Zvažujete kúpu smart hodiniek? Z týchto 5 kúskov si určite vyberiete

Produktov tejto kategórie je neúrekom. Vybrali sme preto pre vás päť smart hodiniek na Pricemania.sk, ktoré určite stoja za to.

Cestu k smart hodinkám si nachádza čím ďalej tým viac používateľov. Dôvodom je rýchly, spoľahlivý a komfortný prehľad o fyzických aktivitách, sledovanie zdravotného stavu a v neposlednom rade notifikačné centrum na vašom zápästí.

Pre náročných: Apple Watch Nike Series 6 (44 mm)       

Ak ste majiteľom smartfónu od Applu, najlepšou voľbou budú smart hodinky od rovnakého výrobcu. Od spárovania zariadení, až po využívanie notifikácií, telefonovania či odpovedania na správy pocítite zameranie na používateľa.

V spolupráci so spoločnosťou Nike prinášajú Apple Watch Nike Series 6 dokonalého partnera na beh. So špeciálnym režimom umožňujú aj beh po zotmení. Množstvo tréningových režimov, meranie tepu, EKG, vodotesnosť do 50 m alebo Apple Pay, je len zlomok z dôvodov, prečo používať Apple Watch. 

 

Elegancia na zápästí: Garmin Venu    

Garmin je dlhodobo synonymum bežeckých hodiniek. Venu však vybočujú z radu. Nie sú totiž len doplnkom, ktorý využijete pri bežeckom tréningu. Vďaka dizajnu a elegantnému vzhľadu ich môžete používať denne. Hodia sa nielen na bežeckú dráhu, ale aj do kancelárie alebo návštevu reštaurácie.

Kvalitný AMOLED displej vám poskytne 5-dňovú výdrž batérie bez kompromisu. Počas tréningu sa môžete spoľahnúť na vstavané GPS, meranie tepu a VO2 Max. Garmin Venu sú kompatibilné s operačným systémom Android a iOS. 

 

Smart hodinky od Samsungu spájajú výhody inteligentných hodiniek s vizážou tých klasických. Vďaka elegantnému kovovému telu a širokému výberu ciferníkov ich jednoducho zladíte s vašim štýlom.

Rovnako sú spoľahlivým tréningovým partnerom. Množstvo tréningových režimov, vstavané GPS, meranie tepu a vodeodolnosť z nich robí všestranného pomocníka pri vašich obľúbených aktivitách. So Samsung Galaxy Watch získate dokonalý prehľad o dosiahnutých cieľoch a vašej kondícii. 

 

Odolné a spoľahlivé: Huawei Watch GT2

   
Huawei Watch GT2 sú vďaka prepracovanému dizajnu, odolnému sklu a kovovému telu stvorené zdolávať všetky vaše výzvy. Vody sa nezľaknú, sú vodotesné do hĺbky až 50 metrov. Spájajú výhody inteligentných hodiniek a športesteru zároveň.

Vďaka nim budete mať prehľad o intenzite vášho tréningu, srdcovom tepe, množstve spálených kalórií, ale aj VO2 Max. Vďaka funkcií TruSleep môžete monitorovať aj kvalitu vášho spánku. Kompatibilné sú s operačnými systémami Android a iOS. 

 

Ľudová voľba: Niceboy X-Fit watch

    
Ak hľadáte cenovo dostupnú alternatívu, Niceboy X-Fit watch sú pre vás to pravé. Tieto inteligentné hodinky majú minimalistický dizajn s hliníkovým telom. Vďaka vysokej výdrži vás budú sprevádzať 7 dní bez nabitia. Poskytujú možnosť zobraziť notifikácie o prijatých správach, hovoroch, ovládanie hudby alebo informácie o počasí.

Pri tréningu si môžete vybrať jeden zo šiestich tréningových režimov. Hodinky zmerajú počet krokov, prejdenú vzdialenosť, ako aj srdcový tep. Vďaka monitoringu spánku získate prehľad o vašich spánkových cykloch. Kompatibilné sú s operačnými systémami Android a iOS.

 

Diskusia k článku:

Hogo Fogo02.12.2020 - 22:36 Trvalý odkaz

mne by stacili Smart hodinky, s ktorymi by som mohol zavolat (eSIM) a aj zaplatit (NFC), su na Slovensku uz take ?

Celá diskusia 1 príspevok