Poradňa: Ako využívať najznámejšie mapy a navigácie offline?

  • Dezi 09.06.2018 - 13:38

    kvôli doprave jednoznačne waze a v štátoch mimo EU som využíval Sygic (v akcii sa dá kúpiť od 15€)

  • Fazotron09.06.2018 - 14:57 Trvalý odkaz

    Nechapem ale preco sa v tomto vybere navigacnych aplikacii nespomenul Sygic

    Michal09.06.2018 - 16:55 Trvalý odkaz

    dedii v akcii momentalne 11,99€

    martian10.06.2018 - 00:51 Trvalý odkaz

    Sygic som pouzival niekolko rokov, celkom spokojny, az na niekolko kiksov, ked ma v BA posielal do jednosmerky, ale z opacnej strany, par krat povazoval polnu cestu za skratku a v Chorvatsku si myslel, ze polna cesta je pripajac na dialnicu. :) Zo Sygicu mi hlavne chybaju info v predstihu o zmene max. povolenej rychlosti, zaciatku/konca obce, ... tak som vzdy vedel, ci mam zrychlovat, alebo sa mi to neoplati.
    Inak velka spokojnost s funkciami a s rozhranim. A hlavne offline. :) Musim ho skusit opatovne aktivovat.
    Manzelka uspesne zvladla Here/HereWeGo. Natahovanie sa, ktora navi je lepsia, nebralo konca. Kazdej sa podaril kiks. :)
    Teraz uz druhy rok Tucson aj s navi, ta tiez vyvadza rozne psie kusy. Najvtipnejsie bolo Chorvatsko minuly rok, ked mi prilis skoro oznamila vjazd na dialnicu a odbocil som prilis skoro. Ked som sa tam tocil o 180stupnov, spravil to iste dalsi Tucson... :)
    Prilezitostne Google maps. Obcas to je rychlejsie, najma pri prepojeni vyhladavania a navigacie. Chystam sa skusit Waze, zatial ma dost sklamal interface. Ale to si asi musim hlavne zvyknut...

    martian10.06.2018 - 00:52 Trvalý odkaz

    fazotron, mozno preto, ze Sygic nie je free.
    Teda tusim je, aspon byval, ale bez hlasovej navigacie.

    bodnar.tom10.06.2018 - 22:00 Trvalý odkaz

    Ja použivam Mapy.cz bohuzial google maps maju stare satelitne mapy aj 5 rokov , ziadna pouzitelna offline navigacia pre auto alebo pesiu/cyklisticku alebo turisticku navigaciu.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy10.06.2018 - 23:56 Trvalý odkaz

    Autom mimo civilizáciu nechodím,tak som stale online a pouzivam google.maps. ak by som vedel, ze idem mimo signal tak si danu oblast stiahnem.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease11.06.2018 - 11:48 Trvalý odkaz

    Nemám pocit, že by Google mapy boli zastaralé. Tam kde ma Here a Sygic v minulosti sklamali Google no problem. Aktualizácie sú časté, navyše užívatelia môžu interaktívne dopĺňať chýbajúce miesta/adresy/firmy..
    Nie je to ideálne ani najlepšie, ale napreduje to rýchlo.

    XiaomiManiac11.06.2018 - 18:40 Trvalý odkaz

    Za seba mozem pisat, ze co sa tyka cisto len navigovania, tak Garmin mobile na symbiane je neporazitelny :) Vzdy ma tahal uplne presne bez jedinej chybicky, "nalietal" som s nim polku europy. Novy Garmin na android bol paskvil, aj ho potom zrusili ... zvysok navigacii su len kompromis, maju vela funkcii a aj dobrych, len to navigovanie pernamentne kiksuje. Momentalne vyuzivam kombo Google mapy a Sygic ktory som za 12€ upgraedoval na World verziu, o data sa nebojim kedze EU roaming neexistuje, no a na vsetky ostatne krajiny je tu cestovatelska sim Surfroam, kde sa 1 mb pocita vecsinou v cente, dva, tri :)