Diskusia: Dilema: Xiaomi Mi 9 vs. Samsung Galaxy A70

  • LaRock21.07.2019 - 15:46 Trvalý odkaz

    tu nie je o com, tato dilema je viacmenej bezpredmetna jednoznacne ist do Xiaomi Mi9 128gb global ,aktualne v cene do 350e v akcii na gearbeste ,link so zlavovymi kuponmi tu znova davat uz nebudem, kedze som ho daval vramci inej diskusie ,pri troche snahy si ho najdes

    Totem21.07.2019 - 20:50 Trvalý odkaz

    In reply to by LaRock

    Presne tak, plus aká bude podpora toho Samsungu ? Lebo Xiaomi ako vlajkovú loď tie dva roky bude aktualizáciami minimálne zásobovať, ale pravdepodobne dlhšie. Keď písal chalan ešte že baterka ho nezaujíma.
    Čo je to overený eshop. Na heureke, či čo ? Lebo objednám z bangood a dajú mi rok záruku. Akonáhle bude niečo blbnúť, tak aby sa s tým nemuseli hrať pošlú nejaké peniaze + ešte ušetrené za kúpu a mám fakt dobrý budget na prípadnú opravu.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease21.07.2019 - 22:44 Trvalý odkaz

    Viem, že toto je nerovná dilema.
    Vie to aj autor dilemy.
    Žiaľ aj redakcia. Akurát toto museli vybrať.

    Ale tá onania nad prvým vydareným Xiaomi fonom mi už ide krkom. Choďte masturbovat na fontech a pod. Kde to určite ocenia. Akurát tam zrejme nemáte publikum.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne22.07.2019 - 10:29 Trvalý odkaz

    Nechapem pointu tejto dilemy. Ok mozno cena ale aj tak je to nefer.......

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.07.2019 - 08:59 Trvalý odkaz

    In reply to by LaRock

    JAZYKOVE OKIENKO
    Tiez nechapem preco ludia pouzivaju tieto frazy.. prave orechove, miesat hrusky s jablkami, alebo ako nam manazer vysvetloval mixing pears and apples. Ale najlepsi je aj tak ten o tej rieke do ktorej nikto nevstupi 2x, pointu nechape tak 90% ludi, a o vynimke z pravidla ani nehovorim...