Overene eshopy s mobilmi

  • 9 príspevkov
  • tigrik 14.07.2019 - 17:11

    Dobry den, prosim mate overene eshopy s mobilmi? Uvazujem nad kupou z Marzo.sk
    Konkretne samsung galaxy s10e. Ide o to, ze sa mi zda podozrive, ked tam ho predavaju za 545 € a napr. na Datarte za 750 €. Ďakujem za odpovede ☺️

  • Nightmare15.07.2019 - 16:20 Trvalý odkaz

    tak Datart aj ako taka Alza napr. maju z oficialnej distribucie...to bude asi z EU...

    Matej15.07.2019 - 17:30 Trvalý odkaz

    Pridavam komentar off-topic, ale zaujimave zistenie - LG G7 sa prestala plosne predavat? Alza, Heureka.sk, satur.at ani mediamarkt.at ju nemaju v ponuke. Na ceskej heureke som nasiel zopar obchodov kde sa da najst. Nevie niekto co je za tym? Nejaky odchod LG zo SVK trhu? G8 tu nebude, ma dojst okresana G8s, ktora ale nie je nikde vidiet tiez.
    Pre mna fakt skoda, rozmyslal som kupit este jednu G7 do zasoby :(

    Matej16.07.2019 - 15:41 Trvalý odkaz

    In reply to by Nightmare

    G7 fit je uplne cele zle, G8s v tej cene v akej je teraz je tiez prepadak.
    Dik za pripomenutie rady V, to som aj zabudol. Tak dufam, ze aspon V40tka bude dostupna aj casom...
    Ale fakt zaujimave ze G rada takto potichu zmizla ...

    LaRock16.07.2019 - 02:30 Trvalý odkaz

    tak toto je K.O. pre LG zrejme asi nadobro im zvoni umieracik.. G7 stiahnuta z trhu vlajkove G8+ V50 nikde nic akurat predrazeny nedorobok G8s -zeby predzvest konca LG? ..kazdopadne len vramci EU smutny koniec LG uz nastal defacto teraz.. zeby skoncili este skor ako HTC a nokia? ..pretlak fonov na trhu hlavne lacnych alternativ z ciny zabija tieto znacky, zial.. treba ale povedat zaroven jednym dychom ze svojou cenovou politikou a aj slabymi nepostacujucimi inovaciami (LG napr. tvrdohlavo dlhu dobu presadzoval stary odporny notch a IPS displeje) si za to poniektori tak trochu mozu aj sami.. ale ked je tu na trhu prevaha Huawei+honor, Xiaomi, Oneplus z velikanov este Samsung, Sony, Asus ci rebrandovana Nokia, netreba zabudat na coraz popularnejsie duo Lenovo+Motorolu ked k tymto staliciam pridame dalsich velikanov z Azie Oppo, Vivo, expandujuce Realme, ZTE a este pridame "prezivajuce" Meizu tak tu mame slusnu konkurenciu dokopy tazko je prezit v tomto prostredi akejkolvek znacke a vyrobcovi..

    Matej16.07.2019 - 16:01 Trvalý odkaz

    In reply to by LaRock

    Hm, ja som si LG vybral hlavne kvoli IPS a velmi dobre zvladnutemu notchu (vie zobrazit notifikacie v prijatelnej miere - napr Xiaomi s tym malo problem).
    HTC skoncilo na cenach a slabych inovaciach a problemovych aktualizaciach. Plus HTC robi iba telefony (a okrajovo VR), kdezto LG ma komplexne portfolio, preto som cakal, ze ostatne divizie podrzia LG mobilnu diviziu (tak ako to robi Sony).

    LG v podstate uz teraz nemalo oficialnu distribuciu smartfonov na SVK, ale to ze zmizli uplne je zvlastne. Napr. v Alze bolo problem kupit ciernu G7, dlho som cakal kym ju naskladnia - aj predajca mi hovoril ze G7micky idu jak teple rozky.

    A hej, trh je presyteny, lenze na druhu stranu, skoro vsetka cina je na jedno kopyto.
    Najst dostatocny IPS displej je dnes celkom problem, za mna sa ani neda porovnat 2K IPS s 1000nit jasom s nejakym FullHD Amoledom. Proste ine svety.
    Takisto asi ziadny iny vyrobca nedava tak vykonny DAC, zvuk z toho leze neskutocny (ale zas hej, konzument si kupi nejake odstrihnute stuple to usi a je mu jedno...).
    System sice nedostava tak casto aktualizacie, ale aspon je vyladeny.

    Nechapem ako je mozne, ze LG takto straca konkurencieschopnost :(

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease16.07.2019 - 20:21 Trvalý odkaz

    In reply to by Matej

    Ja som teraz kupoval V20 DS zo Španielska do zálohy, lebo ten už fakt ťažko zohnať.
    G7 je "plný" svet.
    Amazon de Aurora Black EUR 349,26
    V30 - 299€ (mesiac nazad v akcii 269 :)