Diskusia: Huawei Nova 5T - posledný s Google službami?

  • Patrik Rohoň18.03.2020 - 06:51 Trvalý odkaz

    Dobrý deň
    Mám tento tekefon, Dovolím si nesúhlasiť z nočnými fotkami - po aktualizácii systému vyzerajú aj nočné fotky úžasne. Môj kamarát má Galaxy A50 neodporúča pri výbere by si určite teraz zobral tento Huawei. A50 ma sice OLED displej ale je plastovy, pomaly a má podpriemerné fotoaparáty - to isté platí aj o A51. O vypaľovani displeja kvôli AOD tiež nesúhlasím pred týmto nova 5T som mal Galaxy A3 2017 tam som mal Non stop pustené hodiny na zamknutej nič sa mi nevypalilo po 3 rokoch používania - hodiny sa pravidelne posúvali a pri vložení mobilu do vrecka úplne zhasli - samsung z tým vypaľovanim rátal tak to takto vyriešil.

    Tomas18.03.2020 - 08:18 Trvalý odkaz

    Vypaleny oled displej som videl naposledy na Galaxy S6 a aj to bolo v obchode, kde bol upraveny softver a neustale tam svietila nejaka reklama, takze toho by som sa vobec nebal.

    Marián Petrík24.03.2020 - 09:22 Trvalý odkaz

    neviem, komu tak chýba otvorenie poklepaním. čítačka odtlačkov prstov je tak rýchla, že len blázon by klopal na displej, aby otvoril mobil. druhá vec. je tu bezpečnosť. to by naň mohol poklepať hocikto a mobil by sa otvoril. ak by po poklepaní mobil vyžadoval nejaké heslo alebo pin, tak by to len zdržovalo prácu s mobilom. takže otvorenie poklepaním nie je žiadne mínus.