Prvý týždeň s OnePlus 3 - prémiová čínska skladačka

  • Marian 25.06.2016 - 16:00

    iPhone 6s a Samsung S7 sú dvakrát rýchlejšie ako OnePlus 3, ale ja som to neskúšal. :-D To čo je za kokotinu? :-D Porovnanie rýchlosti je na YT, iP6s nie je rýchlejšia ako OPT, nie to ešte OP3. Samsung S7 je po štarte pomalší ako OP3, rýchlejší je - mierne po dlhšom štarte... Jediný parameter, v ktorom OP3 zaostáva za 2.5x drahšími vlajkovými loďami je displej, ktorý je aj tak na 5.5" nepotrebný. Zmysel má iba pri VR. A VR bude ešte dlho iba okrajová záležitosť.

  • Knoxville25.06.2016 - 16:32 Trvalý odkaz

    Atlis slusne vyjadrovanie ti nic nehovori?
    A fakt nechapem preco bezhlavo obhajujes tento cinsky nepodarok...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne25.06.2016 - 16:38 Trvalý odkaz

    Atlis, mam ich tu vsetky tri pred sebou, chces fotku? Kludne sa prid pozriet, vyskusat, prines si stopky. Tou vetou ze nemam presne informacie som samozrejme myslel, ze som si tabulku s cislami nerobil, ale kym sa nacita real racing 3 v rezime offline, na S7 ho vypnem a znova spustim, nabehnu s OP3 ca. rovnako. Skusal som to, preto to pisem.... ale ty vies lepsie, pouc ma.

    Ak mas pripomienky, poprosim ta bez vulgarizmov, ako dospely clovek, dobre?

    Je tvoja vec, ak nevidis zmysel v drzani kroku s technologickou spickou doby - v poriadku, neberiem ti to, urcite sa peniaze daju vyuzit aj rozumnejsie. Ale uznaj, takyto komentar hodny stredoskolaka vypustit? Alebo si len pricasto na internete a uz klesas intelektom medzi trolov? Ved svet sa netoci okolo teba. Nepoznam ta, no verim, ze si inteligentny dospely muz, a ze mas skratka zly den.

    Tomáš Brestovanský25.06.2016 - 17:45 Trvalý odkaz

    Páni, ak dovolíte, rád by som sa vyjadril k postrehom, nakoľko OnePlus 3 práve recenzujem. Súhlasím s Marekom v tom, že fólia z výroby nie je najvyššej kvality, umiestnenie 3,5 jacku a reproduktoru je mierne nešťastné a Dash charge funguje výborne. Nesúhlasím však v názore na výkon a rýchlosť. OnePlus 3 je jedno z najrýchlejších a najvýkonnejších zariadení na trhu. To sa mi potvrdilo nie len v benchmarkoch, ale aj pri používaní. Spomínaný problém s RAM som postrehol aj ja, no nie je to nič, čo by nedokázala aktualizácia vyriešiť. Podobne je na tom aj displej a kritizované podanie farieb. Porovnanie s Galaxy S7 podľa mňa nie je celkom na mieste, hlavne pre markantný rozdiel v cenovkách týchto zariadení. Vhodnejším konkurentom je rozhodne Xiaomi Mi5.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne25.06.2016 - 18:03 Trvalý odkaz

    Vdaka za doplnenie Tomas. Telefon som prirovnal k zariadeniam, ktore vlastnim a denne pouzivam. Mozno sa najdu ludia, ktori sa nechaju zlakat PR kampanou, a ked si OP3 kupia, mozu sa citit mierne sklamani. Mi5 zial k dispozicii nemam, tuto cast rad prenecham tebe :)

    Na Oxygen OS 3.1.4 som naozaj zvedavy. Hlavne na nacitavanie hier, to je pomale, nech sa na to pozeram z ktorejkolvek strany :( Iste, nie kazdy hra hry, ale velky displej, silny procesor a 6 giga pamate si aspon na vyskusanie nejaku tu gamesu pytaju.

    Este mi napadlo; nedostal som sa doteraz k testovaniu emulatorov, som zvedavy ako si OP3 poradi s PPSSPP :)

    Knoxville25.06.2016 - 18:03 Trvalý odkaz

    To porovnanie s S7 bolo asi trochu odveci. Tento fon treba porovnavat s modelmi v jeho cenovej kategorii ako pise Tomas napr. Mi5... Aj ked sa tento model hra na najvyssiu ligu,bohuzial na nu nema.

    Tomas25.06.2016 - 18:09 Trvalý odkaz

    Porovnavanie s Galaxy s7 nie je vzhladom k cene uplne fer, ale na druhu stranu, porovnavat sa treba s najlepsimi. A s7 je v mnohych oblastiach ten najlepsi.

    Vyjadrenie, ze s7 je 2x rychlejsi je asi trochu prehnane a tazko mu verit, kedze na YTB sa daju najst rozne speed testy a v niektorych je 1+3 rychlejsi. Tak neviem...

    Vymenena pozici jacku a reproduktoru by ma hnevala, lebo aj teraz niekedy reproduktor v pozicii na sirku zakryvam.

    Display je urcite na bezne pouzivanie dostacujuci, aspon setri bateriu. Aj ked osobne som si asi uz prilis zvykol na krasny 2k amoled a vsetko ostatne sa mi zda... onicom. (som pripraveny na hlasky typu, ze rozdiel medzi FHD a 2k nemozem ani postrehnut a ze 2k je zbytocne... :D)

    Knoxville25.06.2016 - 18:18 Trvalý odkaz

    2k displej zmysel ma a oproti FullHD tam rozdiel vidiet. Ak si ktokolvek nanho zvykne FullHD mu pride o nicom. Rovnako ako aj velkost displeja. Co sa tyka toho reproduktora,nie je nic lepsie ked je reprak/repraky umiestnene na celnej strane. Ziadne nestastne umiestnenie typu vzadu,popripade na spodnej hrane...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne25.06.2016 - 18:22 Trvalý odkaz

    Kazdy ho porovnava s prvou ligou, pretoze mantra Oneplus znie, top zariadenie, nizka cena. Dnes uz zial zariadenie skor lepsi priemer a cena tiez priemer.

    Ale inac som tam spisal celkovo viac kladov ako zaporov :) Ci?

    Knoxville25.06.2016 - 18:30 Trvalý odkaz

    Mne sa clanok pacil. Pravdive,strucne a vystizne. Tento telefon ani nahodou nie je pre kazdeho. A kazdy kto zvazuje jeho kupu by si mal tento clanok precitat. Tot moj nazor.

    Tomas25.06.2016 - 19:21 Trvalý odkaz

    Samozrejme, ze telofon nie je pre kazdeho, tak ako vacsina cinskych telefonov. Ale urcite by som si radsej kupil tento ako nieco od Meizu alebo Xiamoi, Oppo, etc. Ale aj napriek tomu, cim viac recenzii citam a vidim, tym viac sa mi zacina pacit.
    Clanok pekny, tak ako pise Knoxville, strucny a vystizny. Som zvedavy na recenziu od Fony. Brat teraz hlada nejaky slusny dual sim, kvoli praci, tak ma tento kusok dost zaujima:)

    Knoxville25.06.2016 - 19:53 Trvalý odkaz

    Cinsky fon ani zadarmo. Tolko balastu co v nich je plus castokrat takmer ziadna softverova podpora do buducna ma odradza. A ani cenovo sa to dnes uz neoplati...

    Luca25.06.2016 - 21:25 Trvalý odkaz

    @Knoxville: Xiaomi s CZ/SK ROM ziadny cinsky balast neobsahuje.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease25.06.2016 - 21:34 Trvalý odkaz

    V K3 Note bolo balastu hodne (Mod ROM od predajcu), ale to vyriešil root a custom ROM.
    Knox by si sa čudoval. Čína sa už nedá hádzať do jedného pytla. Neviem ako OP3, ale X nielenže žiaden balast neobsahuje, ale dokonca tam chýbajú "základné" veci ako prehrávač, galéria, Facebook.. Po rozbalení to hneď ponúklo aktualizáciu, ktoré sú fakt časté v rátane bezpečnostných od Google. OnePlus sa naozaj zameriava na európsky trh o čom svedčí spôsob predaja, podpora našich pásiem, (na Čínu príkladná) lokalizácia priamo od výrobcu.

    Knoxville25.06.2016 - 21:44 Trvalý odkaz

    Ako uz niekto spominal OP3 je asi jedina cina ktoru by som kupil keby som nemal na vyber. Ale znacky ako zte,meizu xiaomi a pod. ani omylom. Oni kaslu na Europu a tak to aj vyzera. Ziadne LTE,rozsypana ryza,servis a pod. Ved to poznas. Neviem,ja nie som typ kde sa chcem s mobilom "hrat" rootovat nahravat custom ROM a pod. Mam rad ked veci funguju hned po zapnuti. Len si doinstalovat par svojich appiek a je. Nie ze este budem hladat ako do toho dostat obchod play aby to ako tak slo...

    Michal26.06.2016 - 12:59 Trvalý odkaz

    Knoxville na 2 roky starom modeli 1+1 mam uz android 6 plus odvtedy boli dalsie opravne aktualizacie, cize stale strielas do vetra, su to len nejake tvoje zazite dogmy a predsudky. Na sk sa vo vseobecnosti rado zovseobecnuje a hadze do jedneho vreca, je to narodny sport...

    Michal26.06.2016 - 13:04 Trvalý odkaz

    A nechapem co ti vadi na tom ked si niekto rootuje, nahrava rom-ky a upravuje. To ze ty chces aby ti to fungovalo rovno z krabice je tvoja vec, ale myslim ze to nikoho nezaujima.

    Knoxville26.06.2016 - 13:04 Trvalý odkaz

    Pisal som ze OPO je vynimka ak si to nepochopil.
    Kup si take Meizu,Xiomi alebo ZTE a uvidime ako na to budes s tou tvojou dvojrocnou podporou...
    Prispevok sa da editovat ak o tom nevies. A samozrejme ze je to moja vec ake mam naroky. Mozem si vyjadrit slobodne svoj nazor. Ty tu urcite nie si od toho aby si rozhodoval co koho zaujima resp. nezaujima. Mna naopak nezaujima tvoje ospevovanie cinskych fonov. Kup si ich desiatky a upravuj do nekonecna pre mna za mna.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne26.06.2016 - 14:05 Trvalý odkaz

    OPO ma ako prvy telefon Cyanogen 13.1. Zivotnost toho telefonu je unikatna. Ja som uz tiez lenivy nastavovat a vrtat sa v systeme. Pravda, uz mesiac doma bootujem linux a do windowsu nepachnem tak asi to nie je celkom pravda :-)

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne26.06.2016 - 14:46 Trvalý odkaz

    Ze sa nerad vrtam v operacnych systemoch.

    Marian26.06.2016 - 15:43 Trvalý odkaz

    Chlapci, o akej podpore hovorite? OPO bol predstaveny v aprili 2014, cize pred vyse dvomi rokmi. Do dnes je pravidelne aktualizovany. Sam som ho mal od jeseni 2014, momentalne ho bez problemov pouziva svagor. OPT uz mam tristvrte roka, OPX tiez.

    Za tie tri telefony som zaplatil tolko, co za S7 Edge 32GB s pamatovou kartou.

    Ziaden z tych telefonov sa nepokazil, nie su z nimi ziadne problemy a su pravidelne aktualizovane. OPO zacala s 4.4 momentalne bezi na 6.0. OPT aj OPX su uz davno oba na 6.0.

    Nedavno som nahlasil RMA kvoli problemu s nabijanim OPT, nakoniec som ho zrusil, lebo sa potvrdilo, ze je to zlomenym kablom. A aj to az po tom, co pon zadarmo OnePlus poslali kuriera pod moj dom. Procedura, ktoru poznaju aj majitelia Nexusov.

    Len preto, ze OnePlus je cinska firma a nie korejska alebo americka (ktore aj tak robia vsetko v Cine) a vsetky komponenty su aj tak Samsung a pod mam zaplatit 800E? Buehehe. Porozpravajme sa o vypranych mozgoch...

    Budem VZDY obhajovat nieco, co ma najlepsi pomer cena/vykon. Aj keby to malo byt 10% pomalsie ako najlepsie modely akejkolvek znacky. Pretoze za tych 10% v zivote 2x ci 2,5x nezaplatim. A verte mi, mam na to.

    Michal26.06.2016 - 16:22 Trvalý odkaz

    Atlis, presne tak.

    Knoxville, ja nic neobhajujem, donedavna som bol uzivatelom roznych vlajkovych lodi od htc a samsungu. Ten zoznam ti sem nebudem ani pisat. Len cina sa za posledne roky dostala na taku uroven, ze su pre mna tieto znacky uz viac menej nezaujimave a zbytocne. Par telefonov som uz rozobral, menil som displeje a tak, urobil z dvoch nefunkcnych jeden funkcny a podobne. Ja si myslim ze tie suciastky su rovnake - z ciny. Naco by som si priplacal? Za co? Ak ty uznavas ideu "cim viac pasikov tym viac adidas" je to tvoja vec. Ale nemozes mat viac ako 15 rokov. O nicom ta nepresviedcam len ma uz nebavia hejteri tvojho typu co hejtuju nieco, co v zivote nedrzali v ruke. Max si o tom precitali na nete.

    Knoxville26.06.2016 - 16:34 Trvalý odkaz

    Hej uznavam ideu: "cim viac pasikov,tym viac adidas" a preto mam Moto X Style. Toto moze napisat len troll ako ty. A o moj vek sa radsej nestaraj. Bol by si prekvapeny... A cina sa dostala na uroven vlakovych lodi max. cenou. Kvalitou sotva. A ja osobne Samsung hejtujem uz niekolko rokov. Mam k tej znacke odpor. Tak ako k cine...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne26.06.2016 - 16:39 Trvalý odkaz

    "Pretoze za tych 10% v zivote 2x ci 2,5x nezaplatim"

    Pozri. Real Racing 3. Vycistena pamat. Rovnaka Wi-Fi. Oneplus 3 vs S7 Edge. Kym sa nacita na OP3, na S7Edge za tu istu chvilu 2x, medzitym ho stihnem zatvorit, vycistit pamat, spustit znova a 1-2 sekundy cakam v menu kym sa nacitavanie na OP3 dokonci. Oba stock, bez rootu, s +- rovnakymi apps, OP3 ich ma menej.

    Ak chces natocim ti to na video.

    OP3 je vyborny pristroj, bottleneck je ale jeho rychlost uloziska, taha ho vykonom dole. Co zodpoveda cenovke. Neviem ako to mam este napisat inak.

    Rozpravat sa o "vypranych" mozgoch mozme. Kludne. Skonci to vsak vsetci vieme ako, vid tvoj prvy prispevok:

    "iPhone 6s a Samsung S7 sú dvakrát rýchlejšie ako OnePlus 3, ale ja som to neskúšal. :-D To čo je za kokotinu? :-D"

    Najskor si o mne myslis, ze som 13rocny pubertalny chlapec, alebo mas nejaku podobne skreslenu predstavu, vsakze.

    Telefony su strasny spotrebak, obcas nedokazem pochopit, aky zapal v cloveku vyvola, ked ma niekto ine logo nez on... Psycho.

    Michal26.06.2016 - 19:09 Trvalý odkaz

    A ty mas ake vyjadrovanie ked nazyvas inych trollmi? Pritom od zaciatku tu trollujes jedine ty. Vyjadrovanie sa k veciam o ktorych nemas paru, nikdy si ich netestoval a ani nevidel je trollovanie, podla mna.

    Lukas26.06.2016 - 19:17 Trvalý odkaz

    preco balast? tak stiahnem medzinarodnu rom a mas cisty fon,mam meizu 1,5 roka a slape furt tak tie keci ze vydrzi 4 mesace su fail

    Matej26.06.2016 - 22:19 Trvalý odkaz

    chlapci chlapci... clovek by si bol myslel, ze po odchode miestneho maskota ondra sa trochu zvysi uroven, a nie ze to klesne do suterenu.
    A k veci - stale mam pocit ze 1+3 je taka divna skladacka. SD820 v kontraste s fullHD (mozte ma aj zabit, ale na 5,5" amoled je to maaaaalo), 6GB RAM v kontraste s killovanim aplikacii aby v RAM nebezali (ano viem, ze po natlaku komunity pracuju na update), UFS 2.0 ale pritom citelne pomalsia nez v S7. Fakt "zaujimava" skladacka.
    Inak ak by to nemalo amoled, tak by som sa mozno aj ulakomil, takto isto nie. Plus riesit zarucne opravy nejako do ciny, uz vidim ze by som skoncil s drahym tazitkom na papier pri mojom stasti

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne26.06.2016 - 22:40 Trvalý odkaz

    Aky flame proti Atlisovi sa tu dvihol. A zvrtol. Ale Atlis ma pravdu, je to tak 90% zazitku ako pri Samsungu. Pravda, otvaranie apps a loadingy su dlhsie displej je uplne inde, ale inac je to pohoda, ked to vytaca mna, inemu to vadit nemusi. Chcel som to zdoraznit, aby ludia citili, ze pri porovnavani to pouzivatelovi neunikne. Aj ten amoled je celkom pekny. Pristihol som sa dnes ze na Samsungu prepinam rezim obrazovky na adaptivne zobrazenie. Heh.

    Knoxville26.06.2016 - 22:55 Trvalý odkaz

    Opravia nepresnost farieb a spravu RAM a bude to prvy
    cinsky fon ktory od Wayna kupim. Uz sa tesim. Vlastne druhy. Dva roky dozadu som mal na vikend pozicany Meizu MX3... ;)

    gru27.06.2016 - 01:12 Trvalý odkaz

    Tiez suhlasim s tym ze pri cine su problemy s aktualizaciami a podporou. Ale kvalitou to nie je az tak zle. Mam skusenost s Mi4 a okrem chybajuceho LTE to je slusny telefon velmi slusne spracovany. Ma aj android 6 ale dostat ho tam bolo utrpenie. A to nie som novacik v tom, flashujem a skusam sa hrat s androidackymi romkami odkedy som mal orange boston este s androidom 1.6.... Slusnych par rokov dozadu :D Ale inak kvalita fonu super. Podla mna s cinou treba opatrne. Vacsinou chyba nase LTE, aktualizacie a pereput pri zaruke. Tu je OnePlus vynimka.

    Co sa trojky tyka, tak FHD mne osobne staci, na VR je malo aj 2K. Je zvlastne ze ma rovnaky fotak resp senzor ako Mi5 ale schoval ju podla testov do vrecka. Na s7 sa nechyta ale na tu cenu slusny fotak. Vsetky problemy doteraz zname (sprava ram, oprava farieb displaya, resp. myslim ze pridanie nejakej customizacie do menu ak som spravne pochopil) sa vyriesia updateom. Pomalsie ulozisko je najvacsia slabina. Cize ak to zhrnieme tak zaostava len v rozliseni displaya, fotoaparate, a pomalsom ulozisku. Naopak lepsi je vo velkosti ram (po uprave ram managementu jasne vidiet), dash charging, pre niekoho je vyhodou unibody a popravde ma troska vyhodu v tom ze znacka ma taku malu sirku sortimentu. V podstate len 4 telefony. To znamena ze Oxygen OS sa optimalizuje pre 4 hdruhy hardveru, nieco podobne ako pri iOS. Kdezto Touchwiz sa optimalizuje pre tolko galaxy phonov ze sa v nich clovek postupne uz aj straca. O cistote androidu nehovorim. V tomto moze mat Oneplus vyhodu ale tazko povedat. Cize ma to svoje vyhody, hlavne to nabijanie ale nevyhody su raznejsieho charakteru (fotak, ulozisko)

    Na zaklade toho si treba zvazit ci rozdiely stoja za dnes cca 250e rozdielu alebo nie. To uz je subjektivne.

    ps: cely cas ked hovorim o s7 tak myslim edge verziu

    landov27.06.2016 - 18:57 Trvalý odkaz

    Mam OP3 tyzden a ked ho porovnam so ZUK Z1, ktory este mam doma, tak OP3 samozrejme vyhrava:
    - pri rovnakej uhlopriecke je VYRAZNE mensi a lepsie sa drzi v ruke
    - displej je o galaxiu lepsi,podanie farieb atd.
    - 6GB RAM je citit, ale ZUK sa drzi statocne - hry ale vôbec nehram
    - velka dilema je OS (Oxygen vs Cyanogen OS 12.1), kazdy ma nieco do seba a nejake bugy, zatial je to nerozhodne

    landov27.06.2016 - 20:53 Trvalý odkaz

    panther3
    to ano, ale bed pisem, ze aj Oxygen aj COS maju svoje + a -,ale s inou ROM ako stock Oxygen zatial nefuinguje Dash charging.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease27.06.2016 - 21:40 Trvalý odkaz

    Nechce sa mi veriť, že tá rýchlosť súvisí s vnútorným úložiskom UFS 2.0. Podľa mňa je to managementom pamäte.

    Skúste niekto zmerať rýchlosti s aplikáciou A1 SD Bench.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne27.06.2016 - 23:31 Trvalý odkaz

    Dufam, ze mas pravu mental.

    skusal som tu appku;

    53.931MB Cached read
    R: 403.59MB/s
    W: 146.65MB/s

    Netrpezlivo cakam na Oxygen OS 3.1.4....
    :-)

    Luca28.06.2016 - 00:44 Trvalý odkaz

    Na Mi5 su vysledky 434 MB/s a 174 MB/s.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease28.06.2016 - 10:57 Trvalý odkaz

    Ale veď to sú brutálne hodnoty. Na hranici UFS 2.0 To nemá šancu využiť žiadna aplikácia ani OS. SSD v PC má strop cca 500MB/s.
    Hlavne, že sa tu už vytváralo podhubie na dezinformáciu.
    Drvivá väčšina mobilov používa eMMC pamäte a rýchlosti sú hlboko pod 100MB/s (čítanie)

    PS minule sa tu strašne preberali pamäťovky. Tak vedzte, že eMMC má obdobný systém správy pamäte ako externé SD karty. Preto sa označuje aj ako internal SD card. Rýchlosť tiež závisí od generácie (last) eMMC 5.1, tak ako u Micro SDXC.
    A tak som zistil, že moja pamäťová karta je rýchlejšia ako vnútorná pamäť 95% fonov.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.06.2016 - 13:08 Trvalý odkaz

    Skusal som aj merania ten defaultny long test na internal storage aj na S7 Edge, tam sa pohybovali hodnoty od 30 do 297MNB/s pre read a od 10 do 90MB/s pre write. Nakolko je to spolahlive, neviem. Zda sa to take nepravdepodobne ze cakanie na menu hry je prave spravou pamate, pretoze RAM je niekolkonasobne rychlejsia ako ulozisko. Aspon zvycajne, to tak byva :)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease28.06.2016 - 13:58 Trvalý odkaz

    Management pamätí RAM/ROM je software-ova záležitosť. A to je všeobecne väčšia brzda ako HW. Nič viac ako UFS 2.0 a LPDDR4 nie je..

    *podla mňa neexistuje lepšia aplikácia na meranie rýchlosti pamätí pre android

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.06.2016 - 14:51 Trvalý odkaz

    Tak to dakujem za tip, skusim doma nejake dalsie testy.

    Tusim sa musim do toho Androidu ponorit este hlbsie.

    Mashe28.06.2016 - 15:38 Trvalý odkaz

    https://youtu.be/b4LCniRzfII Speedtest medzi OPO 3 a S7 Edge, jediná hra kde bol rozdiel dlhší bola asphalt 8, inak niektoré hry načítalo aj OPO rýchlejšie, inak boli +- 1;2 sekundy rozdielne...ale fakt sa tam nikde nestalo aby bol s7 Edge 2 krát rýchlejší...pri načítaní aplikácie boli rýchlosti podobne..len toľko k tvojmu tvrdeniu Wayne

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.06.2016 - 16:18 Trvalý odkaz

    MaShe, ja mam oba telefony doma, a vidim co dokazu. Najcitelnejsie je to pri hrach, ostatne social media/ internet apps funguju +- rovnako... Chapem, napisal som to tak, ze si to kazdy vylozi po svojom, co uz, poucil som sa do dalsich clankov :) Ospravedlnujem sa vsetkym, ktori maju z tej mojej vety husiu kozu, alebo citia potrebu sa vulgarne prejavovat, bol to taky rychly test s 3 telefonmi v dvoch rukach.

    //edit; budem rad, ak sa to ukaze ako vyslovene softverova chyba. teraz, tyzden po napisani clanku je situacia ina, a moje dojmy posobia neotesane :) Verim Tomasovi, jeho recenzia bude urcite neznejsia a prinosnejsia.

    Knoxville28.06.2016 - 17:03 Trvalý odkaz

    A uz ti prisla ta opravna aktualizacia Wayne?

    Tibor28.06.2016 - 17:41 Trvalý odkaz

    Tak snad vydaju tu opravu co najskor. Cez to vsetko, ked kupim telefon s takymi parametrami, tak ma jednoducho frcat hned po vybaleni z krabice a nie aby som cakal na opravnu aktualizaciu. Aj to je asi jeden z faktorov tej nizkej ceny.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.06.2016 - 17:51 Trvalý odkaz

    Tak tibikee, ono to nebolo lepsie ani s Oneplus One, ani s 2, oba mali svoje porodne problemy. Ale pozri sa, oba maju silnu komunitu, Cyanogen podporuje model One dodnes.

    Tibor28.06.2016 - 18:10 Trvalý odkaz

    Uznavam, preto spominam tu cenu, proste sa moze prejavit aj v startovacom software.

    landov28.06.2016 - 18:51 Trvalý odkaz

    No ja len dufam, ze v opravnom FW vyriesia aj to, ze ked je telefon v rezime spanku (napr. 30+min. v necinnosti), tak prestanu chodit push notifikacie Gmail atd...to je teda dost velka chyba podla mna !

    Tibor28.06.2016 - 18:57 Trvalý odkaz

    Uf, tak ak sa toto neda nijako zrusit, tak to by bol pre mna deal breaker.