LG G7 ThinQ - ľahký širokáč

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne 30.07.2018 - 12:09

    Preco IPS? V 2018 na vlajkovej lodi? Pls... Instant turnoff, by som si mobil bez amoledu uz nekupil za viac ako za 250 eur...

  • Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK19.02.2019 - 08:43 Trvalý odkaz

    Vie mi niekto povedat, ci sa daju v nastaveniach nastalo vypnut soft keys? Ale tak, aby som ich tahom odspodu znova nevysunul. Ide mi o pouzitie apky na gesta, kedze Pie na tento telefon je asi len vo hviezdach..

    Scotty20.02.2019 - 13:04 Trvalý odkaz

    neviete niekto či nejaký update vyriešil tie nočné fotky alebo to fakt tak zle fotí v noci ?

    Matej20.03.2019 - 18:41 Trvalý odkaz

    Tak G7 uz je doma, uvidime ci sa ohreje alebo pojde do sveta - mam este tyzden na rozmyslenie.
    @Scotty - K nocnym fotkam - neviem posudit, oproti Mi A1 to foti daaaleko lepsie, cize ja som z upgradu spokojny v tomto smere.

    Z telefonu u mna prevladaju prevazne pozitivne pocity, az som prekvapeny.
    Vydrz baterie bola prvy den zalostna (2h SOT), dalsimi nabijaniami sa to upravilo a vidim to tak ze 1 den s 5h SOT to da (s Xiaomi Mi A1 som dal 5-6h SOT, cize velky rozdiel to nie je).
    Rychlost systemu ok, fukncie super, displej vynikajuci (trosku presaturovany a trosku do studena, riesil som ubranim zelenej a modrej zlozky v kalibracii, takto mi to vyhovuje).

    Launcher a prostredie mi mega vyhovuje, ma to presne tie funkcie ktore mi inde chybali (hlavne na cistom Androide) - zmensenie obrazovky pre ovladanie 1 rukou, cisla novych notifikacii priamo na ikone aplikacie, app-drawer rolovatelny horizontalne, s moznostou upravit si poradie PODLA SEBA - nie iba abecedne ako je na stock androide. Taketo funkcie v prostredi ma myslim iba Samsung a mozno Huawei (a nie, ponuku aplikacii neriesia ani Launchery z GPlay pokial viem).

    Notch mi prekvapivo vobec nevadi, ani ho nevnimam, hlavne vdaka VYBORNE ZVLADNUTEJ hornej liste - vpravo piktogramy intenzity sieti a kapacita baterie (ak zapnem GPS, tak v animacii tam preblikne aj ikonka GPS). Nalavo su hodiny a zmestia sa tam este 4 ikonky notifikacii co uplne dostacuje. Nechapem vyrobcov ktory daju notch ale odstrania ikony notifikacii z listy, fakt by sa mohli od tohto pristupu ucit.

    No a prejdem k menej potesujucim aspektom - ako prve, co mi pocitovo zacalo vadit, je natiahnuty displej. Doteraz som si myslel, ze vdaka tomu ze vsetok obsah na internete je vertikalne usporiadany, tak na "natiahnutom" displeji uvidim viac, no ale mylil som sa. Mozno aj viac riadkov zobrazi, ale to ze je vsetok text uzsi mi neskutocne vadi, v porovnani s 16:9 displejom jednoznacne ako praktickejsi volim 16:9. Pri takto natiahnutom displeji je problem 1 rukou stiahnut listu, alebo klikat v hornej casti obrazovky (na Mi A1 som tolko problemov nemal, zachranuje to aspon gesto ovladania jednou rukou).

    Dalsi problem ktory zazivam, je divna kvalita repraku pre hovory. Pride mi ako velmi basovo naladeny, vacsina hovorov je v style ako keby som pocuval medveda, ktory sa prave prebral zo zimneho spanku (proste taky brucavy hlas). Kedze rovnaky problem som mal aj s LG G2 (tam bola kvalita hovoru este ovela horsia), tak toto je fakt jedina vec, kvoli ktorej zvazujem vratenie telefonu.
    Chcem sa spytat ludi ktori G7 mali - ako ste boli spokojni s kvalitou hovoru? Mam O2, este skusim zamenit na 4ku a vyskusat nejake hovory, ale kvoli praci potrebujem trosku lepsiu kvalitu hovorov tak som na pochybach

    Pavol Pavučko21.04.2019 - 15:40 Trvalý odkaz

    Zdravím, viete mi poradiť? Ako sa dá dať na G7 tmavá téma? Neviem ale mám pocit že LG je v tomto fakt 100 rokov za opicami

    Pavol Pavučko05.06.2019 - 12:26 Trvalý odkaz

    Na LG G7 v Európe bola spustená aktualizacia na Android Pie, na mojej G7 už nainštalovana

    Matej05.06.2019 - 13:07 Trvalý odkaz

    Wow, super! Ake su pocity? Nejake nedoststky si postrehol?

    Pavol Pavučko05.06.2019 - 15:55 Trvalý odkaz

    Pravdupovediac skoro nič nepriniesla len menšie zmeny a priniesla gestá, aj animácie sú už iné pri prechodoch a minimalizovani aplikácii, žiadne zmeny som nepostrehol ... A digitálny kompas či ako sa to volá nájsť v nastaveniach neviem

    Pavol Pavučko05.06.2019 - 18:59 Trvalý odkaz

    Je tam viacero zmien hlavne vo fotoaparáte pridali kinozaber a spomalené video vylepšili, vizuálne žiaľ nič nove