Diskusia: Sony Xperia 5 - vlastnou cestou

  • Miloš13.11.2019 - 17:44 Trvalý odkaz

    Mám Xperiu1 a používam držiak do auta BASEUS gravitačný držiak, funguje to výborne a nič nemačká na tlačítka.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne20.11.2019 - 14:56 Trvalý odkaz

    Je to zvlastny telefon, viem si predstavit ze sa lepsie drzi pri telefonovani pri uchu. No odkedy uz mam airpods, telefon k uchu neprikladam. a na konzumovanie obsahu je to take.... zvlastne..

    Peter Suter04.05.2020 - 12:59 Trvalý odkaz

    Som majiteľom xperie 5. V podstate nechápem ako môže byť možnosť urobiť si screenshot nevýhodou..veď keď si chcem niečo odfotiť tak zrejme za účelom preposlania niekomu alebo uloženia obrazu a v tomto smere mi plne vyhovuje. Sony je konzervatívny telefón na tento model som však čakal pár rokov pretože to, čo púšťali na trh pominulé roky ma nejako neoslovilo.
    Pre mňa je rozhodujúca výbava, silný procesor, ramka, dobrá klávesnica. Oled displej plne postačuje. Bočný snímač nepoužívam, je to sympatický počin, ale príde mi to zbytočné. Pred týždňom som predal xperia Z2, ktorá bola kupovaná v roku 2015! a aj dnes po piatich rokoch splní nároky menej náročného užívateľa. Čo sa týka nedostatkov, nepozerám sa na to, čo by ten mobil mohol mať príde mi to zbytočné a zcestné. Hodnotím to, čo mi ponúka a čo využívam a z tohto hľadiska ma štve jedine nie vždy reagujúci skener odtlačku prsta, čo ma dosť zaráža. Ale určite to nie je dôvod na reklamáciu, ale inžinieri zrejme niekde urobili chybu..