Lenovo Moto G5 Plus - dobrá voľba do veľkých rúk

  • ML 12.05.2017 - 11:36

    Trochu mi vadi, ze bez rootu alebo bez ineho launchera (kedze to ma priamo Google launcher) sa neda odstranit vyhladavaci Google widget. A tiez, ze sa nedaju jednoducho nastavit percenta na ikonke baterie (da sa to ale fintou, ked pri dlhsom stlaceni ozubeneho kolieska v hornej roletke sa spristupni specialna polozka menu - Tuner UI - a v nom sa to da, ale je to moc drobne). Inak fajn fon.

  • robov25.06.2017 - 23:57 Trvalý odkaz

    Prosim vas. Ako sa v tomto mobile vypina rolovanie tapety pozadia pri rolovani medzi obrazovkami? Dakujem

    Ondre10.07.2017 - 07:07 Trvalý odkaz

    Ahojte podľa minulej recenzie na G4plus som kúpil G4 nikde sa však poriadne nedočítate že tam chýba kompas. Nefunguje množstvo app a teraz pri G5 detto. Ak som sa správne dočítal tak len US verzia má tento senzor. POZOR. Recenzia bez presných špecifikácií ani nemusí byť.

    Ondre12.07.2017 - 10:03 Trvalý odkaz

    Napr. používam pri práci simuláciu slnka po oblohe "sun locator, ale podobné app tiež využívajú kompas, potom pri hľadaní cache c:geo, veľmi dlho trvá kým GPS zistí trasu a na jej základe aj polohu voči severu. Aspoň tak si to vysvetľujem. "smart tools". Pri starom mobile som si vedel pomôcť pri hľadaní káblov v stene týmto softom keďže využíva elektromagnetickú indukciu alebo niečo v tom zmysle a dočítal som sa na fórach že tiež napr "pokemon GO" ale to nepoužívam. Kto nepoužíva ok, ale mne to chýba a rád by som sa zbavil G4 plus, preto upozorňujem na G5 plus.

    Miroslav29.08.2017 - 16:13 Trvalý odkaz

    Pred týždňom som váhal či počkať na g5s plus ale nakoniec som zobral moto g5 plus na paušál a som spokojný. Po zlej skúsenosti s unibody kovovou konštrukciou pri Huawei g8 ktorý sa pri veľkosti 5.5" ohol nosením vo vrecku som uprednostnil kombináciu plastu s kovom pri g5 plus pred celokovovou g5s plus. Lákal má ešte fotoaparát s dvoma objektívmi ale g5 plus má zase lepšiu clonu a dual focus. Tiež čo sa veľkosti displeja týka tak G5 plus po zapnutí gest a skrytí navigačných tlačidiel bohate postačuje. Ďakujem za skvelú recenziu, vďaka Vám som si vybral.