plánoval. Ked mi prisli tak ma najskor pekne rozosmiali, ked sa mi po pripojeni na telefone objavila "graficka notifiakacia" vypadla z oka applackej ktora hlasi baterku v airpodoch. Ked som cez ne pustil prvu skladbu tak som ich chcel hned zabalit a poslat späť. Po laborovani s nastaveniami som sa dostal ku zvuku ktorý je pre mna akceptovateľný. "Na vychutnanie" hudby (u mna rock" to nie je, to hraju asi aj moje stare monster isport lepšie a to ich pouzivam iba pri koseni travnika. Ale aby som ich iba nehanil, ovladanie gestami naozaj funguje dobre, este sa mi nestalo ze by urobili nieco co od nich nechcem. V ušiach sedia prekvapivo dobre a ani po niekolkych hodinach ma netlacia a nemam potrebu ich vytiahnuť. Vdaka svojej konštrukcii prepúšťajú okolitý hluk v takej miere ze sa snimi da jazdit na bicykli a to je pre mna najvacsia devíza. Takze za 70€ kupu nelutujem a cloveku co hlada nieco na reprodukcou hudby pri sporte mozem buds live odporučiť.

    Miro28.08.2021 - 09:20 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Presne tak by som to popísal aj ja a práve na šport a kosenie ich používam aj ja. Nie som za konzum a mať doma zo všetkého 3 druhy, na každý účel iné, ale bohužiaľ u slúchadiel to platí a ani jedny slúchadlá nesplnia všetky požiadavky na univerzálne zariadenie. Takže mať aspoň dvoje (uzavreté a štuple) platí ďalej