Meizu Zero (základné info)

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 24.01.2019 - 20:01

    Demencia "pokroku" výstupala na Olymp.
    A toto je jej novodobý etalón.
    Načo physical button, veď HTC nám už druhú generáciu ukazuje ako fantasticky to (NE)ide s ich nešťastným Edge Sense.
    Reproduktor na telefonovanie? Nebodaj na zvuk k videu. Pieza cez keramiku to bude zážitok.
    SIM karta je prežitok, eSIM podporujú všetci providery na svete.
    A kto by už dnes pripájal mobil k PC, nebodaj flash drive k fonu. USB Type-C treba odstrániť, bo všade sú bezdrôtové nabíjačky s ohromnou rýchlosťou nabíjania.

  • Matej24.01.2019 - 20:23 Trvalý odkaz

    mental, ved na lajkovanie stetiek na instagrame to staci...
    zaujimave bude situacia kedy bude treba nabijat telefon a volat - bud si hlavu polozis na stol s bezdratovou nabijackou, alebo si telefon s nabijackou prilozis k hlave. Nech ti dobre vypecie modzgy :)

    paul24.01.2019 - 21:01 Trvalý odkaz

    urcite odstranili aj bluetooth aby si nemohol mat pripojene sluchadla a telefonovat cez ne...

    Matej24.01.2019 - 22:13 Trvalý odkaz

    Ešte aby som po dome chodil s bt slúchadlami pre prípad že niekto zavolá :D
    To sú strašné demagógie toto.
    Dúfam že mobilný biznis poriadne padne na hubu ak bude pokracovat takýmito "inováciami"

    paul24.01.2019 - 22:22 Trvalý odkaz

    Osobne si myslim ze pre pripad ze ti niekto zavola kludne ten telefon zdvihnes z tej nabijacky a ked dotelefonujes vratis ho spat. Je podla mna velmi nepravdepodbne ze ti niekto zavola a ten telefon bude mat 2%baterie. Nevravim ze ten telefon je dokonaly a riesenia ktore priniesol su dobre a prakticke, ale ty hladas zbytocne problemy tam kde nie su.

    sam9824.01.2019 - 23:46 Trvalý odkaz

    Kebyze to prinesie Apple, to by sa predavalo... Vlastne oni to o par rokov predstavia a potom to bude hit :D

    Matej25.01.2019 - 14:06 Trvalý odkaz

    toto je bezny argument na tomto fore, ze hladam problemy. Nie ja ich nehladam, ja ich len vidim.
    Niekdy davno bol progress v tom, ze sa funkcie pridavali a zvysovala sa pridana hodnota. Dnes je progress co najviac vsetko osekat, aby si si musel priplatit a konektory, redukcie, specialne nabijacky, bezdratove sluchadla. Nesuhlasim s tymto trendom a dajam to najavo, co vas na tom tak strasne stve?
    Proste aj ked za celu dobu co budem mat nejake zariadenie (smartfon, notebook,...) nejaku funkciu pouzijem iba raz, tak ju tam aj kvoli tomu 1 razu chcem. Nechcem aby zo mna vyrobca robil debila, ze on ju tam neda, tym usetri, tvari sa aky je pokrokovy, a este si za to vypyta o 20% vacsiu sumu, nez bolo za generaciu predtym.

    Inak nevim ci chodis na dovolenky/tury, ale ked som ja niekde bol a vyuzival som navigaciu, tak som mal so sebou powerbanku aby som si telefon nabil a vydrzal mi cely den. V tomto pripade co budes zo sebou brat, autobateriu a indukcnu podlozku? Proste toto su WTF inovacie a cudujem sa ze im to tolko ludi stale zere

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease25.01.2019 - 17:23 Trvalý odkaz

    "riesenia ktore priniesol su dobre a prakticke"
    :D odpadol som, no comment.

    Maxim kľud, väčšina sme tu racionálne zmýšľajúci ;)
    Unfortunately, most users are sheep. A to výrobcom náramne vyhovuje.

    paul25.01.2019 - 17:34 Trvalý odkaz

    preco vytrhavas z kontextu ta veta mala aj nieco predtym "Nevravim ze ten telefon je dokonaly a riesenia ktore priniesol su dobre a prakticke,"

    ale uznavam, mozno som to napisal trochu sporne

    maxim teba tento trend stve, niekomu inemu sa moze pacit zariadenie, ktoreho dizajn nenarusaju ziadne diery a tlacidla. Nastastie mame na trhu dost roznych smartfonov, takze nie si o nic ukrateny

    btw.. dnes su uz aj qi powerbanky

    Matej25.01.2019 - 18:05 Trvalý odkaz

    mental ja som kludny, ved nejde o nic, ale ked uz tu diskutujeme tak vyjadrim nazor ze tento trend je znepokojivy :( Na zahranicnych forach sa dost casto stretavam s nazormi, ze ludia uz nechcu ani predny fotak, ze ved ho nepouzivaju, ze nech sa natiahne displej uplne po okraje.

    paul ja to neberem, nech vychadzaju nejake maloseriovky za sialenu cenu, ktore budu mat prioritu dizajn. Ale nech sakra prinasaju na trh aj normalne zariadenia, s rozsirenou pouzitelnostou, za normalne ceny.
    Dostavame sa do stavu kde su smartfony len zdroj zarobku vyrobcov. Topmodely za tisic eur a ludia to kupuju ako besni. Pritom inovacie su vyrezy, zaoblene displeje, vypalene amoledy, 2-3-4 fotaky, (ne)existujuca vodeodolnost. Cize skoro nic, co ti realne prinesie nejaky benefit.
    A ano, je jedine stastie ze su na trhu vyrobcovia, ktorym sa obcas podari vyvazene zariadenie za vynikajucu cenu. Ako ja by som si nemal problem priplatit, ale ziadny WOW efekt nevidim, ktory by ma k tomu donutil.

    Ak niekto chce zariadenie bez dier a tlacidiel, nech si kupi nophone https://www.thenophone.com/products/the-nophone

    Stavim sa, ze Apple s tymto pristupom bude vymyslat tiez. Predpokladam ze nabijaci konektor nechaju, ale tlacidla zrusia tiez. Konieckoncov uz to 2x spravili podobnym stylom

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn25.01.2019 - 18:30 Trvalý odkaz

    Ja sa tesim z tychto konceptov. Uz davno som chcel vidiet bezkonektorovy fon a dokonca aj bez prednej kamery. Mne sa ten sucasny dizajn mobilov nepaci a toto je osviezenie. Aj ked to Vivo Apex 2019 vyzera lepsie.