Diskusia: Huawei musí skončiť s výrobou čipov Kirin

  • Peter Markuška10.08.2020 - 05:14 Trvalý odkaz

    Úspešne Amici rozbijú jedneho excelentného konkurenta. Kto by si myslel, že im to bude stačiť, myslel by si zle. Nasledovať bude Xiaomi.

    Marián Petrík10.08.2020 - 09:01 Trvalý odkaz

    In reply to by Peter Markuška

    už je návrh. aby aj ostatní čínski výrobcovia prišli o google služby. ak si ten americký idiot myslí, že tým niečo dosiahne, je na veľkom omyle. škodí len americkej ekonomike a samozrejme aj nám zákazníkom. snapdragon požiadal o výnimku, ak by uspel, tak by sa v mobiloch od huawei mohli objaviť práve procesory od tejto firmy. ak by však platili všetky tie zákazy, tak tu nebude žiadna konkurencia. samsung by za tie svoje nepodarky pýtal ešte viac a zastavili by sa inovácie. nech je ako chce, číňak si časom nejako poradí. trumpéta tým len zvýši technologickú vyspelosť číny a poškodí svoju ekonomiku.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy10.08.2020 - 17:12 Trvalý odkaz

    In reply to by Marián Petrík

    cinan naposledy vymyslel pušný prach a odvtedy si vsetko len "poziciava" kradne a zneuziva.. to ze ma teraz problémy znamena len to ze technológie ktore pouziva mu nepatria, tak o akej technologickej vyspelosti píšeš? zapadny svet ich naucil aj nieco ine ako obrabat ryžové polia, zapadny svet im postavil fabriky ktore vybavil technologiami... tolko k technologiam.
    ak sa pozrieš na tu súčasnú situaciu a uvedomis si ze svet nie je čiernobiely tak ti musi byt jasne ze amerika na to nejake dovody musí mat.

    Rastislav.j10.08.2020 - 19:13 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Oxy
    západný svet ich naučil, že aj dnes sa kradnúť oplatí. Len teraz západ zistil, že Číňania kradnú viac, ako by si to západ prial. Ale aj inak, ako kradne západ.
    Ale aj tak si môžu vtom ruky podať.

    Marián Petrík11.08.2020 - 12:18 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    väčšiu sprostosť som už dávno nečítal. podceňuješ čínu. v počiatkoch to bolo tak, ako píšeš. lenže časy sa zmenili. ten čínsky pokrok sa nedá dosiahnuť len kopírovaním. pozri si, kto koľko podáva patentov. možno potom budeš vedieť, o čom to je.

    viperman10.08.2020 - 16:30 Trvalý odkaz

    In reply to by Peter Markuška

    xiaomi nevyraba sietove riesenia. t.j 5G, cely ten spor je postaveny iba na tom, s telefonmi to nic nema. staci si aj pozret podiel na trhu v usa aky maju cinski vyrobcovia, dokonca aj LG tam preda viac telefonov ako cinanci...

    osobne mi nejaky huawei je uplne na haku aj kebyze skonci, nikdy som od tej firmy produkt nemal a ani neplanujem, lebo to neponuka nic viac co konkurencia nema.... a este je to aj cinskou vladou podporovana spolocnost...

    Rastislav.j10.08.2020 - 19:19 Trvalý odkaz

    In reply to by viperman

    viperman
    keby zanikol konkurenčným bojom, alebo pokutou za porušenie zákona, tak s tebou súhlasím. Ale toto nie je ten prípad

    Marián Petrík10.08.2020 - 08:54 Trvalý odkaz

    vy tu fakt driemete. že vraj nová skutočnosť. toto sa vie už dobrého štvrť roka. už sa konečne spamätajte a robte si robotu poriadne.

    Anonym (bez overenia)10.08.2020 - 18:00 Trvalý odkaz

    No možno ze bude len dobre co sa deje lebo ak sa potvrdí info budu mat procesory snapdragon