Samsung Galaxy A3 2016 - rozumný update kompaktného šviháka

  • ondrakomous 23.02.2016 - 16:21

    to je sakra velkej skok, kdyz si vybavim, jak vypadali midrange telefony pred rokem, prvni dve zasadni veci, kterych si clovek vsimne jsou, ze samsung vyrazne upravil software, odlehcil, tim padem to lita i na takovem strepu, kterym A3 bezpochyby je, druha vec je kryci sklo, ktere se prakticky vubec nepatla a strasne uzky ramecky okolo displaye, nepamatuju si, ze bych nekdy videl takhle uzky ramecky, treti vec je fotak, ktery je take znacne vylepseny. co jeste potesi je kompletni baleni vcetne sluchatek, dalsi postrehy dopisu pozdeji.

  • MikeL15.04.2017 - 17:50 Trvalý odkaz

    Telefón vlastním už viac ako 5 mesiacov.

    Začnem mínusmi:
    > výdrž na batérií dva-tri dni ak ho nepoužívate, pri surfovaní a videách jeden deň, čo nieje taký problém keď ho dáte na nabíjačku na 30 min, nabije sa na dosť percent. aby ste mohli vyraziť mimo domu.
    > klzký povrch sklenených plôch, niekedy mi sám cestuje po gauči :)
    > pred updatom na 6.0 sa mi grafika hornej lišty a ikony páčili viac.
    > Reproduktor si často omylom zakryjem prstom keď ho držím v jednej ruke.
    > mám trošku problém zohnať temperované sklo so zaoblenými 2d hranami
    >> pre mňa osobne je už 4,7 palec moc veľký displej, keby bol 4,3 - 4,5 palcový tak by bol perfektný

    plusy:
    > perfektný telefón,
    > kvalitné spracovanie,
    > ten pocit keď ráno chytíte do rúk studené kovové telo telefónu do ruk je na nezaplatenie :)
    > systém android 6.0 beží ako hodinky,
    > vyzerá veľmi prémiovo,
    > prijateľná cenovka okolo 200€

    Odporúčam tento matný obal so ochranou aj na okrajoch: https://goo.gl/xc1Px6

    oravec17.04.2017 - 12:04 Trvalý odkaz

    Mikel nepotešil si ma keď batériu dávaš ako mínus...chcel som tento telefón pre ženu ale pri jej používaní...na predošlom som musel po roku a pol meniť baterku,tento má vymeniteľnú v servise čo je okolo 50 eur práca+baterka, neviem či ísť do tej zabudovanej batérie alebo radšej niečo s vymeniteľnou "doma" ...ocenil by som na toto aj názory Lenky a Richarda ak by sa im chcelo tu napísať

    ondrakomous17.04.2017 - 13:26 Trvalý odkaz

    pak budes muset vzit samsung a3 2017 a trosku priplatit, vydrz je jedna z nejlepsich vubec, ale v servisu to bude znacne komplikovany, vymena bude jeste drazsi, protoze je vodeodolny ip68, moc telefonu s vymenitelnou baterkou v dnesni dobe nesezenes, leda nejaky chinsky xiaomi, nebo doprodejovy stary telefon.

    ML17.04.2017 - 15:54 Trvalý odkaz

    UNIbody kovové Xiaomi s vymenitelnou batériou? ;-)

    Tomas17.04.2017 - 17:18 Trvalý odkaz

    Mam doma tento fon a beteriu ako minus urcite nepovazujem. Je to klasicky jednodenny telefon, ktory budes nabijat kazdy den. Ja pred tym ako idem spat pripojim telefon na nabijacku, rano ho odpojim, vydrzi mi cely den a pred spanim ho dam opat na nabijacku, rano sa zobudim, odpojim ho atd... Teraz ho pouziva priatelka a ta ho nabija kazdy druhy den.

    MikeL25.04.2017 - 21:49 Trvalý odkaz

    Oravec > vydrz je trosku minus ale mne to az tak nevadi lebo vzdy mam po ruke nejaku zastrcku. Kazdy nadaval, ze ten fon nema super rychle nabijanie. No ja ked ho vypnem alebo dam letecky rezim a dam nabijat tak za 30min sa z 10% dostanem na cca 80% co uplne staci. Podla mna sa nabija velmi rychlo. Ma aj dva rezimy setrenia baterie. Jeden klasicky a druhy extra setrenie, vtedy sa na obrazovke zmenia farby na ciernobiele a na obrazovke su len najdolezitejsie moznosti. S tymto rezimom na 56% baterky vydrzim 2,5 dňa. Predtým som mal s4mini a to sa neda porovnať. a3 2016 je pecka. velmi elegantny, tenucne ramiky. mal som v ruke aj A3 2017 a je to otrasne spracovany fon. totalny dojem lacneho suntu. Hrube ramiky.