Diskusia: Xiaomi Redmi K30

  • frosty11.12.2019 - 19:27 Trvalý odkaz

    z amoledu na IPS a otlacok na boku blee, slusny downgrade..hnus redmi K20/Mi9T rozhodne lepsia volba ako toto.. a priestrel v displeji? uz sa opičia za samsungom a huawei/honor, no samsungy maju aspon amoledy s priestrelom.. kazdopadne mam pocit ze toto je narychlo spravena nahrada pre tych co boli sklamani z redmi note 8 pro a nechcu o mediateku ani pocut , trochu usmevny je ten 120Hz displej ked to nema amoled :-D
    btw. a to v clanku nie je spomenute ze okrem neho vysiel aj K30 5G model ktory ma aktualne najnovsi snap 765G novinku predstavenu tot nedavno..

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne12.12.2019 - 07:01 Trvalý odkaz

    In reply to by frosty

    Keby si aspon trochu rozumel technologiam, pochopis preco je to LCD displej, a nie amoled. Pockaj ked ho uvidis nazivo, potom ho tu budes ospevovat a kazdemu kto sa opyta na telefon posielat linky z cinskych eshopov. Diera v displeji je in, v 2020 bude vela takych modelov vratane oneplusu. Bezvyrezove displeje pridu mozno koncom 2020, zaciatkom 2021.

    frosty12.12.2019 - 17:00 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    blbost ips bude stale ips hnoj.. amoled je amoled ale ved ok kludne si ho kup ked sa ti paci..redmi boli vzdy hnoje.. takze sa to len potvrdzuje ,ja si pockam na Mi10

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne13.12.2019 - 12:11 Trvalý odkaz

    In reply to by frosty

    Este raz. Aj iPad Pro pouziva 120Hz LCD panel. A je to vyborny panel, hoci je LCD. Existuje niekolko dovodov, preco v mobiloch maju AMOLED "iba" 90Hz a su "iba" v mobiloch. Vsetko ma svoje logicke zdovodnenie a je volne dostupne a dohladatelne na internete, no zaroven aj pomerne odborne vzhladom k tvojej retorike. Utrusis tu ze "ips bude stale ips hnoj.." ale za tym displejom je taky vyrobny a technicky proces od navrhuy az do uvedenia do masovej produkcie, o akom si nikdy ani nesnival :) Obzri si nejaky displej s vyssou obnovovacou frekvenciou, hoci aj ten "hnoj ips" v iPad Pro v nejakom NAY/DATARTe. :)