Zombie akciu Back 4 Blood si tento víkend môžete vyskúšať v otvorenom beta teste

Novinka kráča v šľapajach populárneho Left 4 Dead a chce ponúknuť hlbší zážitok s rozsiahlejšími mapami. Vyskúšať si ju môžete úplne bezplatne do konca tohto víkendu na všetkých platformách, kde hra vychádza.

Back 4 Blood je nová kooperačná zombie akcia od Turtle Rock Studios pre štyroch hráčov. Ak vám názov štúdia nič nehovorí, ide o autorov, ktorí majú na konte Evolve či populárny Left 4 Dead. Práve na ten by chceli nadviazať novinkou, ktorá by mala byť prepracovanejšia. Zároveň chce ponúknuť väčšie mapy a intenzívnejší zážitok. 

Gro hry by malo byť rovnako veľmi podobné, ako sme videli v Left 4 Dead. Spolu s kamarátmi sa budete musieť prestrieľať mapou, na ktorej na vás budú útočiť rôzne typy zombíkov, kde nebudú chýbať ani bosovia. To všetko v niekoľkých režimoch, vrátane príbehovej kampane. Hru môžete hrať s troma ďalšími kamarátmi, prípadne sólo. 

Vybrať si môžete z ôsmich plne upraviteľných postáv, ktoré budú mať svoje schopnosti, doplnené o bonusy v podobe kartičiek. Krvavú novinku si teraz môžete vyskúšať v otvorenom beta teste, ktorý potrvá do 16. augusta, teda do konca víkendu. K dispozícii je niekoľko máp a niekoľko postáv, ktoré vám pomôžu urobiť si názor na celkovú hrateľnosť novinky. Beta je dostupná na PC (Epic Games, Steam), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series S/X. Plná verzia Back 4 Blood vychádza 12. októbra. 

Zdroj: back4blood.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu