Skúsenosti so smart hodinkami Huawei Watch GT

  • stanleyjr 25.02.2019 - 16:46

    cierne aj strieborne pod 200 uz su, staci pohladat napr. digitall.sk, mne je len zahada ako take nieco s podpriemernou HW konfiguraciou vobec funguje :)

  • Martin25.02.2019 - 23:13 Trvalý odkaz

    Som rozmýšlal nad kúpou samsungu galaxy watch, ale teraz keď Richard potvrdil, že tieto huawei watch gt merajú presne tep srdca aj GPS, tak sa asi roozhodnem pre huawei. Lebo samsung pri športovaní moc nie je presný, čo čitam recenzie, tak tep srdca pri záťaži meria úplne odveci aj GPS signál sa načitava pomalšie a sem tam aj vypadne. Len by som chcel vedieť či plne podporujú tieto huawei stravu.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy26.02.2019 - 01:44 Trvalý odkaz

    Citácia komentu Ondra H. z fb
    "watch gt sa ešte neoplatia kupovať. Mám ich a zatiaľ si z nás Huawei robí beta testerov. Na to, že to je sporttester nedajú sa pripojit iné periférie, nemožnosť exportu do stravy a iné. Hodinky nemajú ani len nijaký plánovač či kalendár. Majú problém sa pripojiť na BT. Nedá sa odpovedať na správy, nie zrovna najvzhľadnejšie watchface."
    :)

    Richard Hombauer26.02.2019 - 09:53 Trvalý odkaz

    presne o tom to je: kazdy mame ine preferencie. mne kalendar nechyba, ten sledujem na mobile. aj ked uznavam, ze v hodinkach mohol byt. odpovedat na spravy som nikdy neodpovedal, mobil mam vacsinou poruke. potrebujem ich len citat. spomedzi cifernikov sa da vybrat. chybajuce prepojenie s inymi sluzbami som ako nevyhodu v clanku jednoznacne spomenul. skratka, vsetko je o kompromisoch. mne viac zalezi na vydrzi nez na kalendari ci odpovedani na spravy. iny potrebuje zase hodinkami telefonovat a vybavovat rychlo esemesky. budme radi, ze si mozeme vybrat. :)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy26.02.2019 - 09:58 Trvalý odkaz

    pre mna je dolezita vodeodolnost aspon pre plavanie, presne a rychle GPS a hlavne moznost instalacie aplikacii. (napr runtastic, endomondo etc..) zostava mi len wearos alebo ios.

    Richard Hombauer26.02.2019 - 10:04 Trvalý odkaz

    este jeden dodatok: ked ma udalost v kalendari nastavenu pripomienku, zobrazi sa samozrejme aj na hodinkach. :)
    oxy, suhlasim, dve veci z troch tieto hodinky splnaju, no instalaciu runtastic, strava alebo endomondo nie. skoda, veru.

    stanleyjr26.02.2019 - 10:47 Trvalý odkaz

    mozno treba pockat na GT2, zatial je to naozaj ako napisal oxy v "beta" faze, planuju vobec pracovat na Lite OS?mne sa osobne nepacila ani odozva, na moj vkus to laguje jak prasa, ale chvalim excelentnu vydrz.

    Miro26.02.2019 - 11:48 Trvalý odkaz

    Mňa by zaujímala aj verzia Honor watch, vraj vyšli súbežne s Huawei watch GT ale asi to je len nejaká "lite" verzia týchto. Lebo dizajn vyzerá byť podobný.

    Marián Petrík26.02.2019 - 11:52 Trvalý odkaz

    tieto hodinky vlastním od októbra 2018. tú drahšiu verziu som kúpil už vtedy pod dvesto eur a to v orange, čo som bol veľmi prekvapený. s tým, čo napísal rišo do bodky súhlasím, vrátane tých preferencií, na čo toe hodinky potrebujem. za tú dobu som ich resetoval raz asi po týždni používania. potom prišlo niekoľko aktualizácií a odvtedy mám pokoj. mám však jednu výhradu. pri jazde na bicykli udávajú menšiu maximálnu rýchlosť, ako tachometer na bicykli. takže na záver. som s nimi spokojný, majú presne tie funkcie, čo potrebujem. napr. nepotrebujem aby ovládali alebo sa priamo dala cez hodinky počúvať hudba. v prírode chcem počuť zvuky prírody a pri jazde na ceste zas potrebujem vnímať okolitú premávku.

    Marián Petrík26.02.2019 - 12:06 Trvalý odkaz

    Honor Watch Magic (základné info) pozri si toto tu na fony. oproti watch gt sú menšie, s menšou batériou, ale rovnako funkčné. ak hodinky honor, tak by som šiel už do týchto, je to novinka.

    Miro26.02.2019 - 13:30 Trvalý odkaz

    To viem,len nejaké skúsenosti a postrehy od niekoho či sa dajú tieto dva modely funkčne porovnať, alebo je to veľký rozdiel. Dostal som od známeho za úlohu vybrať "hodinky" a má telefón Huawei.. tak som hneď nad takými rozmýšľal

    Marián Petrík26.02.2019 - 15:17 Trvalý odkaz

    funkčne sú úplne rovnaké, rozdiel je hlavne vo veľkosti a batérií. operačný systém je ten istý, tak isto aj podpora plávania a iných športových aktivít. na jutobe už nájdeš aj recenzie v češtine. stačí zadať názov hodiniek a videá sa ti zobrazia. keďže majú menšiu batériu, tak je aj kratšia výdrž. bude ich treba nabíjať asi raz za 5 dní.

    Miro26.02.2019 - 16:25 Trvalý odkaz

    Ok. Díky. Ja som to nejak nedržal v hlave,lebo chlapík je momentálne mimo kraj,ale teraz keď som zbadal recenziu a videl som podobnosť tak mi to napadlo. Začiatkom roka som ich videl na GB za 107e a nevedel som nájsť vôbec, ale vôbec nič o nich. Ako keby vôbec neexistovali. Ešte raz vďaka

    KEXAME27.02.2019 - 15:02 Trvalý odkaz

    Mam Honor watch magic asi 2 týždne. Je to to iste ako GT len tu je 1,2 palec displej a menšia baterka, inak identické. A ešte asi 2 ciferník sú odlišné. Idem skúsiť ten kalendár ci zobrazí v notifikácii ale malo by ako píše Richard v A9 zobrazuje hornú listu, teda aj mail nie len predmet mailu ale musí byť mail vo VIP potom zobrazí celý mail

    Loki_sg105.03.2019 - 08:17 Trvalý odkaz

    Ja som bol v tom, že po aktualizácii sa na hodinkách dajú už čítať celé správy (alebo iné oznámenia) a dá sa na ne aj odpovedať.

    Ondrej05.03.2019 - 11:06 Trvalý odkaz

    oxy: písal som to ja. Watch GT sú ešte nedokončené. Mnoho základných funkcií chýba a samozrejme, je na každom či by tam mal byť ovládač hudby. Ale veci ako prepájanie sa aj na iné periférie, Synchronizácie sú ďalší problém. Super, že vydržia dlho a tiež som z toho rád, ale ak chcem len pekné hodinky, ktoré dlho vydržia kúpim si klasické hodinky. Vymýšľajú zbytočné aktualizácie a ciferník, ktorý vlastne ani nik u nás nechcel lebo je mierený na Čínu. A keďže ich mám temer od začiatku predaja sledujem ako idú aktualizácie. Ak chce urobiť Huawei dieru do sveta s LiteOS tak toto teda nieje ten smer.

    Loki_sg1: správy sa dajú celé čítať. Ale odpovedať sa na ne nedá.

    Miro08.04.2019 - 08:55 Trvalý odkaz

    Dnes má nemecký Amazon akciu na tieto Watch GT za 139 eur.. ak by to niekoho zaujímalo

    Roland27.04.2019 - 23:36 Trvalý odkaz

    Zdravim neviete mi poradiť mám tieto hodinky watch gt sport dark green a mám ten basic skin a pod 12tou hodinou má byť dátum a deň a zobrazuje mi len deň, taká drobnosť ale dosť mi ten dátum chýba... Všade na obrázkoch aj pri vybere cifernika to ukazuje správne a mne len ten deň a dátum nie... Prosím poraďte čo to môže byť či má niekto podobné skúsenosti poprípade ako to spraviť. Vďaka

    Rastislav Bebej28.05.2020 - 18:29 Trvalý odkaz

    Zdravim hodinky su v pohode len už od januara sa snažim aktualizovať a stale nič. Už som resetoval restartoval vymazal apku z tel a znova nainstaloval a stale nic. Neviete prečo?

    Rastislav Bebej20.06.2020 - 10:43 Trvalý odkaz

    nova verzia ma byt 1.0.11.12 a stale neprebehla neviem prečo

    Katarína Rampáčková01.07.2020 - 10:36 Trvalý odkaz

    Ahojte, chcela by som sa spýtať, kúpila som manželovi tieto hodinky, len on keď ich má na ruke má taký zvláštny pocit pálenie resp. cíti akoby impulzy keď to stále bliká na tej koži. Nemáte podobnú skúsenosť? Či zvykne si na to? Dík Katka

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy01.07.2020 - 11:30 Trvalý odkaz

    In reply to by Katarína Rampáčková

    treba vypnut monitorovanie srdcoveho tepu a prestane to blikat :)
    osobne (a ani nikoho nepoznam) som sa so zvlastnym pocitom pri ziadnych hodinkach nestretol (taketo ale nemam)

    Katarína Rampáčková01.07.2020 - 14:21 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Aha, ja som myslela že to nejde vypnúť. Nejak som to neštudovala. No snáď to pomôže. Možno si musí len zvyknúť.

    Dufi06.08.2020 - 18:21 Trvalý odkaz

    Zvazujem tieto oproti GT2, viem nahrat cez Health rovnake ciselniky? Alebo su tam obmedzenia GT vs. GT2?