Diskusia: Prvá verejná beta verzia iOS 14 a iPadOS 14 dostupná na stiahnutie

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne15.07.2020 - 23:11 Trvalý odkaz

    In reply to by Knoxville

    stale mam OnePlus 6 paralelne k iPhonu a vysolil som pred tyzdnom 20 evri za kupon na OnePlus NORD. Je to sranda, prisiel mi balicek v piatok s 1+ serepetickami. He.

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK13.07.2020 - 09:12 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Wayne, ked budes mat cas, skus sem pls hodit nejake prve postrehy, pripadne bugy. Dikes.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne15.07.2020 - 23:19 Trvalý odkaz

    In reply to by TBK

    Tak, postrehy, hm, vacsina novych veci je zhrnuta v ktoromkolvek videu na youtube. Pouzivam telefon ako daily driver a mam 0 problemov. Okrem jedneho glitchu v galerii, ktory trval asi 10s a zmizol po pokuse replikovat ho (a sa za tych par dni uz neobjavil), ziadne problemy nemam, GPS funguje, bateria vydrzi +- autobus tak isto, pocitovo mozno este lepsie, telefonovat mozem, signal ma rovnaku silu, vsetky aplikacie zo stabilnej verzie funguju, kazdu jednu som skusil otvorit a pouzit, widgety su srandovne, funguje to trochu inak ako v androide, prvy dojem z nich je ale ze su zive a rychle, take ako cely iOS, ak niekto pouziva oba systemy, tak to pochopi, tazko to opisat slovami niekomu kto je zvyknuty na android a opacne porovnat s androidom ak s nim clovek skusenost nema. No, akoby v systeme stale boli a patrili tam... Trochu nevyhoda je sledovanie od Applu a dobrovolne reportovanie problemov cez feedback apku ktora v. bete pribudla. Zatial som ziadne ale nezaznamenal. Ja som zly pozorovatel na taketo problemy, mne veci vacsinou funguju a pouzivam telefon len na niekolko veci - spravy, net/social(fb,ig,twitter,reddit,N,viber), fotky, spotify, obcas navigacia. Tesim sa ked pride stabilna verzia.

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK17.07.2020 - 13:02 Trvalý odkaz

    Dik za sumar. V podstate som dufal, ze napises nieco v tomto zneni, hlavne co sa bugov tyka. Vzdy som testoval prve bety, neviem preco som pri tejto 14tke taky priposraty.. Ale po dovolenke /to uz ratam bude vonku public dvojka/ idem nato.