Samsung i780

  • Martin Hombauer 23.05.2008 - 17:18

    roberts: chcem opravit tvrdenie, ze TT alebo iGo nevedia vyuzivat internu GPS. Nie je to pravda, na nete su navody ako to rozchodit .

  • anonymous24.05.2008 - 13:06 Trvalý odkaz

    simumarek: Ono v podstate nie je problemom to ze nevedia vyuzivat vstavanu GPS, lebo to vedia oba. Ide len o to, ze su nekompatibilne s danym rozlisenim displeja. Ale aj toto pravdepodobne budu riesit nove verzie tohto softveru.

    anonymous24.05.2008 - 19:17 Trvalý odkaz

    Atlis: Nevedia a musia sa donutit. Rad by som vedel ci sa nachadza v ofic manuali navod ako 'to rozchodit'. o problemoch s rozlisenim nespominajuc.

    anonymous25.05.2008 - 00:46 Trvalý odkaz

    graffoo: iGO 2006 islo na danom rozliseni bez problemov, ale samozrejme nenaslo GPS. iGO 8 malo aj problemy s rozlisenim a ani nenaslo GPS. TomTom problem s rozlisenim nemal, ale nefungovalo GPS, Google Maps islo bez problemov. Ja som to bral z pohladu bezneho uzivatela, ktory si zakupi aplikaciu a chce ju pouzivat. Ako napisal atlis, v manuali od aplikacie isto nie je navod ako to rozbehat... Jedine, co mozem k tomu este dodat je, ze je to hanba pre vyrobcov plateneho softu, ked soft zdarma funguje bez problemov narozdiel od ich plateneho...

    anonymous26.05.2008 - 09:40 Trvalý odkaz

    simumarek: Jasne to je stale ten isty problem. Vacsina uzivatelov chce telefon alebo PDA hned po rozbaleni pouzivat bez toho aby ho museli nejako nastavavovat, mne osobne nejako nevadi ked sa mozem pohrabat v registroch a co to si nastavit, ale beznemu uzivatelovi to moze sposobovat problemy t chapem.

    anonymous26.05.2008 - 10:28 Trvalý odkaz

    Atlis: No problem je v tom simu, ze tych beznych uzivatelov je 99 percent zo vsetkych...

    anonymous26.05.2008 - 15:59 Trvalý odkaz

    Atlis: peto citaj prispevok uzivatela graffoo...

    anonymous26.05.2008 - 16:58 Trvalý odkaz

    peto: cital som, tiez si myslim ze by to malo behat hned po kupe, ale kedze to tak nie je, tak ma zaujma ci portsplitter pomoze, ak ano tak by som nevahal s kupou

    anonymous27.05.2008 - 00:07 Trvalý odkaz

    DodyAll: Vies hodit link kde je návod na rozbehanie? Otázka na robertsa

    anonymous01.06.2008 - 21:20 Trvalý odkaz

    seaman: Na nete su rozne navody, napr. cez GPSGate, portsplitter atd... ja som nainstaloval Garmin, prehodil port na COM7 a bez problemov to funguje...

    anonymous01.06.2008 - 21:26 Trvalý odkaz

    seaman: V pripade, ze je telefon uspaty, pri prijatej SMS sa "ozivi", blika dioda,ale klavesnica sa neodblokuje. V pripade, ze nemate nastavene automaticke uspavanie po urcitom case, blika dioda, pokial sa sprava neprecita, resp. neuspi telefon manualne, takze toto nevidim ako minus.

    anonymous02.06.2008 - 23:23 Trvalý odkaz

    mirec: Cafte! Uz si z vas niekdo i780 kupil? Aky je vas nazor na toto PDA? Oplati sa si ho kupit?

    anonymous03.06.2008 - 00:31 Trvalý odkaz

    snakey: ja ho mam asi tyzden a uz viem ze nemusim lutovat. a to som kua vyberal. HTC, HP, ASUS a co ja viem co este. Skus najst nieco s takymi parametrami a za taku cenu. Hlavne ale si ho vyskusaj, chyt do ruky, podla mna mi das za pravdu.Ja som spokojny, drzim palce.

    anonymous03.06.2008 - 13:48 Trvalý odkaz

    mirec: Pre snakey: Ja som tiez velmi narocny, tiez si neviem vybrat ci i780, Cruise, HP614. Co hovoris na fotak? Foti fakt tak zle? Ja dost casto fotim dokumenty..daju sa citatelne odfotit? Dakujem.

    anonymous03.06.2008 - 19:35 Trvalý odkaz

    seaman: Ja ho mam asi mesiac, jeden z prvych v predaji v SR. Super fon, nainstaloval som Garmina, Fring, fakt nelutujem. Tiez som sa rozhodoval medzi viacerymi, ale Asus P750 som zavrhol kvoli ram a ostatne kvoli klavesniciam, nemam rad vysuvacie klavesnice z boku. Tento fon ma vsetko, co mam mat, zatial som nenasiel chybu, teda len fotak by mohol byt aspon 3MPX a autofocus, ale to je fakt len malickost.

    anonymous03.06.2008 - 21:46 Trvalý odkaz

    Atlis: Hlavne by mohol mat lepsi OS a mozno trosinku lepsie plasty :)

    anonymous03.06.2008 - 22:54 Trvalý odkaz

    seaman: Podla mna je spracovanie bezchybne, plasty su skutocne kvalitne a pogumovana zadna strana je prijemna na dotyk. Co sa tyka OS, ja osobne by som povedal, ze nic lepsie som este nemal, mal som Symbian S60, UIQ, rozne hlupe telefony, ale Win Mobile je fakt super, ale to je urcite vec vkusu a moj subjektivny nazor :-)

    anonymous03.06.2008 - 23:02 Trvalý odkaz

    DodyAll: otázka na seamana. Neviem ?i som kúpil ma?ku vo vreci no mne tam nejde ni? ani GPSGate ani portsplitter. Vyhadzuje mi chybu, že aplikácia nie je pre toto PDA a odkontroloval som si to nieko?ko krát. Vieš mi poradi?? Nevieš náhodou ako sa reštartuje telefón do továrenských nastavení?

    anonymous03.06.2008 - 23:15 Trvalý odkaz

    mirec: Neviete nahodou, ci uz Samsung vydal/vyda novu ROM s Windows Mobile 6.1?

    anonymous04.06.2008 - 00:14 Trvalý odkaz

    seaman: Naco instalujes GPSGate, portsplitter a podobne? Do tovarenskeho nastavenia sa resetuje v settings, system, hard reset.

    anonymous04.06.2008 - 00:16 Trvalý odkaz

    seaman: Este nevydali, podla informacii by mal byt niekedy v auguste.

    anonymous21.06.2008 - 14:45 Trvalý odkaz

    ?uj kámo: smartfon jak kazdy iny

    anonymous30.06.2008 - 01:53 Trvalý odkaz

    Igus: KDESI V RECENZII SOM POSTREHOL, ZE "PRI CENE TOHO PRISTROJA (DNES JE 15 400,-SK) NEMOZETE UROBIT CHYBU"... NUZ, JA SOM JU SPRAVIL... TENTO MOBIL BOL PRE MNA NEMILYM PREKVAPENIM. KED HO POROVNAM S NOKIOU E65, CO JE, MINIMALNE, O TRIEDU NIZSI TELEFON, TAK SOM ZHROZENY. ZIADNE POCITADLO ODCHODZICH HOVOROV, ZIADNE POCITADLO DAT, JE TO (MAM TERAZ NA MYSLI I780)POCITAC, ALE NAJST SLOVO VO WORD-OVOM DOKUMENTE JE NEMOZNA VEC... JA VIEM, VSETKO TOTO SA DA NAPROGRAMOVAT, ALEBO, ZA 6 DOLAROV, ZA JEDNU APLIKACIU, STIAHNUT Z NET-U, ALE JA SOM SI NEOPATRIL 15 TISICOVY TELEFON PRETO, ABY SOM SA HRAL S PROGRAMOVANIM... NOKIU ZAPNEM A ROBIM, CI UZ JE TO SCHOPNOST NOKIE PRIPOJIT SA K TLACIARNI A ROVNO TLACIT DOKUMENTY, CI OBRAZKY, CI COKOLVEK INE... (VIEM AJ TU EXISTUJE "ACTIVE PRINT", ALE TEN TREBA TIEZ OPATRIT, NAINSTALOVAT A ROZBEHAT.) TOTO BOLO OD SAMSUNGU VELMI BLBE, DAT TAM LEN AKUSI "TODAY SCREEN" S INSITNIMI IKONAMI (AK NECHCEM POVEDAT DETSKY BLBYMI, AZ DO TAKEJ MIERY, ZE PRVE CO SOM UROBIL BOLO, ZVOLIL SOM STANDARDNU OBRAZOVKU WINDOWS LEBO SOM SA NA TO NEMOHOL DIVAT..) A KDE SU APLIKACIE, KTORE BY MALI VYVOJARI OD SAMSUNGU HOTOVE ZA JEDNO ODPOLUDNIE A PRISTROJ BY ZMENILI SKUTOCNE NA "MOBILNU KANCELARIU NA CESTACH", TAK, AKO JE TO UVEDENE NA KRABICI? PRE POUZIVATELA JE TO NESMIERNA PRACA, DAT TO DO POUZITELNEHO STAVU A SAMSUNG BY MAL S TYM MINIMUM ROBOTY... DALSIA VEC, CHCEL SOM K PRISTROJU POUZIT SLUSNE SLUCHATKA, NIE HANDSFREE, KTORE JE V NEVALNEJ KVALITE SPOLUDODANE... AK CHCEM POUZIT "KOSS PORTA PRO", TAK MUSIM S HANDSFREECKA CVIKNUT DOLE KONEKTOR A UROBIT SI SVOJPOMOCNU REDUKCIU... U NOKIE KUPIM A MAM, ALEBO, U NOVSICH TYPOV, ZASUNIEM ROVNO DO MASINKY A IDEM... V ZNACKOVEJ PREDAJNI SAMSUNGU PRISLUSENSTVO NEMAJU, V SERVISE TIEZ NIE, DISTRIBUTORI TO NEDRZIA A KAZDY MI NA TENTO TELEFON POVIE, ZE TO NIKTO NECHCE A DALEJ SA SO MNOU NEBAVIA... VICKA NA SLOTE PAMATOVEJ KARTY A ZVLAST SYSTEMOVOM KONEKTORE SU TIEZ "VITAZSTVO"- NIECO TAK NEPRAKTICKE A ZAVADZAJUCE SOM DAVNO NEVIDEL, LEN CAKAM, KEDY SA MI TO VO VRECKU ODLOMI... ZAS NOKIA S JEJ MINI USB, ALEBO AJ POP PORTOM, JEDNOZNACNE VYHRAVA... TAKZE, ZATIAL TOLKOTO, ESTE SOM FON NESTIHOL DOKONALE PRESKUMAT, ALE HNED AKO BUDEM MAT COSI NOVE, TAK SA O SVOJE SKUSENOSTI PODELIM.

    anonymous30.06.2008 - 16:44 Trvalý odkaz

    Dzony: Ty si zamestnanec Nokie, ze? A z kazdeho predaneho kusu mas podiel, ze?
    Alebo si jeden z tych pohodlnych ludi, co sami nikdy nic nedokazu, vsetko im treba polozit hotove na stol, aby mohli prehlasit: "Aha co som urobil"...
    Najviac ma pobavila ta Tvoja kritika krytiek. Podla mojho nazoru som sa zatial s lepsimi krytkami nestretol... Drzia perfektne, vobec neprekazaju, totalne lahucko sa skladaju dole.. Len s nimi treba vediet narabat...

    anonymous30.06.2008 - 16:47 Trvalý odkaz

    Dzony: A porovnavas E65 s i780? Ty vidis aj nejaky rozdiel medzi vajcom a sliepkou??

    anonymous30.06.2008 - 23:42 Trvalý odkaz

    :-(: Preco by musel hned niekto, komu sa nepaci vyhotovenie telefonu SAMSUNG i780, byt zamestnancom Nokie... Vobec Ta nenapadlo, ze moze ist o nespokojneho uzivatela uvedeneho telefonu? V konecnom dosledku, telefon je vec, ktora ma sluzit vsetkym ludom. Clovek si uvedeny druh telefonu kupuje z urciteho dovodu, ako napr. vyuzivanie wordovych, excelovych a inych suborov, ktore potrebuje v kazdodennom zivote a nie vzdy ma pristup k pc. Sme rozni ludia, kazdy rozumieme niecomu inemu. Kde je napisane, ze napriklad lekar musi vediet programovat, predavacka poznat vsetky druhy liekov a ich pouzitie a pod... Ako by to napriklad vyzeralo, keby kazdy vedel programovat a vyznal sa v elektronike. Kto by nas potom liecil? Kazdy sa venujeme niecomu inemu. A niektori sa snazime aj to, co vieme, poskytnut aj inym ludom, aby sme im ulahcili zivot. Takze, otazka znie, preco by som ja, ktora pracujem v uplne inej sfere, ale od uvedeneho telefonu by som ocakavala, v zavislosti na jeho cene, urcite ulahcenie svojej prace, by som mala vediet, resp. sa vyznat v programovani. to neznamena, ze som pohodlny clovek, resp. ze nic nedokazem? Ja predsa rozumiem inym veciam, o ktorych napr. programatori nemaju ani sajnu! Takze, zapamataj si, kazdy clovek vie nieco iny, venuje sa niecomu inemu, pracuje v inej oblasti a pod. A v globale by sme jeden bez druheho pokapali... Lenze, to si nikto z ludi, ako Ty, neuvedomuje!!!

    anonymous01.07.2008 - 10:59 Trvalý odkaz

    Dzony: Aha, no vidim, ze si to pochopil.
    Jednoducho poviem - Windows Mobile a Symbian je dost rozdiel. A ako vsetci vieme, na Windows treba prachy - nic Ti neda zadarmo. Tak ak nemam prachy, nekupujem si phone s Windows Mobile a dalej to nekritizujem...

    anonymous01.07.2008 - 14:04 Trvalý odkaz

    :-(: Telefon sam osebe stoji dost prachov! A ?lovek si nevycuca z prsta, ze v ?om ni? nie je... Za tie prachy by ma mal kazdé ráno sám od seba privíta?! Nikde sa totiž ?lovek nedozvie, ?o v ?om je, a ?o nie je. Lenže, keby vyrobca napisal pravdu, že v ?om nie je ni?, a že všetko si tam musiš za ?alšie peniaze doinštalova?, tak by ho asi ?ažko predal...! Za neuverite?ne ve?a pe?azí Ti neponúkajú absolútne ni?... Len nejakú krabi?ku, ktorá je ?loveku akurát tak na oštaru!

    anonymous02.07.2008 - 12:05 Trvalý odkaz

    Dzony: No, obrat sa s tymto na panov v Samsungu a na pana Gateho..
    Uz mi doslo - Ty si kupujes mobil, len aby si ho mohol v elektricke predvadzat pred ludmi a nahlas telefonovat a vzbudzovat zaujem.. No a tento je tak zaujimavy model, ze s nim zaujmes, vsak? :-D
    Uz nepis, lebo mi je z Teba do smiechu a potrebujem pracovat, aby som dostal peniazky, aby som si mohol do svojho Samsungu kupit nejaky novy softik, ok?
    :-D

    anonymous02.07.2008 - 16:37 Trvalý odkaz

    :-(: V prvom rade, mne je do smiechu z Teba, pretoze si ani nezaregistroval, ze som zena... Po druhe, ja sa predvadzat nepotrebujem (keby som sa chcela predvadzat telefonom, urcite by som si kupila nejaky krajsi, pretoze tento nema s krasou nic spolocne...), len by som rada vyuzivala to, za co som si zaplatila nemale peniaze... A po tretie, pripominas mi tych nafukanych a nadrzanych informatikov, ktori nevidia na svete nic ine, len pocitace, telefony a podobne veci, ktore v konecnom dosledku, ked sa nad tym normalny a zdravo zmyslajuci clovek zamysli, nie su az tak podstatne... Su aj ine, krajsie a dolezitejsie veci, lenze to taki nafukanci a zadubenci do svojej profesie, samozrejme nevidia... Takze, v konecnom dosledku, je mi Ta luto... :-(

    anonymous04.07.2008 - 23:26 Trvalý odkaz

    Igus: DOBA JE RYCHLA, POVINNOSTI MNOHO A ZIVOT BEZI POMEDZI PRSTY... KED BUDEM CHCIET HRACKU, TAK SI KUPIM PROCESOR TYPU 8085 A BUDEM SA ZABAVAT PROGRAMOVANIM RIADIACICH RUTIN A SPRAVOVANIM CD PREHRAVACA, DVD, CI INEJ HRACKY. JA SOM VSAK VYVALIL NEMALE PENIAZE ZA TO, ZE SOM SI OPATRIL TELEFON, KTORY BY MI MAL ZIVOT ZJEDNODUSIT, NIE STAZIT. ODHLIADNUC OD PENAZI, NEMAM CAS ROZBEHAVAT PROGRAMY NA FONE A HLADAT ICH PO NET-E. O VLASTNOM PISANI SERIOZNYCH PROGRAMOV- TO POMLCIM, LEBO AJ PRE PROFESIONALA JE TO CASOVE VELMI NAROCNA CINNOST. AK SA TI TEN TELEFON PACI AZ TAK VELMI, ZA 6 000,- Sk TI HO HNED TERAZ PREDAM. BERIES? CENA NIE JE ZLA, AKISTE UZNAS, LEN PROBLEM JE V TOM, ZE SA HO NEJDEM ZBAVIT. VSETCI SU IDIOTI, LEN TY SI MUDRY. VIES, CO MI POVEDALI VO VSETKYCH MOBIL SHOPOCH...? ..., ZE HO NECHCU ANI ZADARMO. JE TO, AKO VELMI VYKONNE, LUXUSNE AUTO, SO SPICKOVOU ELEKTRONIKOU A VYBAVOU, LEN PROBLEM JE V TOM, ZE TOTO AUTO NEMA VOLANT, VYPINACE, ANI SPINACIU SKRINKU... TENTO TELEFON JE NA TOM PODOBNE, HARDWARE JE AKY-TAKY, LEN SOFWARE INZINIER, ASI DAL VYPOVED A TAK SAMSUNGU NEZOSTALO, LEN PUSTIT VON NEDOKONCENY FON. A VYHLADAVANIE V EXCEL-I, OSPRAVEDLNUJEM SA, DA SA TO, LEN TREBA POUZIT KLAVESOVU SKRATKU "CTRL+F", PODOBNE, AKO NA PC. LEN V MENU ZIADNA TAKATO POLOZKA NIE JE A TAK, MALOKOHO NAPADNE, SKUSIT IST NA TO OKLUKOU... ZE ORIGINAL MANUAL MA 224 STRAN A TY DOSTANES V KRABICI ZOSITOK SO 4-MI STRANAMI, O TOM TIEZ MLCIM...

    anonymous05.07.2008 - 17:15 Trvalý odkaz

    Igus: Este, chybicka se vloudila, samozrejme, v poslednom prispevku malo byt "8051" a nie "8085"...

    anonymous11.07.2008 - 22:49 Trvalý odkaz

    Dzony: Teba mat za frajerku, by sme sa stale hadali :-)) Ale poviem Ti, mna ten 4-stranovy manual tiez nastval, pretoze som cakal za 16litrikov viac.. Aspon trapnu handricku na utieranie displeja... Ozaj, balenie bolo ubohe.. Je to moj prvy phon s WM, takze sa postupne ucim, a fakt by pomohlo mat aspon dobry manual, ktory si nemusis stiahnut len z netu, aj to v anlgictine.. Ako pises, ak by som vedel, ake je balenie a vybava phonu "prazdne" druhykrat by som ho nekupil, radsej fakt ten iphone, no nechcem robit reklamu.. Ale co uz, chce som ho velmi, kvoli displeju, kvoli GPS, kvoli Wifi.. A teraz ma hneva, ze wifi je dost slabe, GPS je pomalsie, ako som si predstavoval a displej som si uz poskrabal :-))
    No po dvoch tyzdnoch nervozity, a ucenia sa, som si ho konecne perfektne vyladil na svoj obraz.. A momentalne by som ho nevymenil ani za iphone..
    Nezajdeme niekedy na kavu? Pozyvam Ta ;-) Aupark? :-)

    anonymous11.07.2008 - 22:50 Trvalý odkaz

    Dzony: BTW, nie som informatik.... :-(

    anonymous15.07.2008 - 23:07 Trvalý odkaz

    :-(: Dobreee! Najprv ten telefon vychvalujes do nebies a nakoniec musis skonstatovat, ze ten telefon je za tie peniaze nic moc! Takze mi to vychadza tak, ze som nakoniec mala pravdu! Dakujem za uznanie... Ludia, ten telefon si urcite nekupujte, pretoze sa s nim len natrapite! A ta kava? Preco mas pocit, ze som z BA?

    anonymous09.08.2008 - 23:46 Trvalý odkaz

    DodyAll: No páni a dáma. Skonštatoval som ve?mi rýchlo ?o som kúpil ale ešte chcem vyskúša? obchod kde som toto neš?astie kúpil ako prvý nadšený zúfalec. Predpokladám, že už len málokto si toto pre?íta, no som asbsolútne sklamaný s firmou SAMSUNG, jej stránkami, servisom a príslušenstvom. Je to hotová katastrofa. Súhlasím so všetkými no je ?as sa ho rýchlo zbavi? i ke? WIN mobile je bez chyby a Nokie E71 sa trochu bojím. Tak sa majte.

    anonymous21.09.2008 - 15:15 Trvalý odkaz

    memorex: No ja ho mam asi 3 mesiace, moj prvy ppc fon, gps som rozchodil garmin xt mobile 2007, ale stravil som s tym 3 dni. Treba ponastavovat porty COM odchadzajuce, prichadzajuce, ziadny navod nie je ten spravny, treba skusat pokus-omyl. IGO 2006 problem s displejom.
    Co ma ale TOTALNE SKLAMALO, je ponuka aplikacii na 320x320. Keby som vedel, aka je situacia, urcite by som si kupil klasicke rozlisenie, teda HTC.
    Mam telefon za 14 tisic a asi 2 aplikacie v nom. Hanba pre SAMSUNG. Ak niekto viete o nejakej dobrej stranke, pls link.
    Videa idu aj bez konverzie, to je bez problemov. Bluetooth dodavany isiel hned do kosa. Displej slabo citatelny. Wifi v podstate nevyuzitelne, neviem, ci su na tom vsetky telefony rovnako, ale ten moj sa pripaja na free wifi aj 5 minut, a to robi Wifi nepouzitelne...

    DAKUJEM

    anonymous28.10.2008 - 19:57 Trvalý odkaz

    miki: No mam tento smartphone a som s nim spokojny.pre vsetkych co sa boja nekompatibility so softwarom staci nainstalovat freeware utilitku "realvga" a nastavit rozlisenie na 96dpi. Zatial som na tom rozchodil vsetko. Aj co sa hier tyka, absencia joypadu znatelne chyba ale to taktiez riesi freeware utilitka i780cursor, a mozte mat joypad na klavesoch rdfgc. Co sa tyka baterie tak vydrz je naozaj chvalihodna na to aky vykon toto zariadenie ma. Pri intenzivnom pouzivani (wifi na internet pocas prednasok v skole, hranie hier, niekolko minut telefonovania pocas dna) mi vydrzi baterka aj 2 dni. Ked ho mam len v stanby mode tak aj 5-6 dni, co je na smartphone naozaj parada. Samozrejme mam zapnutu len 2G siet. Ten touchpad je naozaj dobra vec ale to je len subjektivny nazor. Ja som sa s nim naucil narabat a stylus uz skoro vobec nepouzivam. Ak niekto hlada naozaj vykonny smartphone/ppc tak toto za tu cenu mozem vrelo doporucit.

    anonymous28.10.2008 - 20:10 Trvalý odkaz

    miki: Co sa tyka zmienovanych problemov od uzivatelo hore vyssie. Neviem, mozno je to tym ze to boli nejake starsie verzie, ja som ho kupoval zaciatkom oktobra takze mam asi novsiu verziu ROM. Nemam problem s GPS (akurat v IGO8 som musel doplnit 2ma subormi z netu aka "update") no nepotreboval som ziadny portsplitter alebo podobne. WiFi mi pripoji okamzite ako stlacim ikonku pripojit. Displej je sice horsie citatelny na slnku ale ked nastavim maximalny jas tak sa to da citat. Jednoducho toto zariadenie patri tym ktori uz o Windows mobile nieco vedia. Ti ktori hladaju "coolovy mobil" bez nastaveni, robeny doslova pre technickych analfabetov nech radsej siahnu po iPhone alebo "tupych telefonoch". Toto zariadenie si pyta zo zaciatku trocha nastavenit podla uzivatela

    anonymous02.12.2008 - 12:40 Trvalý odkaz

    pk: Mam tento telefon odkedy sa u nas zacal predavat. Mozno jeden z prvych kusov. A som plne spokojny. Obdivujem "zrucnych" ludi co si kupia PDA s Wm a potom placu ze im nejde to a to a hento tam neni a treba platit za to tazke $ :) Ja som si tento telefon kupil prave pre to ze si ho mozem sam customizovat.. Ze ma qwerty klavesnicu.. ze ma dotykovy displej.. ze ma windows mobile.. a neuverite ani korunu som nedal za ziadny soft. Na vsetko su free alternativy. Este raz opakujem som s nim spokojny

    anonymous10.02.2009 - 21:07 Trvalý odkaz

    marcol07: BTW igus chces to este predat? za 6kKS by som kupil (€200) ak ho este mas :D

    anonymous21.07.2011 - 01:04 Trvalý odkaz

    manik: Dobry den chcel by som sa spytat kde by som mohol stiahnut slovensky jazyk do tohto telefonu?Za informacie vopred Dakujem