Diskusia: Apple iPhone 11

  • Železomej12.11.2019 - 21:15 Trvalý odkaz

    Ja na pohyb iPhone->Pc a Pc->iPhone používam appku s Documents by Readdle. A nemal som problém ani nedávno keď som prenášal rozprávky z iPadu do Pc niekoľko GB..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy19.11.2019 - 08:50 Trvalý odkaz

    no vyzera to ze fesak pojde na reklamaciu :) pri prehravani hudby nehra horny repracik

    Tomas19.11.2019 - 17:36 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Mame doma 6s, ktoremu nefunguje prisvetlovacia dioda/blesk a nefungovalo to hned po vybaleni z krabicky, len sa nikto za tie roky neobtazoval s reklamaciou/vymenou.
    Uzasna QC

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne19.11.2019 - 22:38 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Lenže toto je chyba majiteľa :D Prepáč, ale toto je strašne trápne. Niečo mi nefunguje tak to nedám bezplatne opraviť, radšej budem každemu ukazovať aha aha nedostatočny QC. :D Hahahaha, dobre. Mentálne nastavenie Slovákov ma vždy zaskočí asi som z inej galaxie alebo čo ty kokos...

    Tomas03.12.2019 - 15:26 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Naschval sa hras na blbeho alebo ti robi problem citanie s porozumenim alebo mas nejaky iny mentalny problem?
    Chyba majitela to, ze nieco od vyroby nefunguje??? Ty si asi fakt z inej galaxie 😄
    To je chyba oddelenia kvality danej firmy a ich vystupnej kontroly.
    To, ze to nikto nedal reklamovat je jedna vec (ano, brat je lenive hovado), ale nic to nemeni na tom, ze quality control u Applu zlyhava uz dlhsiu dobu (a potvrdil si to v tvojom prispevku aj ty, kedze si mal tiez problem s kvalitou tvojho telefonu) a vystupnou kontrolou preslo nieco takto banalne a lahko odhalitelne, ako nefunkcny blesk. Tak preco by som na to nemohol poukazat?
    Fakt by si mal dodrzat tvoje davne predsavzatie a radsej sa nezapajat do diskusii ty mudrlant...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.12.2019 - 16:29 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Áno mám problém počúvať ľudí ktorí fabuluju nad stavmi zapricinenych ich lenivosťou. Ja keď mám problém ho vyriešim :)

    Mal som problém po roku a pol intenzívneho používania. V rámci reklamácie som dostal do týždňa opravený telefón, ja sa sťažovať nemôžem.

    Ale pokus dobrý ෆ╹ .̮ ╹ෆ

    Tomas03.12.2019 - 16:54 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Ty si fakt hlupak.
    Poprve. Opakujem, ten stav zapricinila slaba kontrola kvality. To je proste fakt, kedze to bolo nefunkcne uz po vybaleni.
    Po druhe, ja som nikam nechodil a nikde nevyhlasoval, ze Apple je hrozny, pozrite, nefunguje mi blesk, Apple je s*hit, android je lepsi, Apple sux ani nic take, len som tak ako oxy poukazal na to, ze sme mali doma telefon s vadou priamo z vyroby a navyse je ta vada lahko odhalitelna a aj tak si ju pri kontrole nevsimli = quality control problem, tak ako som napisal vyssie. To je pointa, o tom som pisal, ale ty si si samozrejme zobral z toho prispevku len to svoje a stale dookola tocis o tom istom.
    Telefon sa pouzival rok, potom sa predal a dalsi majitel to dal opravit v ramci zaruky. Vyriesene, spokojny?
    Pis si co chces, ale nic to nemeni na fakte, ze chybovost vyslednych produktov je dost vysoka, to bola cela pointa, ktoru si tak nejak minul. Nevadi, mozno nabuduce.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.01.2020 - 22:10 Trvalý odkaz

    Tak, nakoniec som po nom skocil, spolu s apple watch. Bal som sa LCD displeja, pri porovnavani v predajni to bolo tak pol na pol, ci brat nieco z PRO alebo 11 + apple watch... Vyhral lacnejsi telefon.... Moj posledny iPhone bol 7, resp SE, 11 mi pride uz o nieco modernejsi a rychlejsi. Pravda, moze to byt prvotne nadsenie, nevadi. Prva fotka z balkona ma presvedcila ze ho vratit nechcem, foto, video, baterka, 3 veci, kvoli ktorym sa oplati investovat do minulorocnych modelov iPhone. Inak neviem, pouziva sa ako iPhone, je to iPhone. sirokouhly objektiv za vela v tme nestoji, FaceID je super, obnova zalohy z SE na 11 bez problemov. 2.5h zapnutej obrazovky mi zjedlo 30% po vybaleni,

    https://imgur.com/L8v5GVY
    https://imgur.com/ILYAmrp

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy24.01.2020 - 10:33 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    fotoaparat je velmi dobry a to bez debaty, na druhu stranu nad ostatnymi vlajkami nevycieva tak aby to bol rozhodujuci argument. video netocim tak neviem posudit.
    bateria je najlepsia aku som kedy v telefone mal, kupil som k 11ke rychlonabijacku a nakoniec som ju nikdy (za 2 mesiace) nepouzil :) telefon som nabijal len v noci cez wirelles pad a tam mi bolo uplne jedno ci nabija 7,5W ale 30... telefon mal vecer vzdy 40-60%
    z mojho pohladu tu vyhody koncia :(

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne24.01.2020 - 11:40 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Áno, končia pre používateľov Androidu. Pre iOSákov je to upgrade jaxviňa. Dobre že spomínaš podložku musím ju vziat domov. Sranda je že som na nej nabíjal už nexus5 aj S7 aj Lumiu. A teraz jablkodžady. Pre spokojného Androidaka to nie je. Pre niekoho kto chce fajn telefón, možno. Pre ľudí čo majú iphone 8 a nižšie modely je to zaujímavá voľba.