Diskusia: Xiaomi Redmi Note 8T - päť fotoaparátov a infraport k tomu

  • mk04.02.2020 - 08:14 Trvalý odkaz

    .. a co by ste odporučili, tento xiaomi alebo Moto Vision?

    Matus04.02.2020 - 12:20 Trvalý odkaz

    Zaujímalo by ma, aká je kvalita hovoru? (V podstate táto informácia chýba skoro v každej jednej recenzii, čo je škoda, keďže sa jedná o mobilné telefóny).
    Mám skúsenosť so Xiaomi ( Redmi Note 3 a Redmi Note 7), že kvalita hovoru hlásená prostistranou je nič moc. S hlučnejším okolitým prostredím sa kvalita ešte zhoršuje.

    Richard Hombauer05.02.2020 - 21:23 Trvalý odkaz

    In reply to by Matus

    S každým telefónom telefonujem a so žiadnym nemám problém. Keby som mal, je to prvá vec, ktorú spomeniem. :) To, čo opisuješ, ma úprimne prekvapuje. Skúsim sa na to zamerať. Ale so všetkými telefónmi vybavím niekoľko hovorov, a ani v tomto prípade sa nik na nič nesťažoval.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.02.2020 - 22:11 Trvalý odkaz

    In reply to by Richard Hombauer

    riso vsetky starsie xiaomi co som mal doma (od mi2 po redmi 3s asi 10 roznych kuskov) mali problemy s mikrofonmi. kvalita hovoru bola naozaj velmi zla, momentalne mam k dispozicii niekolko A3 a tam sa to javi byt v poriadku

    Borland18.02.2020 - 07:36 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    S týmto súhlasím. Tiež som spozorovsl nižšiu kvalitu hovoru v prípade Xiaomi. Rišo, pokiaľ vybavuješ hovory v tichšom prostredí, napr. v kancelárii, všetko je v poriadku. Nedostatky sa prejavia v hlučnejšom prostredí. Ideálne miesta na testovacie hovory sú letiská, nákupné centrá, alebo Bajkalská v Bratislave.
    Tu musím spomenúť doslova priepastný rozdiel medzi niektorými telefónmi. Teraz mám stále Huawei Mate 20X, a ten telefón dokáže ozvučiť polovicu terminálu :) Pamätám si, že s Xiaomi som občas mal problém druhej strane porozumieť, a hovor som musel vybaviť po prechode do tichšieho prostredia. Je to veľmi obmedzujúce a v súčasnosti ide pre mňa o prioritu číslo jedna pri telefónoch. Najmä pokiaľ cestujete.

    Knoxville05.02.2020 - 22:40 Trvalý odkaz

    Xiaomi sú známe svojím zlým zvukom. Či už pri hovoroch alebo vo videu. Mikrofóny úplne zlé...