Diskusia: Motorola Razr 2019

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease14.11.2019 - 10:26 Trvalý odkaz

    Ty vogo ultra nudla s pomerom 22:9
    Batéria 2510 mAh 🤨
    Snapdragon 710 je fajn u fonu za 200€.
    Ale za túto machrovinu pýtajú 1350 😲

    viperman14.11.2019 - 15:47 Trvalý odkaz

    konecne nejaky zaujimavy telefon:) sice je velky ale je vlastne aj maly lebo sa da zlozit... :) paradicka, ten cpu je tam najmensi problem ak tam bude cisty android bude to rychle a svizne..

    Tomas14.11.2019 - 17:31 Trvalý odkaz

    Ako koncept je to pekne, fandim novym technologiam, ale inak je to nezmysel.
    Co dostanem po rozlozeni? Obycajny telefon aky mam vo vacku uz roky.
    Pri ostatnych skladacich mobiloch mam po rozlozeni aspon velky displej, na ktorom sa lepsie cita/sleduje video atd. Tu po rozlozeni nedostanem ziadnu novu, pridanu hodnotu, len obycajny telefon.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne14.11.2019 - 19:00 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Pridaná hodnota je totiž v tom zloženom stave, vieš? Maj vo vačku obyčajný telefón aj ďalej a tento kľudne obíď veď.

    Tomas14.11.2019 - 19:03 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Popis mi presne tu pridanu hodnotu, lebo mne (a 99% ludom) sa do vacku zmesti uplne vpohode aj moj terajsi mobil. Jedina pridana hodnota je, ak sa to tak da nazvat, nostalgia:) Cize aky je zmysel tohoto modelu?

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne14.11.2019 - 21:42 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Vies Tomas, ja v zivote neselektujem negativne veci, v diskusii s tebou pokracovat dalej nebudem:) Ale urcite ti tvoju zavaznu otazku niekto zodpoveda;)

    Tomas14.11.2019 - 22:37 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Ja to zodpoviem tebe. Tento Razr nie je nic viac ako naozaj sikovny marketingovy tah a prinesie Motorole (dnes uz len tienu velkej znacky) to co potrebuje, pozornost. Tak ako to spravil Fold pre Samsung. Tyzden sa nerozpravalo o nicom inom. Upozormi (Motorola) na seba, ukaze co vie, trafi sa presne do citov tych starsich, ktori zazili prvy Razr a spusti vlnu nostalgie. To sa podarilo na jednotku. Za toto maju moje uznanie.

    Ale ako telefon, realny produkt, je to nezmysel. Neriesi ziadny problem. Fold (a ten dalsi od Huaweiu) nacrtol ako dostat velky displej do vrecka nohavic. Ale aky problem vyriesil tento model? Ziadny. Nedostanes nic naviac oproti beznemu telefonu, len krehky displej, krehku konsrukciu a mnoho dalsich kompromisov a co za to ziskas? Neziskas vacsi displej ani ziadne nove funkcie a ine benefity, len trosku viac miesta vo vacku. Wau. Problem je v tom, ze bezne mobily sa do vacku zmestia aj tak. Ak by sa nezmestili, nevyrabali by sa. Ak by ludia nechceli velke telefony nevyrabali by sa... Ale vyrabaju a sam si dopln co z toho vyplyva. Ludia chcu velky displej, lebo stale viac obsahu konzumuju na mobiloch. No Razr im v tomto zial nepomoze...na rozdiel od Fold-u napriklad.

    Tesim sa, ze existuje, je to naozaj "kuul" stroj, technicka novinka a urcite by som ho vyskusal a pouzival nejaky cas, ale nevymenil za ten, co uz vo vacku mam a co sa mi tam zmesti aj bez sklapania (a to mam Note 10+). Ovela radsej privitam skladaci telefon velkosti dnesnych mobilov, ktory po rozlozeni prinesie 2-3x taky displej (lebo to ludia chcu, velke displeje), ako tuto peknu hracku, ktora po zlozeni prinesie len trosku viac miesta vo vacku.
    Aj ked nepochybujem, ze sa vypreda velmi rychlo, nostalgia je mocna vec.

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK15.11.2019 - 09:05 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Tiez vidim jedinu vyhodu v malom vrecku - cize detska hracka pre detske vrecka. A neuchvacuje ma ani ta bradicka v rozlozenom stave..

    rtg15.11.2019 - 10:15 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Škoda, že nepracuješ v Motorole, mohol si im povedať, že sa jedná o nezmysel a mohli ušetriť milióny na vývoji. :) Všetko si nájde svojich zákazníkov. ;-)

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK15.11.2019 - 11:51 Trvalý odkaz

    In reply to by rtg

    Svatu pravdu si povedal.. :D
    Inak, ak si tento telefon/koncept kupi aspon polovica tych nadsencov, ktori sa vyrojili, tak ma Motorola miliony niekolkonasobne naspat. Len ci.. :D

    Tomas15.11.2019 - 06:52 Trvalý odkaz

    In reply to by Knoxville

    Knox, ty mas celkovo problem NORMALNE (normlane znamena bez vulgarizmov a osobnych utokov len preto, ze ma niekto iny nazor ako ty)reagovat na veci, lebo ti to tvoja mozgova kapacita zjavne neumoznuje:(

    Knoxville15.11.2019 - 10:15 Trvalý odkaz

    In reply to by frosty

    Daj sa liečiť,ty degeš. Lebo jediné čo vieš,je kopírovať linky z GSMareny na čínske fony,ktoré aj tak nikoho nezaujímajú. Aj niekoľko desiatok krát za deň sa registrovať a vyhrážať sa Lenke cez maily ako celé fony.sk "zničíš". Niekedy ju vážne ľutujem...

    Matej15.11.2019 - 00:55 Trvalý odkaz

    Ale sak co robite zase jak male deti, dobre napisal.
    Ked uz Mate X a Fold maju mizivu pridanu hodnotu, tak toto ide do minusu. Lowcostova stylovka za cenu nadupaneho notebooku.

    Ak by tam bola baterka, ze to vydrzi aspon 3-4 dni. Nie, radsej konstrukcia ktoru nemozes pouzit v zime lebo sa ti to zlomi.
    Aj tak si to ani jeden z vas nekupi, tak neviem naco to tu obhajujete :D

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn15.11.2019 - 09:32 Trvalý odkaz

    Pridana hodnota su pouzite nove technologie. Ide o stylovy telefon. Neviem co sa tu niekto rozculuje. Sak vam to nikto netlaci do kosika. Ani povodny Razr nebol top vykonny mobil a bol drahy na tu dobu ako svina. No ja si pockam na recenzie a ktovie. Mne sa to paci.

    Tomas15.11.2019 - 11:59 Trvalý odkaz

    In reply to by Ronn

    Nik sa nerozculuje, ved som napisal, ze z pohladu novych technologii je to pekny stroj. Obzvlast sa mi paci klbovy mechanizmus, vdaka ktoremu nevznikne pri ohybe v displeji ryha.
    Ale priznajme si, stale je to len low-mid end za 1500...

    Tomas18.11.2019 - 12:10 Trvalý odkaz

    In reply to by viperman

    1 kamera, menej ako 1080p rozlisenie, mala baterka, procesor tak isto len stredna trieda, ziadny IP rating alebo stero repro, takze presne ako pisem low to mid end za 1500$.
    128gb pamat a 6gb ram z toho vlajkovu lod nespravia. Opravte ma, ak sa mylim