Značka Vivo oficiálne vstupuje na slovenský trh a prináša sedem modelov smartfónov

Piaty najväčší globálny výrobca smartfónov prichádza konečne oficiálne aj na Slovensko. Prináša sedem modelov s rôznou výbavou v cene od 139 € do 529 €, z ktorých si vyberie každý. Dôraz sa kladie na foto výbavu a silnú batériu.

Spoločnosť Vivo je známa svojimi inováciami v oblasti mobilných zariadení a má konte niekoľko prvenstiev, napríklad snímač odtlačkov prstov integrovaný v displeji alebo kamerový systém stabilizovaný na kardanovom závese. 

Má vlastných zamestnancov, ktorí pracujú v oblasti výskumu a vývoja a dohliadajú na kontrolu kvality počas výrobného procesu v siedmich výrobných základniach.

V súčasnosti značka pôsobí vo viac než 60 krajinách po celom svete a získala si dôveru vyše 400 miliónov zákazníkov. Do Európy prišla v októbri 2020 a teraz sa uchádza o slovenského zákazníka. Vivo uzatvorilo partnerstvá s kľúčovými slovenskými predajcami aj mobilnými operátormi. 

Na Slovensko značka prichádza so štýlovým modelom Vivo V23 5G, ktorý vyniká dizajnom aj fotoaparátmi. Fanúšikov selfie poteší prednou 50 Mpix kamerou doplnenou o 8 Mpix širokouhlý fotoaparát a funkciu Dual Tone Spotlight, ktorá vďaka dvom LED svetlám podporí dokonalú fotografiu. 

Konštrukcia so špeciálnym skleneným povrchom mení pri dopade slnečného svetla svoju farbu, pričom prechádza z teplých do chladných tónov. O výkon sa stará čipset Dimensity 920 spolu s 12 GB RAM a 256 GB úložiskom. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Okrem série V obsahuje európsky rad Vivo aj veľmi schopnú rodinu smartfónov série Y. Počnúc zariadeniami základnej úrovne pre tých, ktorí hľadajú svoj prvý smartfón, až po zariadenia strednej triedy pre záujecov o spoľahlivé zariadenie za zodpovedajúcu cenu.

Model Vivo Y76 sa chváli 50 Mpix hlavným fotoaparátom a prednou 16 Mpix kamerou s mnosžtvom režimov zameraných na selfie. Vivo Y55 predstavuje najdostupnejší model značky, s ktorým sa pripojíte aj k 5G sieti. Ponúka 50 Mpix hlavný fotoaparát a 5000 mAh batériu. 

Do séria Y patria aj ďalšie modely Vivo - Y33s, Y21s a Y21. Spája ich 5000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním, Android 12, podpora dvoch SIM kariet, čítačka odtlačkov v bočnej stene a 8 mm tenké telo s leštenou povrchovou úpravou. Každú z noviniek vám postupne predstavíme v samostatných článkoch typu základné info. 

Smartfóny Vivo V23, Y76, Y33s, Y21s, Y21 a Y01 budú k dispozícii u predajcov Andreashop, Datacomp, Dates mobile, Mobilonline, Nay, PGS, Planeo SK a Digitall. Od 1. júna sú modely V23, Y76, Y55 dostupné v ponuke O2.

Odporúčané ceny sú nasledovné:

  • V23: 529 €
  • Y76: 309 €
  • Y55: 288 €
  • Y33s: 249 €
  • Y21s: 219 €
  • Y21: 179 €
  • Y01: 139 €

Na všetky zariadenia sa vzťahuje 24-mesačná záruka výrobcu. V prípade, že sa niečo pokazí, sa zákazníci na Slovensku môžu spoľahnúť na službu spoločnosti SWISS spol. s.r.o., a to v Bratislave a v Košiciach.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu