Dilema: Xiaomi Mi 9 vs. Huawei P30

  • Rik 19.05.2019 - 15:15

    Tiež som riešil túto dilemu.. U mňa vyhral p30 kvôli fotoaparátu s optickým priblížením a sikovnejsie rozmery.. Navyše na tom xiaomi nebol dokonale odladeny software a stále niečo nefungovalo, za najvyšší nedostatok som pokladal nezobrazovanie zmeškaných udalostí v hornom riadku.. Človek musel vždy sťahovať vrchnú listu.. Ale to už je možno vyriešené updatom.. Stačí navštíviť fórum miuos.cz a trošku sa poinformovať od užívateľov, ktorí tento mob už majú nejakú dobu

  • marek123419.05.2019 - 18:57 Trvalý odkaz

    Za mna Mi9. Uz som skusal Asus, Motoroly, Samsung rady S, UMIDIGI, teraz mam Mi8 lite a MI 9 bude moj dalsi. Xiaomi ma vsetko praveze odladene, najlepsia nadstavba podobna iOS, dobry fotak vid. DxoMark hodnotenie, cena vykon na jednotku. Podpora min.2 roky. Za mna Xiaomi. Uz ani nehladam inú značku.

    viperman20.05.2019 - 10:45 Trvalý odkaz

    asi radsej to xiaomi kedze google zacal oddnes blokovat huawei :)

    Google bude blokovať Huawei: Čínsky výrobca príde o plnohodnotný Android a jeho aktualizácie.
    Huawei bude môcť aj naďalej využívať open source komponenty Androidu. Do operačného systému však nebude môcť priamo nainštalovať Obchod Google Play, Gmail, YouTube a ďalšie služby Googlu. Takisto nebude mať okamžitý prístup k aktualizáciám systému Android, čo určite ovplyvní, ako rýchlo bude svoje zariadenia aktualizovať.

    zdroj: TOUCHIT.SK

    Tomas20.05.2019 - 13:04 Trvalý odkaz

    Huawei nemam nejak extra v laske a ich telefonom neviem prist na chut, ale toto je vela. Pokrytectvo najvyssieho stupna. USA spehuje kazkedo, cely svet a to je v poriadku. Ved nech ukazu a zverejnia vsetky dokazy, ktore proti Huawiu maju.
    Nic viac len konkurencny boj. Amikom asi vadi, ze Huawej smeruje na prve miesto mobilneho trhu, zatial co Apple pada.
    A to iste sa tyka aj ciel/obmedzenia dovozu aut z EU do USA. Ked amikom vadi, ze sa dovaza tak vela aut, radsej zakazu dovoz, akoby spravili svoje auta lepsie a konkurencie schopnejsie. Ak by o EU auta nebol zaujem, asi by sa nedovazali. Demencia. Ked nevedia konkurenciu porazit ferovo, spravia to takto.

    marek123420.05.2019 - 13:25 Trvalý odkaz

    Tu nejde o nič viac ako špinavý konkurenčný boj, keďže amíci sa boja HUAWEI a ich jablko už dávno prestáva byť zaujímavé a neinovatívne. Keď položia v USA HUAWEI a možno aj v EU, tak si nájdu ďalšieho triedneho nepriateľa. Najskôr to bude Xiaomi...

    viperman20.05.2019 - 13:59 Trvalý odkaz

    xiaomi nema svoje CPU a ani sietove zariadenia, pre 4G resp 5G atd ako huawei, takze tam moc nie ;)

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn20.05.2019 - 14:23 Trvalý odkaz

    Marek2134 Xiaomi nema vsetko odladene ani nahodou. len citacku ladil v poslednych dvoch aktualizaciach a stale je to horsie ako ked som mobil kupoval. Samotny system je miestami nelogicky. Kde maju ine nadstavby v rychlom menu zapnutie/vypnutie NFC, alebo zrkadlenie obrazovky, v Mi9 je hlboko v menu. Notifikacie stale nie su doriesene.

    Rik21.05.2019 - 00:59 Trvalý odkaz

    Ako som už písal, najprv sa opýtajte niekoho kto ten mobil ma, až potom budete vedieť ako veľmi je ten systém odladeny :)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease21.05.2019 - 10:17 Trvalý odkaz

    Zrovna s notifikaciami z Messengerov má všeobecne problém aj Huawei.