Honor 6X

  • Nightmare 20.10.2016 - 16:42

    inac Huawei/Honor predstavil svoj novy procesor Kirin 960

  • Boris22.10.2016 - 14:04 Trvalý odkaz

    Dostupnost oktober 2015 :-D :-D

    hombre09.02.2017 - 00:48 Trvalý odkaz

    Honor 6x obsahuje FM radio, NFC aj USB OTG, čO som bol milo prekvapený. Odporúčam redakcii upraviť údaje. V Británii som ho kúpil on-line za 243 libier, 3 GB RAM, 32 GB ROM.

    Medino21.02.2017 - 15:51 Trvalý odkaz

    Dva fotaky, 5,5 palca atd. Na co to robia? Myslim ze vacsina chce 5 palec,(tym padom s kompaktnymi rozmermi) s kompletnym LTE, IPS alebo AMOLED displejom s normalnym rozlisenim (a nie UHD a podobne sprostosti ktore volnym okom na malom displeji nikdy nerozlisite, a ide to iba na ukor grafiky a tym padom aj extremnej spotreby baterie), s jednym a dobrym fotakom s clonou pod 1,9f, 3 GB RAM a vyssie, s plne funkcnym bluetooth, s FM radiom a vnutornou pamatou aspon 32GB a vyssie, s reprakom dole a silnou bateriou. To je cela alchymia dobreho mobilu. Vsetko ostatne su vystrely naslepo a marketingove sialenstva.

    deathwalker21.02.2017 - 22:04 Trvalý odkaz

    [flamebait]
    Gratulujem Medino. Si kvalitný produkt komunistickej výchovy. Načo sú nám nové technológie keď možme všetci telefonovať hranatou tehlou, nefotiť najlepšie, lebo je to otravné a počúvať cez sluchatka Elán. Asi máš problémy s očami, možno si starší zatrpknuty človek - ok. Buď. Máš "názor", a my ostatní, mladší, máme chuť vymýšľať a objavovať nové technológie. Nestíhaš za nami trošičku? FM radio je prežitok a chrastitko, chce to kvalitnu antenu a kvalitný tuner. Čo mysliš sa zmesti to telefonickej mydlovek škatuľký ak má päť palcov?

    Inač clona f/1.8 je väčšia, nie menšia, tam je nepriama umera. Takže clona nad f/1.9, a nie 1.9f. Kapiš.

    Trošku ma taketo hundranie staršich ľudi irituje, ospravedlňujem sa, ak som niekoho nasral. Len som to chcel zo seba dostať von.

    [/flamebait]

    Tomas21.02.2017 - 22:19 Trvalý odkaz

    Ja som si uz zvykol na velky fon a nic mensie ako 5,5 by som nechcel. Kludne aj 6 palcov, ak by boli celkove rozmery rozumne (rozumej male ramiky). A na takejto uhlopriecke je QHD uz uplny standard. Dualny fotak sa mi paci jedine v prevedeni od LG - normalny a sirokouhly, to by som bral. Vodeodolnost je tiez fajn, clovek nikdy nevie, kedy mu to zachrani telefon.

    Medino22.02.2017 - 00:35 Trvalý odkaz

    deathwalker, povodne som ani nechcel reagovat ale par veci ti vysvetlim aj ked neviem ci to bude mat nejaky vyznam kedze tvoja zakompelxovanost je na tvoj mlady vek dost alarmujuca :-) Ad1, neplet tu komunistov, ti s tym nic nemaju, takze to bola od teba uplne zbytocna poznamka. Ad2 telefonovat s hranatou tehlou? Ved to robime predsa vsetci, vratane teba. Videl si ako vyzeraju dnesne mobily? Ad3 (Ne)fotenie tu spominas iba ty, a asi ani ty nevies preco si to spomenul. Ad4 Pocuvat ELAN na sluchatka je celkom fajn :-) Ad5, ano mam velky problem s ocami, a preto mi 5 palcove mobily vyhovuju ovela viac ako 5,5 a vacsie. Logika nie? :-)) Ad6 FM je chrastitko a prezitok? Tak na tuto svoju vetu si spomen v strede lesa alebo v horach kde 3G a 4G nebude ani nahodou a ak predsalen nejakym zazrakom ano, tak ti live vysielane net radia zozerie cely tvoj data balik za 20 minut. Ale ako tak teraz rozmyslam tak neviem ci taky technologicky nadsenec ako ty, bol niekedy v naozajstnom lese alebo horach :-)
    Tak teraz ked sme si to vysvetlili, tak uz mozes ist spat, lebo inak mamka na teba nakrici :-)
    Dufam ze som sa nikoho nedotkol a trosku mi je luto ze som musel na dva krat tomuto mlademu a nadejnemu technologickemu nadsencovi vysvetlit veci aj trosku inak a viac po lopate.
    P.S: Idem si vyplachnut protezu, dam si Prostenal a idem tiez uz spat, lebo stara ma uz taha do postele ,)
    P.S 2 Riso to sa ma ani nezastanes? Ved ty uz tiez niesi nastrocny :-)) Pozdravujem tymto aj cele Fony.sk. Robite svoju pracu velmi dobre a ste jedna z mala webiek ktore svoju robotu robia precizne a naozaj nestranne.

    Richard Hombauer22.02.2017 - 02:31 Trvalý odkaz

    Haha, vy dva jste se hledali! :D Chlapi, obaja to myslite dobre, aj ste ma celkom pobavili, len to neprehanajme s tymi urazkami.
    Vdaka za kompliment. Budeme sa snazit aj nadalej. Sme uz zohrata partia. Ale okrem clankov sa vzdy tesim aj z diskusii. Az na par komickych vynimiek je to vzdy radost citat. Tak ma nesklamte. :)

    Knoxville22.02.2017 - 03:13 Trvalý odkaz

    Zrejme Stanko poslal svojich "kamaratov",ked on nemoze... :D

    Richard Hombauer22.02.2017 - 10:26 Trvalý odkaz

    A tento provokatersky prispevok bol dobry na co? :-/ Presne o tomto som pisal. Ak mas takto prispievat, radsej sa na to vykasli. Vazne.