Diskusia: Samsung Galaxy A51 - fotomobil pre masy

  • Marián Petrík14.04.2020 - 09:20 Trvalý odkaz

    nova 5t má plnú podporu google služieb. takže tá výhrada nemá žiaden zmysel. v podstate nemá žiaden zmysel ani a51. za tie prachy dostať oveľa rýchlejšie telefóny. ak niekto skutočne chce túto áčkovú radu, tak predchádzajúce modely. ten nárast ceny je neadekvátny k tým takmer žiadnym inováciám.

    Shd17.05.2020 - 11:07 Trvalý odkaz

    In reply to by Marián Petrík

    Ja len mozem potvrdit tu rychlost, kirin 980 v nove 5t a optimalizacia emui su super.
    V rychlosti otvarania aplikacii hier a pouzivatelkseho prostredia je to naozaj vyrazny rozdiel oproti A ckovej rade a dokonca aj S10 je v porovani vyrazne pomalsi.

    Este vacsi rozdiel je, ked som vo vyvojarskom nastaveni skratil dlzku animacii a dokonca iphone 11 ma viditelne pomalsie reakcie. Je tam procesor z p30 pro a je to citit. Na druhej strane su tam kompromisy, ale za 300€ je to super telefon.

    Co sa tyka aktualizacii, tak po upadte na emui 10, prisli zatial dalsie 2, takze tu problem zatial nie je.

    Erik Pomothy14.04.2020 - 12:12 Trvalý odkaz

    Ahoj Richard, mohol by si v kratkosti porovnat kvalitu fotografii Samsung A51 a A71?

    Marián Petrík14.04.2020 - 15:34 Trvalý odkaz

    In reply to by Erik Pomothy

    vôbec to neporovnávaj, fotia mizerne aj napriek tvrdeniu autora. autor je do tých samsungov zamilovaný a nekritický. na tento mobil spravil aj video na jeden záber. musím ho skritizovať, autor nevie, čo je to a na čo slúži hms. autor by si mal na túto tému doštudovať problematiku. a ešte pritvrdím, sú tu veľmi slabé recenzie.

    Knoxville14.04.2020 - 18:28 Trvalý odkaz

    In reply to by Marián Petrík

    Vedúci nemôže byť veľmi kritický ku Samsungu keďže výrobca im okrem iného platí "výlety za mobilmi" a pod. To predsa všetci vieme...

    Lenka Ivančíková14.04.2020 - 21:03 Trvalý odkaz

    In reply to by Knoxville

    Ja sa ti cudujem, aj po tych rokoch, co si staly citatel, napises taku blbost. Uz ma nebavi stale vysvetlovat, ze sa snazime o objektivitu a je nam jedno, ci si niekoho pohnevame. Ale to tebe a tebe podobnym nevysvetlim, vy mate vlastnu pravdu, asi taku, ako ze je zem plocha. Tiez podobnych ludi nepresvedcis. Takze zij si aj dalej vo svojom svete so svojou pravdou. A vlastne, preco si nezalozis vlastny web a nenechas si platit vylety, ked je to take jednoduche? Drzim palce. Ostatnym sa ospravedlnujem, nechala som sa uniest, ale neznasam nespravodlivost, Hocikde.

    Marián Petrík14.04.2020 - 22:00 Trvalý odkaz

    In reply to by Lenka Ivančíková

    napísal som len pravdu. za tie prachy dostať podstatne lepšie mobily. a tiež som napísal pravdu, že autor ani netuší, čo to je hms. on to v tom videu ani nevedel vysloviť. ak chceš vedieť, ako vyzerajú objektívne recenzie, treba sa poobzerať po českych weboch. čo takto si pozrieť recenziu na a51 na techarene alebo hurámobile? čitateľom treba jasne napísať, že za tie prachy dostať výrazne rýchlejšie a lepšie fotiace mobily. vy si radšej dáte titulok mobil pre masy.

    Tomas15.04.2020 - 11:49 Trvalý odkaz

    In reply to by Marián Petrík

    Ten titulok je praveze uplne presny. Ano, pre masy, kedze Samsung je, chces ci nechces, najmasovejsia, najpredavanejsia znacka na celosvetovom a aj na nasom trhu.
    Ked prides k operatorovi, co ti ponukne? Takyto Samsung alebo nejaky Huawei. Vacsina ludi nebude vymyslat a hladat kade tade po webe nejake lacnejsie Xiaomi alebo Realme. Vezme to, na co ma u operatora zlavu. Vezme tento Samsung. Preto pre masy.

    Václav29.04.2020 - 02:17 Trvalý odkaz

    Z osobného pohľadu je môj nazor jednoznačný... Ačkovú radu od Samsungu sa naozaj neoplatí kupovať ak sa človek aspoň trochu rozumie v smartfónoch a obzrie sa po konkurenčných značkách...za tie ceny určite nie,ak mám ísť do Samsungu tak Sková alebo rada Note... Inak sú to vyhodené peniaze, pretože tak ako si cení Samsung svoje Áčkové modely je veľký nezmysel ... Za veľa peňazí dostane veľa krát menej muziky ako u iných výrobcov... Za mňa nie.. dizajnovo sú dosť nuda,ale Samsung ako taký je fajn výrobca len stredná trieda mu nejde...