Značka Nothing uviedla nové slúchadlá, powerbanku a smart hodinky

Značka Nothing je známa najmä svojím dizajnovým prevedením smartfónu a bezdrôtových slúchadiel. Teraz prináša podznačku CMF s trojicou nových produktov.

Prvé produkty CMF boli podľa vyjadrení výrobcu navrhnuté s nadčasovým dizajnom a funkciami, ktoré by mali osloviť široké spektrum zákazníkov. 

Úplne bezdrôtové slúchadlá CMF Buds Pro ponúkajú hybridné aktívne potlačenie okolitých ruchov o 45 dB, 11 hodín počúvania hudby (bez ANC) na jedno nabitie a technológiu Ultra Bass. Predávajú sa v bielom, čiernom a oranžovom prevedení, nechýba certifikácia IP54, dotykové ovládanie a nabíjanie prebieha cez USB-C. Cena by mala byť 45 eur.

Inteligentné hodinky CMF Watch Pro zaujmú robustným dizajnom, 1,96-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 410 x 502 pixelov, integrovaným GPS a možnosťou Bluetooth hovorov cez spárovaný telefón. Samozrejmosťou je monitorovanie fyzickej aktivity, tepu srdca, stresu i spánku. Hovorí sa o atraktívnej cene 39 eur. 

Externá nabíjačka CMF 65 W GaN dokáže dodať chýbajúcu energiu telefónom, príslušenstvu aj notebookom. Na tele sa nachádza dvakrát USB-C a jedno USB-A. Funguje so všetkými hlavnými protokolmi rýchleho nabíjania, vrátane PD3.0, QC4.0+/3.0/2.0, SCP, FCP, PPS, AFC, Samsung 9V2A, DCP a Apple 2.4A. Cenu zatiaľ nepoznáme ani dostupnosť jednotlivých produktov. 

Zdroj: nothing.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu