Inteligentne hodinky na SIM kartu

  • 8 príspevkov
  • tigrik 08.09.2020 - 23:03

    Ahojte, v praci nemozem pouzivat telefon, ani ho mat pri sebe, ale hodinky nam nikto nezakazal, potrebujem ich len ak by volal niekto surne, aby som o tom vedela a pripadne to mohla zdvihnut. No a tu zacina ta vec, ze ktore. Ked vidim niektore tie 5cm hodinky, tak sa mi to strasne nepaci. eSIM funguje len na ine číslo nez ma clovek realnu kartu, takze to mi nevyhovuje. A potrebujem hodinky, co mi budu merat pulz. Mozete mi prosim poradit? Co sa tyka ceny, tak nemam predstavu, co by sa oplatilo. Za kazdu radu budem vdacna,

  • Lenka Ivančíková10.09.2020 - 07:48 Trvalý odkaz

    Pokial nechces hodinky na eSIM, musis mat svoj mobil v dosahu hodiniek, aby ostal sparovany a Bluetooth hovory boli dostupne. Pre babu je vhodna damska verzia Huawei Watch GT2 alebo Honor MagicWatch 2, pripadne Samsung Galaxy Watch (42 mm) alebo Samsung Galaxy Watch Active 2. Nove Samsung hodinky su fakt drahe.

    petrofka10.09.2020 - 17:48 Trvalý odkaz

    In reply to by Lenka Ivančíková

    No to nejde. Potrebujem proste telefon v hodinkách :) nieco som googlila a nasla som Evolveo Sportwatch M1S, ale netusim ake su velke na zenskej ruke 🤷 a popravde by som rada cosi mensie. Ale asi to neexistuje.

    Lenka Ivančíková10.09.2020 - 20:38 Trvalý odkaz

    In reply to by petrofka

    Na Slovensku nefunguje sluzba, ze budes mat rovnake cislo na mobile aj v hodinkach. Na znacku Evolveo v spojeni so smart hodinkami zabudni. :)

    petrofka10.09.2020 - 22:46 Trvalý odkaz

    ale ved Orange ma moznost vydat kopiu karty, aby sa dala pouzivat v dvoch zariadeniach. Nejak DUO sim sa to vola, pytala som sa na to.

    Lenka Ivančíková11.09.2020 - 08:01 Trvalý odkaz

    Kedysi to OR aj Telekom ponukali. Ten to zrusil, ci to OR nechal, neviem. Ale v pripade dvoch rovnakych fyzickych SIM je aktuvna vzdy len jedna z nich, nie obidve naraz. Kedysi mal Samsung smart hodinky na SIM kartu, teraz on aj ostatni idu smerom eSIM. Tie Evolveo hodinky su katastrofa, A o ziadnych normalnych a poriadnych hodinkach na nanoSIM neviem.

    petrofka11.09.2020 - 16:44 Trvalý odkaz

    In reply to by Lenka Ivančíková

    a existuje nejaky mini telefonik, ktory by som mohla mat vo vrecku a nie je ho moc vidiet? Volakedy boli take male véčka, nieco co sparujem s mojim naramkom cez bluetooth

    Lenka Ivančíková11.09.2020 - 19:14 Trvalý odkaz

    In reply to by petrofka

    Male vecka nie su smartfony, takze tie nesparujes s naramkom. Drahe vecka s androidom ti ani ako moznost nedavam. :) Bohuzial, najst riesenie tvojho problemu nie je jednoduche.