Diskusia: Motorola Edge+ - vydarený návrat medzi špičku

  • Marián Petrík21.06.2020 - 09:02 Trvalý odkaz

    vydarený návrat? ani by som nepovedal. zas máte ružové okuliare? takto má vyzerať objektívna recenzia. https://www.youtube.com/watch?v=JDr7FS_6e3o máte sa čo učiť. toto je váš najväčší problém. maľujete recenzie do ružova. často vyhlásite zlý mobil za dobrý. pripadá mi to, ako keby vám niekto za to platil. na základe vašich recenzií by som si v živote nekúpil žiaden mobil. a ešte som zvedavý, aké chválospevy tu dá rišo na ten foťák. to ešte len bude zábava.

    Tomas23.06.2020 - 14:29 Trvalý odkaz

    In reply to by viperman

    A maju pravdu, kedze A51 je globalne najpredavanejsi android na trhu = najmasovejsi.
    Takze kludne tu moze nejaky Jozko, Ferko, Majko...plakat na fore a obhajovat svoje nazory ako len chce, trh ukazal...:)

    Marián Petrík24.06.2020 - 08:38 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    je najpredávanejší, ale kto má čo len trochu rozumu a vyzná sa v tom, tak ho nekúpi. taká je pravda. je to slabý a predražený mobil.

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK22.06.2020 - 12:58 Trvalý odkaz

    Chlapci, nejako ste sa rozohnili.. Tento fon ma vo vseobecnosti celkom slusne recenzie a nejaky preafektovany ... z Huramobil to urcite nezmeni :)

    Marián Petrík22.06.2020 - 18:27 Trvalý odkaz

    In reply to by TBK

    tak nevieš, čo sú to slušné recenzie. ja nepotrebujem na ružovo namaľovanú recenziu. ja potrebujem poznať nedostatky. a tu sa o nich veľmi často nepíše. mobil fotí machlanice a rišo sa rozplýva, ako to výborne fotí. tak to tu chodí. práve ten z hurámobilu robí triezve recenzie. a aj z techarény. lenže ty také veci vôbec nepoznáš. huramobil je ešop. v jeho záujme by bolo práve to maľovanie na ružovo. a predsa tak nerobí.

    Tomas22.06.2020 - 20:28 Trvalý odkaz

    In reply to by Marián Petrík

    Huramobil je šašo. A mysliet si, ze on je prave ten najlepsi recnzent ma celkom pobavilo.
    Na ten mobil su na internete desiatky recenzii a ani jedna sa neda vyhlasit za najlepsiu alebo najhorsiu. Vzdy je do urcitej miery subjektivna, kedze ju pise jeden clovek, ktory ma ine preferncie ako niekto dalsi.
    Pozri si desat recenzii, vezmi si nieco z kazdej a sprav si nazor. Na to tu je internet, mas k dispozicii viac zdrojov.
    Nie vzdy zdielam s Fony rovnaky nazor, ale myslim, ze mimo si ty. Aj ked zaroven si myslim, ze o stvku nizsia cenovka by vyzerala lepsie...

    Marián Petrík23.06.2020 - 09:17 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    tak tebe sa páčia tu zverejnené fotky? Kto si kúpi Motorolu Edge+ kvôli fotoaparátu, nemal by byť sklamaný. Výsledné fotografie sú veľmi dobré, s množstvom detailov a minimálnym šumom. toto je opísané z článku. skutočne si myslíš, že je to tak?

    Tomas23.06.2020 - 14:32 Trvalý odkaz

    In reply to by viperman

    Kto si, aby si mi vravel, co mam pisat a co nie?
    Ano, je to saso a tak isto aj tu nas Marian, ktory nevie kontrolovat svoje emocie a jeho rozohneny pisomny prejav je tiez na pobavenie.

    Marián Petrík24.06.2020 - 08:41 Trvalý odkaz

    In reply to by viperman

    máš pravdu. veľmi dobré recenzie robí aj jeho kolega z techarény michal šrajer. keby som mu tu o hurámobile nenapísal, tak ani nevie, že také niečo jestvuje.

    Peter23.06.2020 - 15:56 Trvalý odkaz

    Vyzerá to tak, že mobil je pekný. Ale fotoaparát nie je úplne Top. Ale hlavne niekto úplne nezvládol ten displej, na fórach sa množia negatívne skúsenosti.

    Marián Petrík24.06.2020 - 08:43 Trvalý odkaz

    In reply to by Peter

    videl si tie postranné čierne machule, čo to robí? niečo hrozné. hlavná vec, že tu na fony sa nad tým mobilom rozplývajú. voľakedy som to tu rád čítal. ale úroveň šla strašne dole.

    Lubo23.06.2020 - 21:22 Trvalý odkaz

    Za tento nechutny ovladac od telky so zahnutym diaplejom by som nedal ani 500€, neskutocny fail za +1000€. Mam rad Motorolu ale tento natiahnuty uzky blud je trefa vedla, aj co sa tyka dizajnu, foto a side display "gimmics". Ta cena je cisty ulet.

    Lubo24.06.2020 - 09:18 Trvalý odkaz

    In reply to by TBK

    S10e Netvrdim, ze je to mega mobil, ale ma rozumne rozmery a stal 500€ (teraz sli ceny hore za posledne tyzdne)
    Zase by som radsej bral SW z Motoroly, Pixelu, One+. Ja stale nechapem preco vyrabajubtake lopaty, len sa pozri na foto v recenzii ako vyzwra smiesne ten mobil, a aky je giganticky v ruke :D no a tie vymysly so zahnutymi displejmi. Ja osobne nevidim zmysel dat za tu Moto 1000€, resp vo vseobecnosti mi nedava zmysel dat v dnesnej dobe za mobil tisucku, je to podla mna len rozmar, vytiahnut od ludi cash. Ja ked vidim kolegyne ktore maju najnovsie IP a rozne androidy a su na FB a Insta :D cely den, uzasne minute peniaze.

    sysell24.06.2020 - 07:45 Trvalý odkaz

    Nehnevajte sa ale kto tu realne nieco zhidnoti z 3 foto. Keby som ribil test idfotim to iste aj z inych na lorovnanie kludne mi note s podobnyn fotakom s20 apod a hidim sem vgrezy v plnim rozliseni lebo take ze foti ok je ozaj od veci.
    Druha vec je ze namobilne fotenie je staci pomaly kazdy mobol od 150e

    Nemanja Brkljacic26.06.2020 - 09:47 Trvalý odkaz

    Recenzie produktov sú iba názory. Nikdy im nemôžete skutočne uveriť, pretože každý má iné chápanie „dobrého“.

    Marián Petrík27.06.2020 - 08:49 Trvalý odkaz

    In reply to by Nemanja Brkljacic

    nesúhlasím. negatívne veci na každom modeli musí vidieť každý recenzent. ak ich nevidí, tak nerozumie svojej robote.

    Knoxville27.06.2020 - 17:11 Trvalý odkaz

    In reply to by jarpo

    Ivančíkovej,zásadne zakázať písať recenzie. Lebo tento výplod,čo tu uverejnila,je urážkou všetkých ľudí ktorí robia recenzie poctivo a zodpovedne. Vedúci sa zrejme zamiloval do škulavej Gavendovej a tak prdí na recenzie. Keď to človek len porovná napr. s Českom kde sa vydávajú recenzie pomaly každý týždeň tak u vás jedna za tri mesiace je fakt málo. Radšej bezduché tliachanie o ničom,alá digitálky. Ale ani sa nečudujem. Odkedy to prevzala DanubiaTell,ide to dole vodou. Tak sa na to vykašli,keď ťa to nebaví...😟

    Marián Petrík28.06.2020 - 08:39 Trvalý odkaz

    In reply to by Knoxville

    hovoríš mi z duše. tým tu to nevysvetlíš, nemajú na to dostatočnú mozgovú kapacitu. a tie digitálky? jedna veľká katastrofa. informácie sa nedozvieš takmer žiadne, len sa rehocú ako nejakí puberťáci. možno je to určené práve pre tú vekovú skupinu.