Dilema: Samsung Gear S3 Frontier vs. Apple Watch Series 3

  • Peter 11.03.2018 - 11:21

    Vydrz baterie je u obidvoch zalostna.

  • Lenka Ivančíková11.03.2018 - 14:12 Trvalý odkaz

    Pouzivam dlhodobo Apple Watch 3 a nabijam kazdy druhy den.

    markos911.03.2018 - 15:55 Trvalý odkaz

    apple watch3 su urcite lepsie,odporucam

    radka11.03.2018 - 15:58 Trvalý odkaz

    Pouzivam Samsung Gear S2 s iPhone X a neodpajaju sa mi, zatial som neprisla o ziadne upozornenie, po tejto stranke som spokojna. Aj aplikacia GearS funguje ako ma, ponuka slusny pocet apiek aj hier na stiahnutie a pomerne velke mnozstvo cifernikov co som az prekvapena.
    No mam aj nejake vyhrady. Samotna aplikacia Samsung Healt sice v AppStore je k stiahnutiu, ale...na iPhoneX /aspon u mna/ nie je funkcna! Nastastie je priamo integrovana v samotnej apl. GearS, tam sice pracuje a zaznamenava kroky, kalorie, spanok, vzdialenost aj meranie tepu tak ako ma, ale len zaznamenava co nameraju hodinky. Je to uplne obmedzene, neda sa prisposobit trening ani vyber sportov tak ako v SHealt, viem o com hovorim, lebo som ho pouzivala s GearS2 na Huawei P9 a to bol iny level, nastavila som si co som potrebovala. No a aj zobrazovanie upozorneni je na Apple watch prepracovanejsie, ponuka vsetky spravy a cele, co na GearS2 az tak super nefunguje, ale inak ano, Samsung to prepracoval na iOS naozaj vcelku dobre, ja som cakala väcsie obmedzenia a to sa nastastie nepotvrdilo. No aj tak sa chystam prejst na Apple Watch, na ne sa Gear hodinky nechytaju, teda pokial je niekto pouzivatelom iPhonu. Je jasne, ze na Samsungu su viac ako super, dokonca ani pri Huawei neboli aplikacie do vsetkych detailov pristupne a plne funkcne, ale na to predsa vyrobca upozornoval, ze plna funkcionalita sa da dosiahnut len na MT Samsung.

    radka11.03.2018 - 16:05 Trvalý odkaz

    Lenka - vdaka za skusenost s nabijanim, potesilo ze nabijas kazdy druhy den, tak nabijam aj Gear S2. Ak sa smiem spytat, ktoru velkost hodiniek pouzivas? Ja zvazujem 42 mm, no neviem ci nie su uz dost velke, zas naopak na ich pouzivanie sa mi vidia 38 mm male co do displeja. Mozem poprosit o tvoju skusenost a nazor? Dakujem a prajem pekny den.

    Lenka Ivančíková11.03.2018 - 16:20 Trvalý odkaz

    mam 38 mm, skusala som si na ruke 42 mm, ale su pre moje uzke zapastie prilis velke. tiez som uvazovala nad prechodom na vacsie, ale ostavam pri 38 mm. Uplne mi to staci. :)

    mairo11.03.2018 - 21:56 Trvalý odkaz

    ďakujem Vám za vyriešenie dilemy...ešte mám jednu otázku,môžu sa Apple Watch3 použiť ako handsfree,alebo to platí iba pri verzii LTE?

    David11.03.2018 - 22:29 Trvalý odkaz

    ako handsfree pouzivam v kombinacii apple watch 2 + iphone x a vsetko bez problemov, ja ich napr pouzivam aj na prepinanie spotify na telefone ktory je pripojeny cez jack v aute :), takze ano funguje volanie, hodinky maju normalne reprak cez ktory je hovor pocut

    Peter12.03.2018 - 08:19 Trvalý odkaz

    Mal som skoro 2 roky Pebble Time steel, nabijal som raz za 7 dni (este s rezervou vydrze na 1 den). Teraz mam od 19.2.2018 Xiaomi Amazfit BIP - zatial som od 19.2. este nenabijal, som na 54% pri niekolko desiatkach notifikacii a hovorov denne. Samozrejme priebezne pocitanie krokov a meranie tepu kazdych 60min.

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK12.03.2018 - 11:35 Trvalý odkaz

    Baterka je presne to, kvoli comu som predal Gear S2 a aj Apple watch. Dalsim dovodom bola nutnost otacat zapastie, aby sa displej uracil zapnut. Skusil som potom niekolko Garminov a zostal pri Fenix 5 /Fenix 3 som kvoli velkosti obcas nechcene stlacil vrchom dlane/, tie su pre moje pouzitie dokonale /vydrz baterky, skvely always on displej, fitness funkcie, notifikacie, vodotesnost, vyborna appka na telefone, paradny dizajn.../. Ale k Iphone z tychto dvoch urcite Apple watch, len pozor na sklicko, vdaka svojej konstrukcii sa lahko poskriabe..

    Peter Fejfar13.03.2018 - 02:41 Trvalý odkaz

    Trocha zavázdajúci nadpis. Článok sa netýka Gear S3 vs apple watch vo všeobecnosti, ale o použití s iPhonom. Tak ako by som so Samsung mobilom nepoužil apple watch, tak by som sa vyhol aj opačnej kombinácii. Gear S3 sú primárne určené pre android platformu, pričom so samsungmi a ich aplikáciami fungujú najlepšie. Gear S3 som mal v kombinácii s S6 edge a teraz ich mám s S8. Zapnuté je na nich všetko. Výdrž je cca 3 dni, čo je dobré, aj keď nemám problém večer dať hodinky do nabíjacej kolísky. Využívam ich predovšetkým ako notifikátor, pričom na S8 mám vypnuté zvuky. Bežne z nich odpisujem na správy, e-maily a občas na nich prijímam aj hovory. Spolupraca so Samsung Health je ukážková, aj keď na šport využívam Endomondo, ktoré mám ako v hodinkách, tak aj v mobile. Iné funkcie v podstate nemám dôvod používať, nakoľko mobil mám väčšinou so sebou. Na behanie ich už nejako nenosím, lebo Endomondo v nich nie je plnohodnotné (nevie používať tréningový plán). Vcelku som s Gear S3 veľmi spokojný, lebo ich riadne využívam. Ak by som však mal iPhone, tak by som určite išiel do apple watch, prípadne by som zvažoval Garmin Fenix 5.

    Lenka Ivančíková13.03.2018 - 10:33 Trvalý odkaz

    Nadpis clanku je uplne v poriadku. Citatel sa rozhoduje medzi Apple Watch a Samsung Gear S3.