Počkať na koniec viazanosti či nie?

  • 5 príspevkov
  • tigrik 12.06.2020 - 10:45

    Zdravím. O mesiac mi končí viazanosť v Orange. Veľakrát som čítal, že treba počkať, kým skončí viazanosť a potom "nabehnúť" do predajne a "vydupať" si najlepšie podmienky pod hrozbou odchodu k inému operátorovi. Naozaj to takto funguje? Ja som "viazaný" už skoro 8 rokov, jednoducho má paušál, ktorý som nenašiel nikde inde a skrátka mi vyhovuje. Ale vždy si zoberiem nový telefón pol roka pred koncom viazanosti a znova sa upíšem :D Ale teraz som nemal čas to riešiť, riešim to až teraz, kedy mi už takmer končí viazanosť. Tak ako to funguje - naozaj je pravda, že keď prídem po skončení viazanosti k operátorovi, tak mi dá nejakú bomba akciu, ktorú nemá nikto iný? :D Vďaka za info.

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy12.06.2020 - 11:04 Trvalý odkaz

    do predajne ani nemusis chodit, tam si nic nevydupes. dobru ponuku dostanes az ked poziadas o prenos cisla a oni ta budu sami kontaktovat.
    inak, to co ti da orange ti da aj telekom, momentalne asi aj viac. cize najdi si nieco v ponuke telekomu (zaplatia za teba aj zmluvnu pokutu do 100€) poziadaj o prenos. ak sa ti ozve orange tak povedz aku "bomba ponuku mas z telekomu" a oni ju minimalne dorovnaju.

    Jeff12.06.2020 - 11:11 Trvalý odkaz

    Ono pre mňa je výhodnejšie to, že sme všetci v rodine Orange. A teda všetci si voláme zadarmo - mesačne okolo 4000 minút dohromady. A to len vdaka tomu, že tam človek má 13 eurový paušál (ja mám síce 20 eurový so 14GB dát na 2 roky...). Takže pre mňa je to výhodné stále - ale možno by bolo aj výhodnejšie, ktovie ;) Vďaka.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy12.06.2020 - 11:59 Trvalý odkaz

    mal som to tak isto v orange, skupina volania zadarmo...
    2 mesiace som v telekome mam taku isu skupinu rovnako si volame zadarmo zdielanie dat pre vsetky cisla zadarmo pausal ± to iste cena o fuz lepsia. odisiel som kvoli odrbom zo strany orange, uz som sa nemal chut stale dotahovat.

    Nemanja Brkljacic26.06.2020 - 10:09 Trvalý odkaz

    Musíte kontaktovať zákaznícku podporu. Ponuky sa pravidelne menia a môžu sa vyskytnúť propagačné akcie.